ASUSTOR kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ASUSTOR

A DA Drive Analyzer előre jelezni a meghajtó meghibásodásából eredő adatokat fenyegető veszélyeket

A vadonatúj AI-alapú lemezhiba-előrejelző szoftver, a DA Drive Analyzer 2.0 már elérhető az ADM App Centralban, és az ASUSTOR NAS-sal együtt használható, hogy előre jelezze, mikor fog meghibásodni egy meghajtó, így elég időt biztosítva, hogy intézkedni tudj az adatok védelméről.

2024. május 12. 12:01

Adatbiztonsági frissítést adott ki az ASUSTOR

Az ADM 4.3 az adatbiztonságra összpontosít. A zsarolóvírusok és más rosszindulatú programok terjedésével az ADM 4.3 megerősíti védelmét és hivatalossá tesz számos új adatbiztonsági funkciót.

2024. április 30. 18:00

Szerkessz 4K-s Adobe Premiere videókat az ASUSTOR Flashstor 12 Pro NAS-ról!

Az Adobe Premier Pro az egyik legnépszerűbb videószerkesztő alkalmazás. Az Adobe Premiere videók szerkesztésére és speciális effektek hozzáadására is használható. Szerkesztés közben azonban olyan problémák léphetnek fel, mint a nem megfelelő teljesítmény, a tárolólemezek lassúsága, az elegendő tárolókapacitás hiánya, vagy éppen a lemezek meghibásodása és a biztonsági másolatok hiánya. A kevés tárhellyel rendelkező számítógépek felhasználóinak és a tartalomgyártóknak az ASUSTOR a Flashstor 12 Pro használatát javasolja a hatékony 4K-videószerkesztéshez.

2024. április 13. 06:09

Energiatakarékosság az ASUSTOR-ral!

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

2024. március 27. 11:40

Tudd meg mi a különbség a NAS, a DAS és a SAN között!

Manapság több száz különböző típusú tárolómegoldás létezik, azonban a technológia fejlődésével napról napra, szignifikánsan nő a nagyobb tárhely iránti igény. Az USB-merevlemezek és a nyilvános felhőszolgáltatások mellett a dedikált személyes tárhely létrehozása és a megfelelő biztonsági mentési megoldás bonyolultabb választásnak tűnhet. Szintén nehézséget okozhatnak a DAS, a NAS és a SAN elnevezések is, amelyek nagyon hasonlóak, viszont eltérő funkcionalitással rendelkeznek.

Kulcsszavak: SAN DAS ASUSTOR NAS
2024. február 24. 11:57

Ismerd meg az ASUSTOR új WORM technológiáját!

Az ASUSTOR bemutatta a WORM technológiát, amellyel az adatbiztonság iránti védelmét hivatott erősíteni. Az új adatvédelmi funkció az ADM 4.2.6-ban került bevezetésre.

2024. február 18. 13:42

Érkezik az ASUSTOR legjobb ár-érték arányú NAS-a

Az ASUSTOR bemutatta a legújabb, Driverstor 2 Lite névre hallgató modelljét, ami a Btrfs-sel és a 21%-kal nagyobb teljesítménnyel az ASUSTOR eddigi legjobb ár-érték arányú NAS-a.

Kulcsszavak: NAS ASUSTOR
2024. január 17. 12:55

Ismerd meg az ASUSTOR gamereknek tervezett funkcióit!

Az ASUSTOR NAS-ok az adatok tárolásán és biztonsági mentésén kívül számos hasznos funkcióval rendelkeznek.

2023. december 20. 11:36

Gyors és megbízható hozzáférés az ASUSTOR megoldásával

Az ASUSTOR VPN-szolgáltatása biztonságos hozzáférést és rugalmas telepítési lehetőségeket biztosít minden egyes felhasználónak.

2023. november 23. 17:31

Vásárolj Asustor NAS-t kedvezményes SSD-kkel!

Az Asustor és a JTC – a gyártó magyarországi disztribúra, Asustor NAS vásárlása esetén kedvezményes Kingston SSD-t kínál.

Kulcsszavak: Kingston SSD NAS ASUSTOR
2023. november 19. 16:50

Az ASUSTOR megkönnyíti a fájlkezelést

Az ADM beépített fájlkezelő alkalmazása megkönnyíti az ASUSTOR-felhasználóknak a NAS-on tárolt adatok böngészését és kezelését. Az ADM fájlkezelő támogatja a feltöltést, letöltést, áthelyezést, másolást, archiválást, kibontást, ISO képfájlok rögzítését és még sok mást!

Kulcsszavak: ASUSTOR
2023. augusztus 31. 09:56

Megérkezett a vadonatúj ASUSTOR AS54 sorozat!

Az ASUSTOR bemutatta a Nimbustor 2 Gen2 és a Nimbustor 4 Gen2 modelleket. A vadonatúj, játékra tervezett AS54 sorozat számos fejlesztést tartalmaz a lenyűgöző teljesítmény és kiváló ár-érték arány kombinációja érdekében.

Kulcsszavak: ASUSTOR ASUSTOR NAS
2023. augusztus 10. 13:15

Használd az ASUSTOR Surveillance Centert otthonod és irodád védelme érdekében!

Az ASUSTOR Surveillance Center – felügyeleti rendszer – segítségével egyszerűen megvédheted otthonod és irodád.

2023. július 24. 14:19

Frissült az ASUSTOR operációs rendszere

Az ASUSTOR bejelentette az ADM 4.2.2-t, a gyártó operációs rendszerének legújabb változatát, amely új funkciókat kínál a felhasználóknak.

2023. július 18. 12:54

Tudd biztonságban a NAS-od az ASUSTOR segítségével!

Az ASUSTOR elkötelezett az adatbiztonság mellett, ezért számos biztonsági megoldást kínál a felhasználóknak, hogy védelmet nyújtson a ransomware támadások ellen.

2023. június 27. 14:07

Az ASUSTOR bemutatta a legújabb, SSD alapú Flashstor sorozatát

Az ASUSTOR bemutatta a leggyorsabb, SSD alapú Flashstor sorozatát. A Flashstor 6 és a Flashstor 12 Pro az ASUSTOR első dedikált PCIe 3.0 M.2 NVMe SSD-vel szerelhető NAS sorozatának tagjai, amelyek páratlan teljesítményt biztosítanak egy kompakt eszközben.

Kulcsszavak: Flashstor ASUSTOR
2023. május 3. 12:45

Az ASUSTOR mobilalkalmazásaival mostantól még egyszerűbb a távoli fájlkezelés

Az ASUSTOR a mobilalkalmazások széles kínálatával igyekszik a NAS-on tárolt adatok elérését egyszerűsíteni. A felhasználók a Cloud ID azonosítójuk segítségével könnyedén csatlakozhatnak a NAS-ukhoz távolról, iOS és Android platformokon keresztül egyaránt.

Kulcsszavak: mobilalkalmazás ASUSTOR
2023. április 29. 13:49

Ransomware elleni megoldások az ASUSTOR-tól

Manapság rendkívül fontos a megfelelő és hatékony adatvédelem, hiszen a ransomware támadások egyre gyakoribbá váltak. Az ASUSTOR számos megoldást kínál a problémára.

2023. április 27. 15:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47