TV2 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TV2

Tovább bővíti együttműködését a Vodafone és a TV2

Újabb mérföldkőhöz ért a Vodafone és a TV2 együttműködés, hiszen a TV2 elérhetővé teszi a streaming szolgáltatását a Vodafone TV platformján. A TV2 Play Prémium 2023. márciusától elérhető a Vodafone Magyarország egyes TV csomagjaiban, szeptember 6-tól pedig már a Vodafone TV-ről közvetlenül is megtekinthetők a TV2 Play Prémium streaming platform tartalmai. A szolgáltatással a felhasználók a TV2 Play tartalmain felül az exkluzív, Prémium tartalmakat is elérik a Vodafone TV-n keresztül elérhető applikációban, így mozifilmek, élő sportközvetítések és egyéb TV2-es tartalmak is elérhetővé válnak a számukra pár kattintással, akár nagyképernyőn is.

2023. szeptember 7. 17:26

Hazánkban elsőként interaktív hirdetési megoldást indított a MinDig TV platformon az Antenna Hungária és a TV2

Az Antenna Hungária és a TV2 Média Csoport együttműködése alapján 2018. április 16. május 25. között hazánkban elsőként interaktív hirdetési megoldás érhető el a MinDig TV platformon. 

2018. április 17. 19:09

Megszülettek a megállapodások a programdíjakról a UPC Magyarország, az RTL Klub és a TV2 között

Az ügyfelek számára rendkívül kedvező megállapodások születtek a UPC Magyarország és az RTL Klub, illetve a TV2 között a televíziós programdíjakról. 

2016. szeptember 5. 13:39

Három új kereskedelmi csatornával tizenkét programra bővül a MinDig TV ingyenes kínálata

A TV2 Csoport és az Antenna Hungária Zrt. között létrejött hosszútávú együttműködés eredményeként még ebben az évben három új csatornával jelenik meg a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján a cégcsoport, elsőként augusztus 14-én az Izaura TV indul el a MinDig TV kínálatában.

2016. július 19. 15:58

Interaktívak és hiperaktívak a tévé előtt

Az okostelefon után immár az okostévé is itt kopogtat az ajtón. De ez a fotelban eddig kényelmesen hátradőlve tévéző emberektől többet, aktívabb szerepet kíván – és egyben kínál is számukra.

2014. március 6. 10:04

SuperTV2 novembertől az Invitelnél is

November 2 –ától az Invitel digitális és IPTV csatorna kínálatában is látható lesz a SuperTV2 és még az idén a TV2HD adása is.

2012. október 16. 14:26

HD minőségben a TV2 adásai a UPC kábelein

Mától nagyfelbontású HD minőségben is elérhetővé válik a hazai TV2 adása, amelyet elsőként, rögtön az indulástól kezdve láthatnak a UPC kábeles előfizetői, akik már a ma este debütáló The Voice tehetségkutatót is szemet gyönyörködtető valódi HD minőségben élvezhetik.

2012. október 12. 14:48

Tesco-gazdaságos TV2-net a Vodafone-tól

A neten és ország összes nagy Tesco áruházában kapható lesz a feltöltőkártyás TV2 mobilnet csomag, amelyet ma délelőtt jelentettek be a Vodafone és a TV2 közös sajtótájékoztatóján. Az új Vodafone-szolgáltatással - amelyhez a TV2 exkluzív videótartalmakkal járul hozzá - akár egy órára is előfizethetünk a mobilinternetre, havidíj és egyéb kötöttségek nélkül.

Kulcsszavak: internet mobil Vodafone-hu TV2
2011. február 28. 13:53

Három csatornát átrendeznek a MinDig TV szolgáltatásban

Május 10-én az Antenna Hungária arról tájékoztatta a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás nézőit, hogy 2010. május 11-étől az RTL Klub, a TV2, valamint az euronews csatornák átrendezését hajtja végre a MinDig TV szolgáltatást illetően.

2010. május 11. 07:48

Élő Bajnokok Ligája-mérkőzések a DVB-H mobiltelevíziós kínálatban

Az Antenna Hungária Csoport és a TV2 együttműködése alapján az AH elérhetővé teszi a TV2 által közvetített Bajnokok Ligája-mérkőzéseket a DVB-H alapú mobiltelevíziós budapesti kísérleti rendszerén.

2009. szeptember 29. 17:02

Digitális műsorszórás - A TV2 is felkerül az új platformra

Az RTL Klub után a TV2 is leszerződött a digitális földfelszíni (DVB-T) platform működtetőjével, az Antenna Hungária (AH) csoporttal, így műsoruk jövő hétfőtől fogható ezzel a technológiával is.

2009. május 29. 12:27

Digitális műsorszórás: a TV2 perre megy, az RTL Klub az Alkotmánybírósághoz fordult

Egyelőre nem csatlakozik a TV2 az Antenna Hungária (AH) digitális földfelszíni műsorszóró hálózatára, ugyanakkor bíróságtól kérte a felek közötti szerződés létrehozását; az RTL Klub az Alkotmánybíróságon támadta meg a digitális átállásról szóló törvényt - közölte a két országos kereskedelmi csatorna hétfőn, az új platform indulásának napján az MTI-vel. A Viasat3 sem kötött még szerződést az új platformra menetelről.

2008. december 2. 08:32

TV2-s videók a Videán

A megújult külsejű Videa videomegosztó portálon elérhetőek a TV2, a VideaParádé és az [origo] videói, ahol az adott csatorna alkotásai között lehet böngészni.

Kulcsszavak: TV2 videó
2008. május 31. 10:12

Digitális Média Igazgatóság a TV2-nél

Digitális Média Igazgatóságot hoz létre a TV2 annak érdekében, hogy markánsabbá tegye mind a csatorna, mind a ProSiebenSat.1 csoport jelenlétét a magyarországi digitális platformokon. A 2008. június 1-jén Fekete Attila vezetésével felálló szervezeti egység koordinálja a jövőben a TV2 digitális stratégiájának megvalósítását, így a csatorna műsorainak az új, digitális terjesztési platformokon való megjelenését, a már létező platformokkal való együttműködést, és a TV2 internetes portáljának teljes megújulását. Ez utóbbit őszre ígéri a csatorna.

Kulcsszavak: TV2 CIO
2008. május 21. 12:18

TV2 a Vodafone live!-on

Már a TV2 legsikeresebb műsorai is elérhetők a Vodafone live! Mobil TV kínálatában.

Kulcsszavak: TV2 Vodafone-hu
2007. október 21. 16:45

Az Ügy: A Magyar Telekom a non-profit alapítványokért

Az Ügy címmel folytatódik a Magyar Telekom és a TV2 közös, non-profit alapítványok munkáját bemutató, dokumentumsorozata májusban. A sorozat után a Magyar Telekom 8 millió forint adományt fog szétosztani az alapítványok között.

2007. május 9. 14:14

Közös fejlesztésű, integrált hirdetési felületet jelentett be a TV2 és a T-Mobile

A digitális televíziózás korának interaktív lehetőségeibe kínál bepillantást az az alternatív marketing megoldás, amelyet közösen fejlesztett a TV2 és a T-Mobile.

Kulcsszavak: TV2 T-mobile-hu
2006. július 19. 15:46

Az SBS elfogadta a Permira és KKR felvásárlási ajánlatát

Az SBS Broadcasting társaság részvényesei rendkívüli közgyűlésen elfogadták két vezető tőkebefektető társaság által felügyelt pénzalap felvásárlási ajánlatát - közölte az MTI-vel a TV2-MTM-SBS Rt. csütörtökön.

Kulcsszavak: TV2
2005. október 7. 09:31

Meghosszabbították a két országos kereskedelmi csatorna koncesszióját, jöhet az MTV közéleti csatornája

A médiahatóság öt évvel meghosszabbította az RTL Klub és a TV2 koncesszióját, valamint nyilvántartásba vette a Magyar Televízió közéleti csatornáját - erősítette meg az MTI értesülését több testületi tag szerdán.

Kulcsszavak: RTL TV2 MTV
2005. július 21. 08:30

TV2-műsorok a T-Mobile 3G tartalomszolgáltatásában

A mobilcég 3G ügyféltesztjének részesei június 29-től telefonjukon is nézhetik a TV2 népszerű műsorait, kezdetben a Jóban Rosszban sorozat naponta jelentkező epizódjait, a Napló izgalmas összeállításait, valamint az Aktív legjobb riportjait.

2005. június 28. 14:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47