GTS Datanet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: GTS Datanet

A GTS Central Europe egységesíti leányvállalatai nevét

A GTS Central Europe (“GTS”) leányvállalatai 2010. október 1-jétől egységes nevet és arculatot öltenek. A változásoknak megfelelően a GTS-Datanet, a GTS csoport magyarországi leányvállalata a fenti időponttól kezdve GTS Hungary néven érhető el.

2010. október 1. 20:20

Megvásárolja az Interware-t a GTS CE

A GTS Central Europe (GTS CE) felvásárolja az Interware-t, ezzel a GTS csoport budapesti szerverközpontjának kapacitása négyszeresére bővül.

2010. június 16. 08:12

Növekedést vár a GTS Datanet a távközlési piacon

Az internetes és távközlési szolgáltatásokat nyújtó GTS-Datanet Kft. 2010-ben a vezetékes távközlési piac növekedését kismértékben meghaladó, 2 százalékos árbevétel-növekedést tervez, aminek alapját a GTS csoport új stratégiája képezi: a korábbinál nagyobb hangsúlyt fektetnek az üzleti, közép- és nagyvállalati, valamint nagykereskedelmi ügyfelek kiszolgálására a magyar piacon és a közép-európai régióban.

Kulcsszavak: GTS Datanet +céginfo
2010. január 5. 10:31

IPTV már a GTS-Datanet kínálatában is

A datanet Home TV lehetőséget ad arra, hogy a nézők személyes igényeikhez szabják az aktuális műsorkínálatot: eldönthetik, hogy mikor kívánják megnézni az őket érdeklő műsorszámokat, illetve menet közben megállíthatják, vagy bármikor megismételhetik azt. A műsorok rögzítéséhez nincs szükség többé videomagnóra vagy dvd lejátszóra.

Kulcsszavak: GTS Datanet IPTV
2009. július 15. 13:14

A GTS-Datanet is megtámadná a frekvenciatendert

A GTS-Datanet, Magyarország egyik vezető alternatív távközlési szolgáltatója szabálytalan ajánlatkérési eljárásra hivatkozva megtámadná a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) 26 GHz-es frekvenciasáv használatára vonatkozó pályázatának eredményét.

2009. május 7. 13:04

Eladta a GTS-Datanet a műholdas adatátviteli részlegét a HDT-nek

Eladta a GTS-Datanet Távközlési Kft. a műholdas adatátviteli (VSAT) tevékenységét az Antenna Hungáriához tartozó Hungaro DigiTel-nek (HDT), a vételárat a felek üzleti titokként kezelik, s nem hozzák nyilvánosságra.

2009. május 5. 09:32

Eladja lakossági ügyfélkörét a GTS-Datanet

A GTS-Datanet a tavalyi évet a várakozásoknak megfelelő, stabil eredménnyel zárta - közölte a vállalat. A cég a jövőben a nagykereskedelmi és üzleti szolgáltatások értékesítésére helyezi a hangsúlyt. A GTS-Datanet 2009-ben is jelentős, akár 6 százalékot is elérő árbevétel-növekedéssel számol.

2009. január 26. 16:52

Új menedzsment a GTS-Datanetnél

A GTS-Datanet, Magyarország vezető alternatív távközlési szolgáltatója átalakította felső vezetését: új műszaki és jogi igazgatót nevezett ki, létrehozta a Stratégiai, Termékfejlesztési és Kommunikációs Osztályt, az értékesítési igazgatói feladatokért pedig mostantól a nagykereskedelmi és nemzetközi-, a belföldi értékesítési - és a lakossági szolgáltatások üzletágak igazgatói együttesen felelnek. A menedzsment tagjaként mind a hat szakember közvetlenül Pauer Pál ügyvezető igazgatónak jelent.

Kulcsszavak: CIO +céginfo GTS Datanet
2009. január 8. 14:12

Új ügyvezető a GTS-Datanet élén

A GTS Central Europe, a GTS-Datanet anyavállalata 2008. november 1-jei hatállyal Pauer Pált, a GTS-Datanet értékesítési és marketingigazgatóját nevezte ki a cég ügyvezetőjévé. Szathmári Géza több mint 15 év után közös megegyezéssel távozik a vállalattól.

Kulcsszavak: GTS Datanet CIO
2008. november 3. 17:55

Egyszerűsített szolgáltatóváltás: akcióval készül a GTS-Datanet

A GTS-Datanet akcióval készül az egyszerűsített ADSL-szolgáltatóváltás bevezetésére. Azok, akik nincsenek megelégedve jelenlegi ADSL-szolgáltatójukkal, 2008. augusztus 31-ig bruttó 3528 forintos havidíjért fizethetnek elő a GTS-Datanet 1280 kbps maximális letöltési sebességet kínáló V1 csomagjára.

Kulcsszavak: GTS Datanet ADSL
2008. augusztus 14. 12:18

Negyedmilliárdos hálózatfejlesztés a GTS-Datanetnél

A GTS-Datanet közel 200 kilométerrel bővítette optikai gerinchálózatát, valamint jelentős kapacitásnövelést hajtott végre, amelynek köszönhetően a cég nemzetközi kapcsolatokat kiszolgáló tranzithálózata 2008 augusztusától teljes egészében 10 Gigabit/s alapú DWDM technológián üzemel. A beruházás összértéke elérte a negyedmilliárd forintot.

Kulcsszavak: GTS Datanet hálózat
2008. augusztus 6. 11:56

GTS CE: egységes régiós hálózat a célkeresztben

A GTS-Datanet mai budapesti sajtótájékoztatóján megjelent Rob Savignol (M/C Ventures), Adam Savicki (GTS Central Europe, GTS CE) és Szathmári Géza (GTS-Datanet) több bejelentést tettek.

Kulcsszavak: GTS Datanet +céginfo
2008. május 28. 14:50

Duplájára nőtt a budaörsi dataHome szerverközpont

A GTS-Datanet több mint 200 négyzetméterrel bővítette budaörsi szervertermét, és ezzel megduplázta a dataHome Szerverközpont kapacitását. A 400 millió forintos beruházással kialakított új létesítmény 1000 szerver legmagasabb igényeknek megfelelő kiszolgálására alkalmas.

2008. május 1. 11:01

GTS-Datanet - Saját hálózattal a piaci átlag felett

Az alternatív távközlési szolgáltatóként működő GTS-Datanet Kft. 14,6 milliárd forint árbevételt ért el 2007-ben, ami 9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál, és jelentősen meghaladja a vezetékes távközlési piac éves 1-2 százalékos bővülését.

Kulcsszavak: ADSL +céginfo GTS Datanet
2008. február 27. 08:14

Új tulajdonosnál a GTS Central Europe

A Columbia Capital, M/C Venture Partners and Innova Capital vezette, magánbefektetői alapokból álló konzorcium megállapodást kötött a GML Limited-del a GTS Central Europe 100 százalékának megvásárlásáról. A tranzakció várhatóan 2008 első negyedévében zárul majd le. A vételárat a felek nem hozták nyilvánosságra.

2007. december 27. 14:49

GTS Datanet - az idén 15 százalékos árbevétel-növekedés

A cég 2006-ban 20 százalékkal, 13,4 milliárd forintra növelte árbevételét, szemben az egy évvel korábbi 11,2 milliárd forinttal.

Kulcsszavak: GTS Datanet +céginfo DSL ADSL
2007. december 11. 08:21

GTS: MPLS szolgáltatás a régiós multiknak

A GTS Central Europe, a közép-európai régió meghatározó alternatív távközlési szolgáltatója, a GTS-Datanet Távközlési Kft. anyavállalata bejelentette, hogy országhatárokon átnyúló, központilag menedzselt MPLS (Multiprotocol Label Switching) adathálózati szolgáltatást indított a térségben működő multinacionális vállalatok távközlési igényeit figyelembe véve.

2007. szeptember 3. 16:36

GTS Datanet: 14%-os árbevétel-növekedés

A GTS-Datanet a mai napon nyilvánosságra hozta 2007. első féléves pénzügyi eredményeit. A cég árbevétele a kérdéses időszakban meghaladta a 7 milliárd forintot (27,5 millió eurót), amely 14 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. Az EBITDA közel változatlan, 1,1 milliárd forint (4,3 millió euró) volt.

2007. augusztus 22. 14:42

GTS-Dtanet: egyre több szélessávú-előfizető

A GTS-Datanet az elmúlt hónapokban növelte szélessávú internet-előfizetőinek táborát, s a cég ADSL ügyfeleinek száma elérte a 36 ezret: februárban az ügyfelek száma 30 ezer fölötti volt, míg az év végén már 50 ezer lesz a tervek szerint.

Kulcsszavak: ADSL GTS Datanet
2007. június 12. 09:54

GTS-Datanet pályázat a jövőről, diákoknak

A GTS-Datanet alternatív távközlési szolgáltató pályázatot írt ki "Az internet világa 2017-ben" címmel szolnoki diákok részére; a megszólított fiatalok több tucat fantáziadús, humoros fogalmazást írtak, bemutatva azt, hogy meglátásuk szerint a világháló hogyan fogja átalakítani tíz éven belül mindennapi életünket - közölte a cég kommunikációs ügynöksége.

2007. június 6. 08:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14