Utazzunk tudatosan, hogy a legtöbbet hozzuk ki a nyaralásból

forrás: Prím Online, 2024. július 3. 11:34

Végre itt a remek lehetőség, hogy külföldre utazzunk, azonban érdemes felszerelnünk okoseszközeinket mindenféle olyan alkalmazással, amik megkönnyítik és kényelmesebbé teszik utazásunkat. A HONOR összeszedett pár appot, amik minden utazásnál jól jönnek.

Mindig a legjobb árakra csapjunk le – Gyakran fordul elő, hogy már lecsaptunk egy remek szállásra, azonban várjuk, amíg a repjegyárak is elérnek egy vállalható szintet. A Hopper ebben segít, ugyanis figyeli az árak alakulását, és értesít, ha ideális szinten vannak. Részletes, alapos, és még arra is figyelmeztet, hogy nagy eséllyel mikor kezdenek el megint emelkedni az árak. Sőt, a szállás- és az autófoglalásban is segíthet. 

 

Egy kis kultúra sosem árthat – Van, hogy a nyaralás nem szól másról, mint a pihenésről, strandolásról, kikapcsolódásról. Máskor azonban vágyhatunk kultúrprogramokra, és ebben segít a Culture Trip. Az app szakértők segítségével ajánl programcsomagokat, hogy magunkba szívhassuk a helyszínek miliőjét – és tanuljunk is valamit.

 

 

A last minute-re is van megoldás – Egyesek előre megtervezik útjaik minden apró részletét, míg mások haladnak az élet áramlásával, és akár utolsó pillanatban, vagy ott a helyszínen keresnek programokat, sőt, szállást. Ha utóbbi kategóriába tartozunk, akkor a HotelTonight elengedhetetlen társnak bizonyul majd. Lehet előre is foglalni, de lényege, hogy megmutatja: ma este hol és milyen áron találunk szállást. Ilyen esetekben kifejezetten jól jönnek a HONOR készülékei, ugyanis hosszú akkumulátor üzemidejükkel tényleg az utolsó pillanatig kitartanak mellettünk.

 

Éljük újra emlékeinket – A legrosszabb része a nyaralásnak, hogy véget ér. A Trotter It azonban segít abban, hogy megőrizzük emlékeinket. Egyfajta utazónaplóként szolgál, ahova képeket, videókat, szövegeket menthetünk el, amiket aztán nemcsak mi lapozhatunk fel virtuálisan, hanem megoszthatunk másokkal is – akár buzdítva is őket arra, hogy meglátogassák új kedvenc helyszíneinket.

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tedd biztonságossá az online kommunikációd idén nyáron

A Rakuten Viber szeretné emlékeztetni a felhasználókat arra, hogy a nyári kommunikáció nyüzsgésében hogyan maradjanak védettek és biztonságosak online. A Rakuten Viber mindig is arra összpontosított és figyel a jövőben is, hogy biztonságos és megbízható kommunikációs platformot nyújtson felhasználóinak, függetlenül azok tartózkodási helyétől. 

2024. július 17. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59