Eutelsat kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Eutelsat

Technológia a digitális szakadék áthidalásában

A teljes magyar lakosság 6%-a, a vidéken élők 16%-a még mindig nem rendelkezik vezetékes interneteléréssel. Az Eutelsat bemutatta, hogy a nagysebességű, szélessávú elérést biztosító műholdas technológia hogyan segíthet a digitális szakadék áthidalásában. 

2014. december 12. 10:21

Korlátlan műholdas szélessávú internetcsomagot indít Magyarországon az Eutelsat

Az Eutelsat Broadband tooway Infinite néven, exkluzív, korlátlan műholdas szélessávú díjcsomagot indít Magyarországon. A szolgáltatást kifejezetten digitális szuper-felhasználók, illetve kisebb, vagy otthoni irodával rendelkező vállalkozások (SOHO) számára fejlesztették ki.

2014. november 17. 08:33

Egymillió háztartást lát el az új internetműhold

Több mint egymillió európai háztartást láthat el gazdaságosan nagysebességű internettel a bajkonuri űrrepülőtérről hétfőn kilőtt internetműhold.

2010. december 28. 09:20

A Hunsat eladta Eutelsat részesedését

A Matáv és az Antenna Hungária Rt. 50-50 százalékos tulajdonában lévő Hunsat Rt. értékesítette az Eutelsatban birtokolt részvénycsomagját, közölte az Antenna Hungária Rt.

2004. április 5. 09:11

A Deutsche Telekom eladta Eutelsat-részesedését

A Deutsche Telekom eladta az európai műholdas távközlési társaságban, az Eutelsatban tartott részesedését.

2002. december 16. 08:01

A France Télécom tárgyal az Eutelsat eladásáról

A France Télécom tárgyal az Eutelsat műholdas szolgáltatóban levő részesedésének eladásáról az Eurazo befektetési csoporttal. A 23 százalékos részesedés több mint 400 millió eurót érhet, a bevételt a távközlési vállalat az adósságának csökkentésére szánja.

2002. július 16. 08:49

Privatizálják az Eutelsatot

Július elején részvénytársasággá alakítják, majd fokozatosan privatizálják az Eutelsatot. Az Eutelsat jelenleg mintegy ötven európai távközlési cég partnersége, e cégek közül több még állami tulajdonban van.

Kulcsszavak: Eutelsat +céginfo
2001. január 25. 09:04

Újraindulhatnak a szerb szatellitadások

Az Eutelsat nemzetközi tagokból álló elnöksége egy tegnapi párizsi ülés során felhatalmazta a cég igazgatóságát, hogy újraindítsa a Radio Televizija Serbija (RTS) szatellites sugárzását.

Kulcsszavak: műsorszórás Eutelsat
2000. október 18. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

Újra pályázhatnak a Technology Fast 50 díjra a gyorsan fejlődő technológiai cégek: a Deloitte már 22. éve hirdeti meg közép-európai versenyét, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja. Mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak platformot biztosít arra, hogy szélesebb körben bemutathassák innovatív megoldásaikat. 

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

Az ESET globális FinTech-kutatásának üzleti szegmensében vizsgálta a felsővezetők hozzáállását a pénzügyi technológiához (FinTech) és a biztonsághoz: a felmérésben 1200 felsővezető vett részt az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Japán és Mexikó különböző iparágaiból. A felmérésből kiderült, hogy az üzleti vezetők több mint kétharmada (68%) tervezi növelni a pénzügyi technológiába, azaz a FinTech-be történő befektetéseit a 2021-2022-es időszakban.

2021. július 7. 12:37