Ismét piacvezető lett a Huawei

forrás: Prím Online, 2024. június 24. 16:39

A Huawei lett a világ leggyorsabban növekvő viselhető okoseszköz márkája 2024 első negyedévében a Canalys piackutató cég szerint.  A márka folyamatos innovációval erősíti piaci pozícióját, legújabb termékei, többek között a Magyarországon is elérhető HUAWEI WATCH FIT 3 és a HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition okosórák a felhasználók igényeire fókuszálva, sokoldalú funkcionalitással szélesítik a termékek palettáját.

A Canalys piackutató cég legfrissebb jelentése  szerint a Huawei jelentős áttörést ért el a viselhető eszközök piacán 2024 első negyedévében: 46 százalékos éves növekedéssel lett a világ leggyorsabban növekvő márkája.

 

Ez a sikeres évkezdet nemcsak a Huawei viselhető eszközeinek erős piacvezető szerepét bizonyítja, hanem a márka globális szintű visszatérését is jelzi. Az elmúlt évben és az idei év első negyedévében a gyártó számos innovatív viselhető okoseszközt mutatott be a globális piacon. A HUAWEI WATCH Ultimate sorozattól a HUAWEI WATCH 4 sorozaton át a HUAWEI WATCH GT 4 sorozatig a Huawei folyamatosan továbbfejleszti termékeit, javítva a felhasználói élményt, ezzel széles körű piaci elismerést szerezve.

 

A gyártó az idei második negyedévében is folytatta az új viselhető eszközök bevezetését, beleértve az új, négyzet alakú okosórát, a nemrégiben Magyarországon is debütáló HUAWEI WATCH FIT 3-at és a prémium kategóriás HUAWEI WATCH 4 Pro Space Editiont. A várakozások szerint a Huawei viselhető okoseszközei a második negyedévben is kiemelkedően teljesíthetnek majd.

Kulcsszavak: okosóra okoseszköz Huawei

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkezett a Nothing Ear (open)

A Nothing, a londoni székhelyű fogyasztói elektronikai vállalat, bejelentette legújabb termékét, az Ear (open)-t, a márka első open-ear kialakítással bíró sztereó (OWS) fülhallgatóját. Az Ear (open) az emelt szintű hangzás és a kényelem jegyében készült, a környezet kizárása nélkül.

2024. szeptember 27. 14:59

Igazodik a szennyeződések méretéhez és mennyiségéhez a Dreame új porszívója

A Dreame Technology legújabb vezeték nélküli porszívója egy speciális, kutyaszőr kefével is rendelkezik, amellyel közvetlen a kedvencünkről tudjuk a laza szőrszálakat kifésülni. A Z30 intelligens szennyeződés érzékeléssel, fejlett szűrőkkel és az egyik legerősebb szívóteljesítménnyel rendelkezik a piacon, amely igazodik a szennyeződések méretéhez és mennyiségéhez is.

2024. szeptember 22. 10:07

Az innovációt, a stílust és a kreativitást ötvözik a Huawei legújabb okosórái és tabletjei

A Huawei bemutatta legújabb, technológiát és stílust ötvöző termékeit Barcelonában. Az új TruSense rendszerrel felszerelt HUAWEI WATCH GT 5 sorozat továbbfejlesztett egészségfigyelést kínál, a Pro változat pedig prémium anyaghasználattal, golfpálya- és terepfutó-funkciókkal érkezik. 

2024. szeptember 21. 18:10

Készülj az őszre a Sandberg új ergonomikus székével és repülőgépen jóváhagyott külső akkumulátorával!

A Sandberg, a dán székhelyű, megfizethető szabadidős és elektronikai termékeket gyártó vállalat bejelentette legújabb ErgoFusion Basic gaming székét, valamint repülőgépeken is jóváhagyott Survivor külső akkumulátorát.

2024. szeptember 21. 10:18

A Sony 1000X széria már elérhető füstös rózsaszín színben is

A Sony bejelentette a díjnyertes 1000X zajszűrős fej- és fülhallgató termékcsalád legújabb tagjait. A WH-1000XM5 fejhallgató és WF-1000XM5 zajszűrős fülhallgató mostantól füstös rózsaszín színben is kapható. Ez a szín a rózsaszín árnyalat és az elegáns tónus révén új lehetőségeket kínál az egyedi stílus kiegészítéséhez, így a hangzásjavító divat alapdarabjává válik!

2024. szeptember 20. 16:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

2024. szeptember 24. 15:10

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10