Már Magyarországon is kapható a Huawei zászlóshajó-okostelefonja

forrás: Prím Online, 2024. szeptember 28. 13:30

Már elérhető hazánkban a Huawei legújabb zászlóshajó okostelefonja, a HUAWEI Pura 70. A gyártó épp egy hete bővítette hazai termékportfólióját a HUAWEI WATCH GT 5 okosóra-modellekkel, és ezúttal az okostelefonok piacán erősíti jelenlétét a HUAWEI Pura 70 okostelefonnal. Az új sorozat a Huawei P széria mobilfotózás és dizájn terén szerzett tapasztalatait építi tovább: többek között az Ultra Lighting XMAGE kamerarendszernek köszönhetően lehetővé teszi a gyors és éles fényképek készítését is. 

A Huawei folyamatos innovációs törekvéseinek köszönhetően egyre szélesebb termékportfólióval áll rendelkezésre a magyar piacon is. A vállalat épp egy hete számos újdonságot mutatott be barcelonai termékbemutatóján, és azzal egyidőben hazánkban is elindult a HUAWEI WATCH GT 5 értékesítése, ezúttal pedig a hazai okostelefonos szegmensben erősíti pozícióját zászlóhajó okostelefon-modelljével, a HUAWEI Pura 70-nel.

 

A legendás Huawei P-sorozat mindig is az esztétikum és az intelligens fotózás kombinációját képviselte, miközben formálta az iparági divatot és meghatározta a mobilfotózás fejlődési irányát. Az innováció folytatásaként a P-széria megújult és HUAWEI Pura néven lép tovább. A Pura elnevezés a tisztaságot jelölő angol Purity kifejezésből ered, merész újító szemléletével fedezi fel az eddig ismeretlent, és új perspektívákat nyit meg: az új HUAWEI Pura 70 ötvözi az egyik legmagasabb szintű képalkotó technológiát és az egyedi dizájnt.

 

Erről tesz tanúbizonyságot a Pura 70 bemutatkozó videója is: a készülék innovatív képességeit egy részben Budapest utcáin és ikonikus helyszínein forgatott videóban szemlélteti a gyártó, megjelenik többek között a Duna partja, a Lánchíd és a Keleti pályaudvar épülete. A videó további részei Szlovéniában és Horvátországban készültek, bemutatva a régió sokszínűségét és természeti szépségeit.

 

Az újgenerációs esztétika úttörője

 

A HUAWEI Pura 70 sorozat okostelefonjai modern, innovatív esztétikát képviselnek, a kreativitás és a dinamizmus jegyében készültek, prémium minőségű, minimalista dizájnfilozófiával. Szakított például a kamerasziget elrendezésére korábban használt hagyományos alakzatokkal, és új, egyedi, ún. Forward Symbol elrendezést alkalmaz, amely egyben tükrözi a gyártó által bevezetett Fashion Forward koncepciót. 

 

A HUAWEI Pura 70 emellett új generációs HUAWEI X-True kijelzővel rendelkezik, amely 460 ppi felbontású, és akár 2500 nites csúcsfényerőt biztosít. A kijelző támogatja az ultra magas felbontású technológiát, és a mesterséges intelligencia alapú HDR megjelenítést. A Pura 70 emellett 1-120 Hz LTPO adaptív frissítési frekvenciát is lehetővé tesz, amely intelligensen állítja be a kijelző frissítési sebességét a felhasználói igényeknek megfelelően. Amikor a kijelző statikus állapotban van, azaz nincs aktív tartalom vagy mozgás a képernyőn, a készülék teljes képernyője energiahatékony, 1 Hz fogyasztású OLED-megjelenítést nyújt, csökkentve az energiafogyasztást.

 

A HUAWEI Pura 70 kijelzője sík élekkel rendelkezik, kerete rendkívül keskeny. Ez a kialakítás rendezett megjelenést biztosít geometrikus struktúrájával és minimalista keretével, ami modern, divatos és energikus megjelenést kölcsönöz. Az okostelefont szupertartós Kunlun üveg védi, amelynek szilárdsága 100 százalékkal nőtt*, így jobban ellenáll az esetleges napi használat során előforduló véletlen leeséseknek. 

 

Újabb fejezet a mobilfotózásban

 

Az új Pura 70 széria új generációs Ultra Lighting XMAGE kamerával frissült, amely a HUAWEI XD Motion Engine technológiával együttműködve lehetővé teszi az ultra sebességű pillanatfelvételek készítését, ezáltal a készülék éles és részletgazdag fotókat készít, legyen a fotó alanya közel vagy távol.

 

A HUAWEI Pura 70 főkamerája 1/1,3 hüvelykes érzékelővel rendelkezik, és az iparág egyik legnagyobb F1.4-es fizikai rekeszét használja, ami nagy mennyiségű fény beáramlását teszi lehetővé. A kamerákat ezenfelül olyan mechanikai komponenssel szerelték fel, amely segít a kamera lencséjének pontos és stabil mozgatásában, 100 százalékkal**  növelve a fókuszpontosságot. 91 százalékkal***  növelték a rázkódáscsökkentő szöget is, így még gyors felvételek esetén is éles és részletgazdag képeket lehet készíteni.

 

A Pura 70 okostelefon százszoros zoomtartományt biztosít (0,5x-től 50x-ig), valamint jelentősen fejlődött a portréfotózás terén is. A készülék intelligensen érzékeli a fényt, az árnyékokat, a fókuszálást és a bőrszínt, így valósághű, kiváló portréhatásokat biztosít. A háttérelmosódással készített portrék is jól definiált rétegeket jelenítenek meg, amelyek élesen kiemelik a főszereplőt, miközben megőrzik a részleteket, például a haj finom vonalait és az arc apró részleteit. Az előlapi kamera használata közben a HUAWEI Pura 70 sorozat természetesen szépíti az arcot, miközben megőrzi az arc valódi arányait és pontosan visszaadja a bőrszínt, így a közeli arcról készült fotók is természetesen, torzítás nélkül jelennek meg.

 

Csúcsteljesítmény a felhasználói élmény növeléséért

 

A HUAWEI Pura 70 sorozat az új töltési architektúrának köszönhetően közel tökéletes egyensúlyt ért el az akkumulátor üzemideje, a gyors töltési sebesség és a készülék vastagsága között. A HUAWEI Pura 70 4900 mAh kapacitású nagy teljesítményű akkumulátorral felszerelt, miközben a készülék vastagsága mindössze 7,95 mm. Lehetővé teszi a 66W-os****  vezetékes HUAWEI SuperCharge töltést és az 50W-os vezeték nélküli HUAWEI SuperCharge töltést is.

 

A Pura 70 okostelefon új, EMUI 14.2 operációs rendszerrel érkezik. Az EMUI 14.2 egyszerűsített és könnyen használható felületet kínál, ezáltal a felhasználók jobb élményt kapnak. Az EMUI 14.2 továbbfejlesztett interaktív felülete a Pura 70 sorozat Forward Symbol dizájnjának vizuális jegyeit használja, új stílust alkotva.

 

 

Elérhetőség, ár

 

A HUAWEI Pura 70 okostelefon már elérhető a Vodafone üzleteiben és webáruházában, valamint a Yettel, a Euronics, és a MediaMarkt webáruházában. A készülék ajánlott fogyasztói ára 399.990 Ft, a mobilszolgáltatók kínálatában azonban az ár a tarifacsomag szerint alakulhat. 

 

______________________________

*Az első generációs Kunlun üveghez képest. Az adatok a Huawei laboratóriumából származnak.

**Az adatok a Huawei laboratóriumából származnak, a HUAWEI P60-nal összehasonlítva.

***Az adatok a Huawei laboratóriumából származnak, a HUAWEI P60-nal összehasonlítva.

****Támogatja az akár 66 W-os vezetékes HUAWEI SuperCharge töltést. A készüléket 66 W-os vagy 88 W-os HUAWEI SuperCharge töltőkészlettel kell használni. A tényleges töltési teljesítmény intelligensen változhat, hogy megfeleljen a különböző forgatókönyveknek. Kérjük, vegye figyelembe a tényleges használatot.

Kulcsszavak: okostelefon Huawei

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már Magyarországon is kapható a Huawei zászlóshajó-okostelefonja

Már elérhető hazánkban a Huawei legújabb zászlóshajó okostelefonja, a HUAWEI Pura 70. A gyártó épp egy hete bővítette hazai termékportfólióját a HUAWEI WATCH GT 5 okosóra-modellekkel, és ezúttal az okostelefonok piacán erősíti jelenlétét a HUAWEI Pura 70 okostelefonnal. Az új sorozat a Huawei P széria mobilfotózás és dizájn terén szerzett tapasztalatait építi tovább: többek között az Ultra Lighting XMAGE kamerarendszernek köszönhetően lehetővé teszi a gyors és éles fényképek készítését is. 

2024. szeptember 28. 13:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

2024. szeptember 24. 15:10

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10