AdSense kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: AdSense

A Google AdSense rendszerén keresztül fertőztek a vírusok

A Google hirdetési rendszerét, a Google AdSense szolgáltatást használták a Nuclear készítői arra, hogy több millió internetezőt fertőzzenek meg az Adobe Flash Player egy ismert sérülékenységén keresztül.

Kulcsszavak: GData vírus Google AdSense
2015. április 19. 14:21

10 éves az AdSense

Tíz évvel ezelőtt indult el az AdSense szolgáltatás azzal a céllal, hogy segítsenek a hirdetőknek pénzt keresni azáltal, hogy releváns hirdetéseket tesznek közzé oldalaikon. Gyorsan eltelt a 10 év, és azóta központi részévé vált a Google hirdetési üzletágának.

Kulcsszavak: szülinap AdSense Google
2013. június 18. 11:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52