UMTS kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: UMTS

A mobil-szélessávval való elégedetlenség a szolgáltatóváltás egyik legfőbb oka

Egy átfogó, a mobilfelhasználók szokásaira és főbb igényeire vonatkozó globális felmérés rámutatott, hogy azok az előfizetők váltanak leggyakrabban szolgáltatót, akik gyakran használják a mobil-szélessávú szolgáltatásokat. A több mint 16 000 megkérdezett mobilfelhasználó közül 40% bizonyult a fejlett szolgáltatások gyakori használójának, és ezeknek több mint fele váltott szolgáltatót az elmúlt években, 40%-uk pedig szolgáltatót készül váltani a következő 12 hónapban.

Kulcsszavak: UMTS mobil internet
2012. március 19. 10:25

Tavaly év végén 2 millió 155 ezer mobilinternet-előfizető volt hazánkban

Decemberben 2 millió 155 ezerre nőtt Magyarországon a mobilinternet-előfizetések száma, míg a teljes előfizetői táboron belül az aktív – a mobilinternet-szolgáltatást az utolsó három hónapban igénybe vevő – ügyfelek száma az előző havi 1 millió 585 ezerről 1 millió 696 ezerre emelkedett.

Kulcsszavak: mobil internet LTE UMTS NHH
2012. január 20. 11:03

Szupergyors, 4G-s mobilinternet szolgáltatást indított a T-Mobile

Január 1-jén a T-Mobile - az országban elsőként - elindította az első 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatását. A szolgáltatás Budapest 10 kerületének nagy részén vált elérhetővé LTE-képes eszközzel, valamint Net&Roll 4G mobilinternet csomag igénybevételével, melyre a T-Mobile most promóciósan havidíj kedvezményt biztosít.

Kulcsszavak: T-mobile-hu LTE UMTS
2012. január 2. 10:18

Nőtt a mobilinternet-előfizetők száma Magyarországon novemberben

Csaknem 2 millió 23 ezerre nőtt Magyarországon a mobilinternet-előfizetések száma novemberben. A teljes előfizetői táboron belül az aktív – a mobilinternet-szolgáltatást az utolsó három hónapban igénybe vevő – ügyfelek száma az előző havi 1 millió 545 ezerről 1 millió 585 ezerre emelkedett.

Kulcsszavak: mobilszolg LTE NHH UMTS
2011. december 23. 08:30

A Vidanet is belép a mobilinternet piacra

Az eddig elsősorban a nyugat-magyarországi régióban televízió-, kábelnet- és telefonszolgáltatást nyújtó Vidanet országos szolgáltatóvá lép elő. A távközlési vállalat ugyanis 2011. december 15-én négy, különböző adatforgalmat biztosító mobilinternet csomaggal bővíti portfólióját.

Kulcsszavak: UMTS
2011. december 15. 11:15

Hipernet országszerte – idő előtt elkészült a Telenor új hálózata

A Telenor Magyarország jóval a kitűzött határidő előtt sikeresen befejezte az új generációs mobilhálózatának kiépítését. Ennek köszönhetően Budapest és a Dunántúl után Kelet-Magyarországon is befejeződött a hálózatfejlesztés, így a Telenor Hipernet jelenleg a legkiterjedtebb és legnagyobb elméleti letöltési sebességet kínáló mobilinternet hálózat Magyarországon.

Kulcsszavak: Telenor-hu LTE UMTS mobilszolg
2011. december 12. 14:05

Októberben 1 millió 946 ezer mobilinternet-előfizető volt hazánkban

Október hónapban 1 millió 946 ezerre nőtt Magyarországon a mobilinternet-előfizetések száma, míg a teljes előfizetői táboron belül az aktív – a mobilinternet-szolgáltatást az utolsó három hónapban igénybe vevő – ügyfelek száma az előző havi 1 millió 488 ezerről 1 millió 545 ezerre emelkedett, közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Kulcsszavak: NHH mobilszolg LTE UMTS
2011. november 25. 14:10

Már a teljes Dunántúlt lefedi a Telenor Hipernet

A Telenor Hipernet szolgáltatása a mai naptól Budapest után már a Dunántúl egész területén is biztosítja a 42 Mbps-os maximális letöltési sebességet a Telenor 3G szolgáltatása által lefedett településeken.

Kulcsszavak: Telenor-hu UMTS LTE
2011. november 18. 13:05

Tízszeresére nő a világ mobil adatforgalma 2016-ra

A világon a szélessávú mobil adatforgalom 2016-ra a jelenlegi tízszeresére emelkedhet, s akkor a forgalom mintegy 60 százalékát a Föld területének kevesebb mint egy százalékán élők generálják - állapítja meg az Ericsson legújabb felmérése, amelyről hétfőn juttatott el közleményt szerkesztőségünkhöz.

2011. november 8. 08:13

Már a levegőben a 4G jelei

Szolgáltató és több száz felhasználó közösen tesztelheti a Magyar Telekom legújabb, negyedik generációs mobilhálózatát Budapesten. A kétéves előkészület után már a folytatás is látható: 2012. január 1-jén a 4G/LTE technológián alapuló kereskedelmi mobilinternet-szolgáltatást is elindítja a T-Mobile.

Kulcsszavak: LTE UMTS T-mobile-hu
2011. október 10. 07:11

Vodafone lakossági minibázis, hogy mindenhol legyen 3G

Magyarországon elsőként a Vodafone hálózatában válik elérhetővé a femtocella-technológia. A cégek után október második felétől már a Vodafone lakossági előfizetői is megvásárolhatják a Mini Bázist, így optimális 3G/HSDPA lefedettséggel telefonálhatnak vagy mobilnetezhetnek otthonukban, akár mélyen a föld alatt, a pincében is.

Kulcsszavak: Vodafone-hu UMTS
2011. október 3. 11:14

Modern mobilinternetes eszközök az RTL Klub őszi műsoraiban

Stratégiai szövetségre lépett a Telenor és az RTL Klub a televíziós csatorna két népszerű őszi műsora kapcsán. Az együttműködés részleteiről a Budapesten megrendezett Hipernet Nap keretében számolt be Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója és Kallós András, a Telenor marketingkommunikációs igazgatója.

2011. szeptember 27. 09:50

Országjáráson a Telenor Hipernet

Budapesten és környékén augusztus óta érhető el a Hipernet, a Telenor 42 Mbps névleges maximális letöltési sebességet biztosító mobilinternet szolgáltatása. Szeptember 13-tól a szolgáltató országos roadshow keretében mutatja be a Hipernetet az érdeklődőknek.

Kulcsszavak: UMTS Telenor
2011. szeptember 16. 12:16

A közösségi oldalak látogatása elősegíti a mobil internetezést

A közösségi oldalak és fájlmegosztók látogatása elősegíti a hordozható eszközökön való internetezést - állapítja meg a GfK Hungária Piackutató Intézet legfrissebb felmérése, amelyet a Magyarországon legalább heti rendszerességgel internetezők körében végzett.

2011. szeptember 1. 09:10

A Telenor belehúzott júliusban

Júliusban 107 ezerrel, 1 millió 668 ezerre nőtt a mobilinternet-előfizetők száma Magyarországon, miközben az aktív, a mobilinternet-szolgáltatást az utolsó három hónapban igénybe vevő ügyfelek száma az előző havi 1 millió 190 ezerről 1 millió 309 ezerre emelkedett - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Kulcsszavak: UMTS mobilhálózat NHH
2011. augusztus 18. 09:02

42 Mbps-os mobil szélessáv a Telenornál

Az eredetileg bejelentett 21 Mbps kétszeresére, 42 Mbps-ra gyorsítja Hipernet szolgáltatását a Telenor. Miután a hálózatfejlesztés keretében 584 bázisállomáson már megtörtént az átállás, a minden eddiginél gyorsabb és nagyobb kapacitású, akár 42 Mbps névleges maximális letöltési sebességet biztosító mobil szélessáv a fővárosban és környékén érhető el.

Kulcsszavak: HSDPA UMTS Telenor
2011. augusztus 16. 13:49

Júniusban 1 millió 561 ezer mobilinternet-előfizető volt hazánkban

Június hónapban 1 millió 561 ezerre nőtt Magyarországon a mobilinternet-előfizetések száma, míg a teljes előfizetői táboron belül az aktív – a mobilinternet-szolgáltatást az utolsó három hónapban igénybe vevő – ügyfelek száma az előző havi 1 millió 150 ezerről 1 millió 190 ezerre emelkedett, közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Kulcsszavak: UMTS NHH
2011. július 27. 09:26

Netjegy: feltöltőkártyás internet alkalmanként

A Netjegy, a Vodafone új mobilinternet szolgáltatása azok számára teszi lehetővé a kötöttségektől mentes internetezés élményét, akik csak alkalmanként szeretnének otthon vagy lakásuktól távol böngészni a világhálón.

Kulcsszavak: UMTS internet Vodafone-hu
2011. július 5. 12:50

A P3 szerint a T-Mobile-é a leggyorsabb letöltés a mobilinterneten

A független, német P3 Communications mérnöki iroda legfrissebb tanúsítványa szerint a letöltési sebesség a T-Mobile-nál a legnagyobb a magyar mobilszolgáltatók közül.

2011. június 2. 09:44

Megnégyszereződik 2015-re a globális internet-forgalom

Megnégyszereződik 2015-re a globális internet-forgalom, a Cisco Visual Networking Index előrejelzése szerint négy év múlva minden emberre két hálózati eszköz jut, az internet pedig másodpercenként 1 millió percnyi videoforgalmat bonyolít le.

2011. június 2. 09:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

A fenntarthatóság iránt elkötelezett vállalkozókra is reflektorfényt irányít az EY Az Év Üzletembere Program. A független bírálóbizottság első alkalommal osztja ki idén az EY Fenntarthatóságért Különdíjat, hogy kiemelje azokat, akik környezetbarát, társadalmilag hasznos és emberközpontú társaságok tulajdonosai és vezetői.

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

Közel érintésmentes könyvelési megoldást fejlesztett a Process Solutions, Magyarország vezető számviteli szolgáltatója. A PS APPS-t az különbözteti meg a piacon elérhető többi rendszertől, hogy nem statisztikai alapon működik, mint a klasszikus AI megoldások, hanem 100%-os pontossággal funkcionáló megoldásról van szó, amelyen a vállalat már tízezres nagyságrendben futtat át számlákat. A használatbavétellel ráadásul a könyvelési szakemberek manuálisan végzett munkafolyamatai legalább 50%-kal csökkenthetőek.

2024. július 16. 16:29