Az AOC piacra dobja vadonatúj játékmonitorát

forrás: Prím Online, 2022. május 17. 17:00

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető, gaming monitorokat* – és IT-tartozékokat forgalmazó márkája – bejelenti a 68,58 cm-es (27 hüvelykes) AGON PRO AG274QZM rendkívül gyors, QHD felbontással és lélegzetelállító MiniLED IPS-panellel rendelkező 240 Hz-es gaming monitort. 576 dimming zónával rendelkező MiniLED háttérvilágításának köszönhetően az AG274QZM gyönyörűen passzol az IPS panel által biztosított markáns és színhű látványhoz. 

Mindez lehetővé teszi azt, hogy a monitor minőségi DisplayHDR 1000 tanúsítvánnyal rendelkezzen 1200 nites csúcsfényerővel, és egyazon kereten belül jeleníthesse meg élethűen a mélyfekete részleteket és a vakító erejű napfényt, miközben kompromisszumok nélkül biztosítja azt a valódi nagy sebességű játékélményt (1 ms GtG válaszidő), amelyre minden kompetitív gamer vágyik.

 

 

Sikerre tervezve

Az AGON PRO AG274QZM az AGON PRO termékcsalád új tagja, amelyet a gaming közösség legendái, a pro-kompetitív játékosok és e-sport-rajongók számára alkottak meg. Az AGON PRO AG274QZM modellre is a termékcsaládra jellemző kifinomult kivitelezés jellemző, és díjnyertes (Red Dot Design Award) kialakítással, valamint nagy teherbírású, ergonomikus állvánnyal rendelkezik. A beépített kábelrendezővel rendelkező állvány állítható magasságú, dönthető, elfordítható és forgatható, így gondoskodik arról, hogy a gaming mindvégig egészséges és kényelmes legyen.

A háromoldalon keret nélküli, 27 hüvelykes IPS panel 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni, QHD felbontással (2560x1440) és 240 Hz-es frissítési rátával rendelkezik, így biztosítva napjaink felső kategóriás kompetitív játékélményéhez szükséges funkciók legkiválóbb kombinációját. A QHD felbontás tökéletes egyensúlyt kínál a jelenlegi grafikai processzor számára, hiszen egyszerre válik elérhetővé a magas színhűség és a magas képkockasűrűség. Ugyanakkor a 240 Hz-es frissítési ráta manapság alapvető elvárássá vált a kompetitív FPS-játékokat játszó gamerek számára, akik már rég hozzászoktak a legalább 144 Hz-es frissítési rátához. Az 1 ms GtG válaszidőnek köszönhetően a pörgős akciójelenetek gördülékenyen, gyakorlatilag ghosting hatás nélkül jelennek meg a monitoron. A beágyazott Nvidia G-Sync-kompatibilitás pedig a változó frissítési ráta segítségével teljesen kiküszöböli a szakadozást és képtörést.

Minél több, annál jobb

A kompetitív AG274QZM fő funkciója az 576 különálló dimming zónával rendelkező MiniLED háttérvilágítás. A háttérvilágításnak csak a panel egy kis részén történő bekapcsolásával a monitor 1200 nitig terjedő fényerőt érhet el, és a napsütéshez és tűzhöz hasonló fényes képvilággal egyszerre képes megjeleníteni az árnyékok mélységeit és sötétségét. Ez a HDR-technológia hihetetlen módon megnöveli a kontrasztarányt, és gazdag, élénk, magával ragadó játékélményt biztosít. A mellékelt képernyővédő segítségével a kijelző leküzdi az erős környezeti fény vagy a reflektor- és stúdiófényekből származó visszatükröződések jelentette kihívásokat, és tovább élesítheti az észlelt kontrasztot. A VESA DisplayHDR 1000 tanúsítvánnyal rendelkező AG274QZM modell a valódi HDR-élményen túl gyors frissítési gyakoriságot és éles QHD felbontást biztosít.

Az AG274QZM modell továbbá az otthonról dolgozó vagy a tartalomgyártáshoz asztali számítógépüket használó gamerek számára is ideális választás. Ez a sokoldalú monitor USB-C csatlakozást biztosít, és 65 wattos tápellátásával laptopok töltésére és tápellátásának biztosítására is alkalmas. Négycsatlakozós USB 3.2 központjának köszönhetően a monitor dokkolóállomásként is használható, amelybe billentyűzethez, egérhez hasonló további perifériás eszközöket csatlakoztathat. A beépített KVM-kapcsoló lehetővé teszi a két forrás (például egy gaming számítógép és egy munka- vagy streamer számítógép) közötti váltást úgy, hogy a két eszközt egyetlen egérrel és billentyűzettel irányítja.

A felhasználó a monitor hátlapján található, az AGON by AOC monitorok további darabjaival szinkronizálható Light FX RGB fények segítségével saját asztali elrendezéséhez igazíthatja AG274QZM monitorát. A személyre szabás élményét az AGON logóprojektor teszi teljessé. A mellékelt QuickSwitch-vezérlővel az OSD-beállítások módosítása is gyerekjáték, ám a beállítások a joystick és a G-Menu szoftver segítségével is vezérelhetők.

 

Az AGON PRO AG274QZM monitor 2022 júniusától válik elérhetővé 1299,90 eurós ajánlott fogyasztói áron.

 

__________________ 

* IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2021 Q4

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Az AGON by AOC bővíti az új G4 gaming termékcsaládot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja a G4 sorozat legújabb tagjait az elismert AOC GAMING portfólióból, a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 24G4XE és a 27 hüvelykes (68,6 cm) 27G4XE modelleket. Az idén bemutatott, formabontó, lopakodó repülőgépek által inspirált dizájnnal rendelkező új G4 sorozat, a 24G4X és 27G4X állítható magasságú Full HD modellekkel, valamint a QHD Q27G4X modellel, már elérhető a piacon.

2024. május 16. 11:32

Megjelent a NEXT 3D konferencia programja

Megjelent a NEXT 3D additív gyártás és digitalizálás konferencia programja. Nem kevesebb, mint 15 hazai mérnök és vezető szakember fogja megosztani 3D technológiai sikereit és tapasztalatait a résztvevőkkel. A konferenciaprogram alapján a NEXT 3D látogatói felbecsülhetetlen értékű tudással bővíthetik 3D nyomtatási és 3D szkennelési ismereteiket.

2024. május 14. 16:29

Három új 3D nyomtató és több ráadás a FreeDee standján

A FreeDee Kft. az additív gyártás egyik élen járó hazai specialistája. Márkafüggetlen szakértőként számos piacvezető 3D nyomtató és 3D szkenner márkával dolgoznak együtt, így a FreeDee standján idén három új 3D nyomtató is egyszerre debütál! Most lehet majd itthon először élőben megnézni a Markforged FX20 robusztus kompozit nyomtatót, az UltiMaker Factor 4 ipari FDM nyomtatót és a Formlabs Form 4 mSLA nyomtatót is. Emellett látványos SLM fémnyomtatásokra és 3D szkennelés bemutatóra is számíthatnak az Ipar Napjain a 101F (A pavilon) stand látogatói.

2024. május 6. 14:51

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59