Az Emirates és az Apple együttműködik

forrás: Prím Online, 2023. október 15. 15:26

Az Emirates egy évvel ezelőtt indította el innovatív technológiai együttműködését az Apple vállalattal, amelynek keretében valamennyi légiutas-kísérője egyedi Emirates-alkalmazásokkal konfigurált iPhone vagy iPad készüléket kap munkájához. A kezdeményezés nem csupán a professzionális utaskiszolgálásban és a hatékonyabb távoli segítségkérésben, de a továbbképzésben is támogatja az utaskísérő személyzetet.

Az Emirates légiutas-kísérőinek munkáját segítő specifikus applikációk kifejezetten az Apple okoseszközeire lettek fejlesztve. Az egyik ilyen alkalmazás például a Business osztályon segíti az étel-előrendelések áttekintését a gyors és pontos kiszolgálás érdekében. Ezen keresztül tudják ellenőrizni az utasok Skywards-státuszát és profilját is – amelyben például az étkezési- és italpreferenciák szerepelnek –, így a légiutas-kísérők pontos és valós idejű utas-információkat látnak.

 

 

Egy másik alkalmazás használatával az utaskísérő személyzet hozzáférhet a percre pontos repülési adatokhoz és az utasnévsorhoz, nyomon követheti az üléshelyek változásait. Az applikációk révén az utaskísérők gyorsan kapcsolatba léphetnek a 0-24 órában készenlétben lévő, speciálisan képzett dubaji szakértői csapattal, egyszerűen elérhetik a frissített üzemeltetési kézikönyveket, nem mellékesen pedig a továbbképzésekben is használhatóak, különböző mikrotanulási modulok formájában.

 

Az utas-, az utaskísérő- és a repülési adatok biztonságának maximális védelméről az Apple iparágvezető biztonsági rendszere és további biztonságtechnikai intézkedések gondoskodnak.

Kulcsszavak: Emirates iPad iPhone Apple

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI forradalmára fókuszál a HONOR a VivaTech 2024-en

A HONOR bemutatta legújabb AI fejlesztéseit a párizsi VivaTech rendezvényen. Európa egyik legnagyobb tech- és innovációs eseményén a vállalat bemutatta újszerű, készülékalapú mesterséges intelligencia koncepcióját, és a négyrétegű AI stratégiáját. Ezzel együtt bejelentette, hogy a Google Clouddal készülő generatív AI fejlesztése új szintre emeli a felhasználói élményt.

2024. május 22. 19:26

Már lehet jelentkezni a Yettel és az Óbudai Egyetem közös ösztöndíjprogramjára

Május 22-től lehet jelentkezni a Yettel és az Óbudai Egyetem IT és mérnöki területen tanuló nők számára meghirdetett ösztöndíjprogramjára. Az ösztöndíj a diákok tudományos terveinek megvalósításához járul hozzá; a program keretösszege egy évre összesen 5 millió forint és szemeszterenként 4 diák nyerheti el.

2024. május 22. 17:48

Jövőbe mutató megoldások a 10. Smart Factory ConnAction konferencián

Az ipar 4.0 koncepciója több mint egy évtizede tartja izgalomban a termelővállalatokat. Ez idő alatt az ipari termelés digitalizálása és automatizálása, valamint az okos gyártás és az innovatív technológiák használata az egyik legnépszerűbb témává vált, amely még a mindennapi beszélgetésekben is megjelenik. 

2024. május 22. 16:05

Globális jelentőségű mérföldkőhöz ért a mesterséges intelligencia szabályozása

Hosszas jogalkotási folyamat lezárásaként a mai napon az Európa Tanács elfogadta a mesterséges intelligenciáról szóló rendelettervezetet, az EU Hivatalos Lapjában való közzétételtől pedig megkezdődik a visszaszámlálás a rendelet alkalmazásáig. A Deloitte szakértői összegyűjtötték, mit is tartalmaz pontosan a rendelet.

2024. május 22. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17