tender kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: tender

DIGI állásfoglalás a frekvenciatender kapcsán

A DIGI Csoport szeretné megköszönni annak a 100 000 embernek, akik aláírták a DIGI-t támogató petíciót, hogy a vállalat fair feltételek mellett versenyezhessen a 900 MHz-es és 1800 MHz-es frekvenciasávok használati jogáért, így biztosítva kedvező áron a lehető legszélesebb körben mobil szolgáltatásokat.

2020. november 13. 19:56

Lezárult a Nemzeti Elektronikus Jegyrendszer Platform tender

Sikeresen lezárult „A nemzeti elektronikus jegyrendszer platform kialakítása” tárgyú beszerzési eljárás. Jogszabályi feltételeknek megfelelően, a szerződéskötési moratórium letelte után a pályázatot kiíró Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és a nyertes AH-NEJP ajánlattevő konzorcium vállalkozói szerződést kötött a 100%-ban európai uniós forrásból finanszírozott Nemzeti Elektronikus Jegyrendszer Platform központi rendszere és a hozzá kapcsolódó pilotok megvalósítására.

2017. március 7. 09:20

Mindhárom német mobilszolgáltató indult a frekvenciatenderen

Mindhárom németországi mobilszolgáltató - a Deutsche Telekom, a Vodafone Deutschland és a Telefónica O2 - indult a negyedik generációs (4G) széles sávú mobil-internetszolgáltatási frekvenciatartomány tenderén.

2015. május 28. 14:32

Többmilliárdos mobil távközlési tender

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság gyorsított tárgyalásos közbeszerzést írt ki - a központosított közbeszerzés keretében - mobil távközlési szolgáltatásokra, két évre, nettó 4,5 milliárd forint keretösszegben - a kétfordulós eljárás felhívása a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

2013. július 17. 18:22

Az NMHH a jogszabályoknak megfelelően járt el a frekvenciatender során

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a jogszabályi rendelkezéseket a legkörültekintőbben vette figyelembe a 900 megahertzes frekvencia árverési tendere során - közölte az MTI megkeresésére Mátrai Gábor, az NMHH hírközlési elnökhelyettese.

2012. szeptember 19. 10:49

Lezárult a 26 gigaherzes pályázat

Jogerősen lezárult a 26 gigaherzes (GHz) frekvenciasáv értékesítése, a nyerteseknek a határozat jogerőre emelkedését követő tizenöt napon belül kell befizetniük a frekvenciablokkok díját - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

2012. április 12. 08:46

Kifizette a frekvenciadíjat a negyedik mobilszolgáltató

A pályázati feltételeknek megfelelően folyik a negyedik mobilszolgáltató létrehozása, a 10 milliárd forintos frekvenciahasználati díjat kiegyenlítetté, és a cégbírósági bejegyzéshez szükséges dokumentumokat a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságához hétfőn beadták - értesült az MTI a céghez közelálló forrásból.

2012. március 27. 08:34

A GVH engedélyezte az új, negyedik mobilszolgáltató cég létrehozását

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte a Magyar Posta-Magyar Villamos Művek-MFB Invest közös irányítású vállalatának megalapítását, (MPVI Mobil Zrt.), amelyre a 900 megahertzes frekvenciára kiírt pályázaton elnyert frekvenciahasználati jogosultságot átruházzák - közölte a GVH.

2012. március 23. 08:31

A napokban alakul meg az új mobilszolgáltató

Az új, negyedik mobilszolgáltató várhatóan a napokban alakul meg azt követően, hogy a Gazdasági Versenyhivatal a frekvenciatender kapcsán létrejövő közös vállalat alapítását, mint engedélyköteles tranzakciót megvizsgálja.

2012. március 21. 08:18

Értékesítette a 26 gigahertzes frekvenciasávot a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

Sikeresen értékesítették a 26 gigahertzes frekvenciasávot összesen több mint nettó másfél milliárd forint értékben - közölte kedden a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

2012. március 21. 07:35

A Magyar Telekom bírósághoz fordult a 900 MHz-es hatósági határozat ellen

A 900 MHz-es frekvenciasávon nyújtható rádiótávközlési szolgáltatáshoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultság tárgyában kiírt árverést lezáró hatósági határozat jogerőre emelkedett. A Magyar Telekom a határozat felülvizsgálata iránt bírósághoz fordult.

Kulcsszavak: NHH jog tender Magyar Telekom
2012. március 12. 15:55

NMHH: Jogerős a 900 MHz-es frekvenciaárverés eredménye

Ennek értelmében az eddig háromszereplős mobilpiacra új szolgáltató, a Magyar Posta Zrt.-Magyar Fejlesztési Bank Invest Zrt.-Magyar Villamos Művek Zrt. konzorciuma léphet.

Kulcsszavak: mobilszolg NHH jog tender
2012. március 12. 11:39

NMHH: hárman fellebbezték meg a 900-as tender eredményét

 A 900-as frekvencia árveréssel és döntéssel kapcsolatban három, már a piacon lévő mobilszolgáltató a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone fellebbezett - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A közlemény szerint a fellebbezések alapvetően az új, piacra lépő szereplőnek - Magyar Posta Zrt.-Magyar Villamosművek Zrt.-MFB Invest Zrt. konzorciuma - az árverési eljárásban történő részvételi lehetőségét, valamint az új belépő számára biztosítandó belföldi roamingszolgáltatás előírását vitatják.

Kulcsszavak: NHH mobilhálózat tender jog
2012. február 21. 08:10

Öt pályázó jelentkezett a 26 GHz-es sáv elnyerésére

A pályázatra a következő cégek jelentkeztek: Telenor Magyarország Zrt., Magyar Telekom Nyrt., GTS Hungary Távközlési Kft., Magyar Villamosművek Zrt., Vodafone Magyarország Zrt.

2012. február 7. 16:00

A Magyar Telekom 2 db 1 MHz szélességű frekvenciablokkot nyert a 900 MHz-es frekvenciaárverésen

A 900 MHz-es frekvenciasávon nyújtható rádiótávközlési szolgáltatáshoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultság tárgyában kiírt árverést lezáró elsőfokú, nem jogerős határozat szerint a Magyar Telekom 2 db, egyenként 1 MHz szélességű duplex frekvenciablokk használati jogosultságát nyerte el az árverésen.

2012. január 31. 16:55

Az NMHH hosszabb felkészülési időt biztosít a 900 MHz-es frekvenciaárverés résztvevőinek

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Hivatala figyelembe véve több, a 900 MHz-es frekvenciaárverés iránt érdeklődő hírközlési szolgáltató kérését, a jelentkezési határidőt 2011. október 20-ról december 8-ra módosította.

Kulcsszavak: mobilhálózat tender NHH
2011. október 8. 07:45

Hatmillió eurós tendert nyert a GTS Central Europe

A GTS Central Europe bejelentette, hogy  megnyerte a lengyel Igazságügyi Minisztérium nagy kiterjedésű hálózat építésére kiírt tenderét. A hatmillió euró értékű szerződés három évre szól, és a szolgáltatás beindításának napján veszi kezdetét.

Kulcsszavak: GTS tender
2011. szeptember 5. 17:04

Árverésen értékesítik a 900-as sávot

A 900 megahertzes sáv értékesítését árveréssel bonyolítják le, az eljárás eredményeképpen a távközlési piaci szereplők várhatóan a harmadik negyedév végére juthatnak a frekvenciákhoz.

2011. március 30. 08:42

Elektronikus piactér magántenderekhez: Hol vegyek autót?

Az autópiacon ma még (de az is lehet, hogy egyre inkább) az ár a döntő tényező: a vásárlók mind nagyobb energiát fektetnek a legjobb ajánlat megtalálásába, miközben a kereskedők számára is egyre nehezebb fizető ügyfélre találni. Ezt teszi egyszerűbbé egy újonnan indult elektronikus piactér, a Holvegyekautot.hu, ahol bárki online tendert írhat ki az új autó vásárlására. A potenciális ügyfelekért a kereskedők nyílt versenyben küzdhetnek meg.

 

 

Kulcsszavak: autó vásárlás tender
2011. március 23. 13:20

A Magyar Telekom fél áron nyerte a HM mobil tenderét

Az eredetileg becsült nettó 951 millió forint helyett 491 millióval nyerte a Magyar Telekom Távközlési Nyrt. a Honvédelmi Minisztérium Fejlesztési és Logisztikai Ügynöksége által mobil távközlési szolgáltatásra kiírt, hirdetmény közzétételével indult, tárgyalásos közbeszerzését.

2010. február 8. 08:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52