Folytatódik a TP Vision sikersorozata

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 17. 16:18

A TP Vision eddig is folyamatosan sikert aratott a rangos EISA díjátadókon zászlóshajójának számító Philips tévéivel. Ez a sikersorozat 2021 -ben is folytatódik, a vállalat két OLED tévéjének győzelmével. Emellett az idei év eredménye további két EISA Audio Díj, fejhallgató és Soundbar kategóriában, melyet a Philips Fidelio sikeres újraindításának elismeréseként kapott a cég.

 

•  A 65” OLED+936 elnyerte a 2021-2022 év EISA Házimozi TV Díját

•  A 55” OLED806 nyerte a 2021-2022 év EISA Legjobb OLED Vétel Díjat

•  A Philips Fidelio B97 megnyerte a 2021-2022 év EISA Házimozi Soundbar Díjat

•  A Philips Fidelio L3 pedig a 2021-2022 év EISA Vezetéknélküli Fejhallgató Díját nyerte el 

 

Széles körben elfogadott tény, hogy a Philips OLED TV-k kép- és hangminőség tekintetében folyamatosan új szintre emelik a TV-piaci sztenderdeket. Rendszeresen öt csillagos értékelést kapnak, és győzelmeket aratnak a termék- és összehasonlító teszteken, emellett számos különböző díjat nyertek már szerte Európában. A Philips OLED TV-k évek óta sikereket érnek el az EISA-nál is, amely az egyik legrangosabb szakértői szervezet. Külön öröm, hogy az új OLED TV-sorozat díjai mellett az EISA elismerte a Philips Fidelio-sorozat kiemelkedő minőségét is - mindössze két évvel a márka újbóli bevezetése után.

 

 

Az Expert Imaging and Sound Association (EISA) közel 40 éve a világ legnagyobb független díjátadó testülete. A közösség a szórakoztató elektronika tech guruiból áll össze – a világ 60 legrangosabb technológiai kiadója alkotja, akik 29 országból származnak. Az EISA szakértői zsűrije évente EISA díjjal jutalmazza azokat a kiemelkedő termékeket, amelyek különböző kategóriákban a legvonzóbb, a legjobban teljesítő innovatív technológiával és egyedi dizájnnal rendelkeznek.

 

Martijn Smelt, a TP Vision marketing igazgatója a legutóbbi EISA díjak kapcsán így nyilatkozott: „Teljes mértékben elismerjük az EISA bíráló csoport véleményét és tekintélyét, ezért természetesen nagyon örülünk, hogy az OLED tévéinket ismét a legjobbak között ismerték el a piacon. A két audio díj megnyerése fantasztikus fejlemény a Philips Fidelio számára és valódi jutalom mindazért az intenzív munkáért, amelyet csapatunk a sorozat újraindításába fektetett.”

 

A Philips 65OLED+936 a 2021-2022-es év EISA Házimozi TV Díjának kapcsán így nyilatkoztak a bírák:  „Lenyűgöző képminőség és nagyszerű hang a Philips legfejlettebb képminőségjavító rendszerével. A P5 processzor összehangolva működik a legújabb OLED panellel, első osztályú képet biztosít a professzionális minőségű kalibrálással. Mégis, a hangzás az, amitől ez a 65 hüvelykes TV legyőzhetetlen. Az integrált hangszórórendszer, amelyet ismét a Bowers & Wilkins audio szakemberei alkottak, egy továbbfejlesztett 3.1.2 –es vezérléssel Dolby Atmos élményt, tiszta és részletgazdag térhangzást, ezen felül robusztus mélyhangokat eredményez. A Philips 65OLED936 több mint TV, hangrendszerével teljes házimoziként lenyűgöző élményt nyújt.”

 

Amikor a Philips 55OLED806 TV-t a 2021-2022 év EISA Legjobb Vétel Díjjal jutalmazták, a bírák ezt mondták: „A Philips 55OLED806 kiváló minőségű 4K HDR TV-je olyan technológiákkal rendelkezik, mely korábban csak a vállalat csúcskategóriás modelljeiben voltak elérhetők. Ilyen a négyoldalas Ambilight intelligens háttérvilágítás és a beégés elleni technológia. Ezek az új technológiák, a HDR10+ és Dolby Vision lejátszással, az alkalmazásokban bővelkedő Android 10.0 platformmal és a fejlett HDMI specifikációval párosítva, egy minden tekintetben vonzó OLED televíziót eredményeznek. A gamereknek, streaming TV-függőknek és a filmek szerelmeseinek (ez utóbbinak a Filmmaker Mode vagy a Házimozi Mode automatikus kiválasztása is vonzó lehet) létrehozott középkategóriás modell kimagasló képi élményt nyújt.”

 

A Philips Fidelio B97 Soundbar készülék magával ragadó házimozi -hangzásának díjazásakor az EISA bírák véleménye szerint: „A Soundbar mély, robusztus basszusával kiterjedt hangzásvilágot, tiszta és lenyűgöző hangulatot áraszt. A térhatású hangszórók ízlés szerint csatlakoztathatók a fő Soundbar-hoz (a belső akkumulátorok egyidejű újratöltésével), míg van lehetőség vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat kiválasztására is a HDMI eARC, a Chromecast és a DTS Play-Fi kapcsán. Az előre beállított hallgatási módok és az egyéni EQ lehetővé teszik a B97 tetszés szerinti beállításait. Valóban nagyszerűen hangzik.”

 

A Philips Fidelio L3 kipróbálása után így nyilatkoztak az EISA bírák:  „Aktív zajcsökkentő (ANC) rendszer, két mikrofonos hibrid dizájn. Kiváló minőség és kristály tiszta hangzás. A fejhallgató 40 mm-es vezetékei meglepően erőteljes és tökéletesen vezérelt basszus mellett szinte elhanyagolható torzítást és tónuskiegyenlítést biztosítanak az ANC alkalmazásakor is. Hangzása kiegyensúlyozott, mely hosszútávú hallgatásra ösztönöz. A Fidelio L3 kényelmes kialakítása és akkumulátor üzemideje a kiemelkedően kényelmes használatot tovább fokozza. Nem akarja majd levenni.”

 

Az 55 hüvelykes OLED806 jelenleg Európa-szerte kapható. A 65 hüvelykes OLED+936 -ot hivatalosan augusztus 31 -én mutatják be. Jelenleg mind a Fidelio B97 Soundbar, mind a Fidelio L3 fejhallgató elérhető.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02