RTL kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: RTL

Elindult a nevezés a 2024-es Hégető Honorka-díjra

2024-ben is pályázati lehetőség indul azon szerkesztőségek és újságírók számára, akik olyan fontos társadalmi témákat hoznak napvilágra, amelyekre érdemes a nagyközönség figyelmét is ráirányítani. 

2024. április 6. 12:15

RTL Klub HD februártól a UPC kábelhálózatán

Rögtön az indulás napjától, 2013. február 11-étől immár nagy felbontású, részletgazdag, valósághű képet nyújtó, HD változatban is látható lesz az RTL Klub adása a UPC kábeles előfizetői számára. A nagy képernyős tévékészülékkel rendelkező nézők így a legnépszerűbb hazai műsorok teljes kínálatát HD-ban láthatják majd ezentúl.

2013. január 17. 10:54

UPC: A következő X-Faktor már HD-ben nézhető

Szilveszteri meglepetésként a UPC  kábeltelevíziós kínálatában is megjelent az RTL II csatorna, amelyet belátható időn belül újabb fejlesztés, és együttműködés követ. A UPC kábeles előfizetői az RTL várhatóan 2013 első félévében elinduló nagy felbontású, HD-képminőségű változatát is rögtön az indulás napjától nézhetik.

2013. január 3. 14:05

RTL II a UPC-nél

Az RTL II elérhető a UPC több százezer kábel-előfizetője számára. Hamarosan jön az RTL HD-változata is.

2013. január 2. 11:50

Modern mobilinternetes eszközök az RTL Klub őszi műsoraiban

Stratégiai szövetségre lépett a Telenor és az RTL Klub a televíziós csatorna két népszerű őszi műsora kapcsán. Az együttműködés részleteiről a Budapesten megrendezett Hipernet Nap keretében számolt be Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója és Kallós András, a Telenor marketingkommunikációs igazgatója.

2011. szeptember 27. 09:50

Három csatornát átrendeznek a MinDig TV szolgáltatásban

Május 10-én az Antenna Hungária arról tájékoztatta a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás nézőit, hogy 2010. május 11-étől az RTL Klub, a TV2, valamint az euronews csatornák átrendezését hajtja végre a MinDig TV szolgáltatást illetően.

2010. május 11. 07:48

Az Infocenter bevásárolt az RTL Klubba

A korábban Fellegi Tamás nagyvállalkozó - sajtóértesülések szerint az új kormány leendő vagyongazdálkodási minisztere - többségi tulajdonában álló Infocenter.hu Média Befektetési Zrt. április 23-án megvásárolta az IKO Média Holding Zrt.-t, amelynek tulajdonában van az RTL Klub televíziós csatornát üzemeltető M-RTL Zrt. részvényeinek 31 százaléka.

Kulcsszavak: RTL +céginfo
2010. április 27. 08:28

Szabadon fogható az RTL Klub a MinDig TV kínálatában

Megszületett a megállapodás az Antenna Hungária csoport (AH) és a Magyar RTL Televízió Zrt. között a digitális földfelszíni műsorterjesztésről, amelynek értelmében az RTL Klub műsora ezentúl a MinDig TV szolgáltatás szabadon fogható kínálatának részét képezi - derül ki az AH és az RTL Klub közös, pénteki sajtóközleményéből.

Kulcsszavak: Antenna Hungária RTL
2009. május 11. 10:26

Digitális műsorszórás: a TV2 perre megy, az RTL Klub az Alkotmánybírósághoz fordult

Egyelőre nem csatlakozik a TV2 az Antenna Hungária (AH) digitális földfelszíni műsorszóró hálózatára, ugyanakkor bíróságtól kérte a felek közötti szerződés létrehozását; az RTL Klub az Alkotmánybíróságon támadta meg a digitális átállásról szóló törvényt - közölte a két országos kereskedelmi csatorna hétfőn, az új platform indulásának napján az MTI-vel. A Viasat3 sem kötött még szerződést az új platformra menetelről.

2008. december 2. 08:32

Telekommunkációs optimalizálás az RTL Klubnál

A Magyar RTL Televízió Zrt. megbízta a SciamuS Kft. mind vezetékes és mobiltelefon, mind pedig az adatkommunikációs költségeik és a használati szokások felmérésével és elemzésével.

Kulcsszavak: SciamuS RTL
2008. január 8. 10:22

Az új székházban Cisco hálózaton közlekedik a RTL Klub hang-, videó- és adatforgalma

A tévétársaság a székház informatikai hálózatának kialakításához a Cisco hálózati technológiáját választotta. A konvergens hálózaton zajlik a teljes telefon- és adatforgalom, a házban többek között 600 Cisco IP telefon került telepítésre.

Kulcsszavak: RTL Cisco
2006. június 22. 18:54

Meghosszabbították a két országos kereskedelmi csatorna koncesszióját, jöhet az MTV közéleti csatornája

A médiahatóság öt évvel meghosszabbította az RTL Klub és a TV2 koncesszióját, valamint nyilvántartásba vette a Magyar Televízió közéleti csatornáját - erősítette meg az MTI értesülését több testületi tag szerdán.

Kulcsszavak: RTL TV2 MTV
2005. július 21. 08:30

Együttműködik az RTL Klub műsora és a MODEM IDŐK

[smallimage 1 left]Szilágyi Árpád, a Petőfi Rádió MODEM IDŐK című műsorának vezetője elmondta: a számítógépes rádióprodukció és az RTL Klub Ponthu című, szintén számítógépekkel foglalkozó műsora mostantól együttműködik.

Kulcsszavak: RTL Modem Idők
2003. augusztus 30. 18:07

Lengyelország - az ITI csoport megvette az RTL7 televíziót

A lengyel ITI Corporation megvásárolta a luxemburgi RTL médiacsoporthoz tartozó CLT-UFA cégtől az RTL7 lengyel kereskedelmi televíziócsatornát.

Kulcsszavak: televízió +céginfo RTL
2001. december 21. 09:27

Hálóba gabalyodva

Az elmúlt néhány évben egyre nagyobb számban tünedeztek fel a hazai televíziókban az internettel foglalkozó műsorok. A jelenség első ránézésre pozitívnak tekinthető, de végignézve ezeket a programokat megállapíthatjuk, hogy ugyanolyan image jellegűek, mint a hazai website-ok túlnyomó többsége. A televíziók is észrevették, hogy az internet "van", és foglalkozni vele "trendi" dolog. Ez alapvetően nem elítélendő, hiszen a sznobéria sok mindent sikerre segített már a világban. Az egyetlen probléma az, hogy a rossz műsor sem olcsóbb a jónál, és a két dolgot túlnyomórészt a hozzáértés és az odafigyelés megléte vagy hiánya választja el egymástól.

2001. december 6. 00:13

RTL Klub Online: pofon az unalomnak

Az RTL Klub Online elindította Virtuál Box Klub internetes hálózati játékát, ami www.rtlklub.hu/vbox vagy a www.vbox.hu URL címeken érhető el. Egy hét alatt több mint 750 regisztrált felhasználó és 200 ezer oldalletöltést generált a legújabb hazai hálózati játék.

Kulcsszavak: RTL website
2001. szeptember 18. 19:03

Legyen ön is milliomos!

Az angol ITV kereskedelmi televíziós csatorna a héten bejelentette, hogy sikerült megszereznie a világszerte óriási sikert aratott televíziós vetélkedőműsornak, a "Who Wants to be a Millionaire"-nek, vagy ahogy nálunk nevezik, a Legyen ön is milliomosnak az első interaktív televíziós közvetítési jogait.

Kulcsszavak: RTL interaktív TV website
2001. március 29. 22:21

RTL Klub és Tv2: országosan sztereóban

Az Antenna Hungária (AH) Rt.– a tévétársaságok megrendelése alapján – elindította az RTL Klub és a Tv2 sztereó műsorainak NICAM rendszerű sugárzását az országos adathálózat UHF-sávú adóin.

2001. március 18. 13:37

Új többségi tulajdonos kezében az RTL Group

Az európai médiaórás, a Bertelsmann AG hétfőn bejelentette, hogy többségi tulajdont szerzett az RTL-csoportban, hiszen újabb 30 százalékát vásárolta meg az RTL részvényeinek. A 4,2 milliárd eurós (3,95 milliárd dollár) ügylet során a Bertelsmann AG átvette a Groupe Bruxelles Lambert S. A. tulajdonában lévő RTL-részvényeket.

Kulcsszavak: Bertelsmann RTL +céginfo
2001. február 5. 23:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52