Szerkessz 4K-s Adobe Premiere videókat az ASUSTOR Flashstor 12 Pro NAS-ról!

forrás: Prím Online, 2024. április 13. 06:09

Az Adobe Premier Pro az egyik legnépszerűbb videószerkesztő alkalmazás. Az Adobe Premiere videók szerkesztésére és speciális effektek hozzáadására is használható. Szerkesztés közben azonban olyan problémák léphetnek fel, mint a nem megfelelő teljesítmény, a tárolólemezek lassúsága, az elegendő tárolókapacitás hiánya, vagy éppen a lemezek meghibásodása és a biztonsági másolatok hiánya. A kevés tárhellyel rendelkező számítógépek felhasználóinak és a tartalomgyártóknak az ASUSTOR a Flashstor 12 Pro használatát javasolja a hatékony 4K-videószerkesztéshez.

 

Rendkívüli sebesség

 

A 10 Gigabites Ethernet-port és a tizenkét M.2 NVMe SSD kombinációja zökkenőmentessé teszi a szerkesztést. Ezek együttesen nagy sebességű véletlenszerű írási és olvasási sebességet biztosítanak, így az Adobe Premier Pro projektekhez akár közvetlenül a NAS-ról is lehet videókat importálni. Természetesen a NAS képességeit nemcsak az Adobe Premier Próban lehet hasznosítani, hanem az Apple Final Cut Próban és a DaVinci Resolve-ban is.

 

Hardveres dekódolás

 

A gyors átviteli sebesség mellett a Flashstor 12 Pro négymagos Intel processzora támogatja az akár H.265-ös kódolású, 10 bites, 4K-s HDR-videófájlok lejátszását is, ami a NAS HDMI-portjára csatlakoztatott kijelzőn keresztül közvetlenül is megtekinthető.

 

 

Biztonsági mentés és egyszerű fájlmegosztás

 

Videószerkesztés során a tartalomgyártóknak kommunikálniuk és koordinálniuk kell a videók megosztását kollégáikkal és partnereikkel. Az ASUSTOR NAS-eszközei változatos mentési és fájlmegosztási megoldásokat biztosítanak. Használd ASUSTOR NAS-od megosztott mappáit csapatoddal, olyan alkalmazásokkal kombinálva, mint az ASUSTOR DataSync Center vagy az EZ Snyc a projektek még hatékonyabb átviteléhez, tárolásához és mentéséhez!

 

Bármilyen eszközről elérheted

 

Az ASUSTOR NAS-ok szinte bármilyen eszközt támogatnak, amin webböngészőt lehet használni a fájlok bárhonnani letöltéséhez és megosztásához. Dolgozz hatékonyan okostelefonról, tabletről, laptopról vagy asztali számítógépről egyaránt!

A Flashstor 12 Pro már elérhető a hivatalos forgalmazók kínálatában 799 dolláros ajánlott fogyasztói áron.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Philips bemutatja az új Evnia gaming monitort

Az Evnia bemutatja 5000-es gaming monitor sorozatának új, díjnyertes tagját. A Philips Evnia 27M2N5500 mindent tartalmaz, amire egy felhasználónak szüksége van a lebilincselő gaming élményhez és a folyamatos kiváló teljesítményhez, miközben nagyobb figyelmet fordít a fenntarthatóságra: 27 hüvelykes (68,5 cm) Fast IPS panel QHD felbontással, 180 Hz-es frissítési ráta, akár 0,5 ms MPRT és 1 ms GtG válaszidők, DisplayHDR 400 és teljesen új, környezetbarát dizájn.

2024. május 26. 16:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17