website kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: website

Fejlesztette internetes portálját a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Lezárult a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) portáljának fejlesztése, a 471 millió forintos informatikai projekthez 50 százalékos támogatást, mintegy 235 millió forint uniós forrást nyert el a kamara a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében.

Kulcsszavak: onlineszolg website
2015. december 24. 13:29

Kínaiul is elérhető az iGO fejlesztőjének, az NNG-nek a megújult honlapja

A cég nagy figyelmet fordított arra, hogy komplex szolgáltatásait és termékeit könnyen átlátható és érthető formában tudja bemutatni, ezért rengeteg videós és grafikus tartalom került az oldalra.

Kulcsszavak: NNG website iGO
2015. október 29. 16:33

Internetes együttműködés menti meg a vlv.hu vízilabda-szakportált

A magyar férfi vízilabda-válogatott életével, mérkőzéseivel, a vízilabdázók sportpályafutásával foglalkozó www.vlv.hu honlap hirdetési felületét mostantól a vs.hu internetes hírújság kiadója értékesíti. A két oldal tartalomszolgáltatásban is együttműködik.

2014. március 2. 08:41

Honlap segíti a visegrádi országok brit ösztöndíjasait

Olyan honlapot mutattak be a Külügyminisztériumban, amely azokat a visegrádi országokból (V4) származó szakértőket segíti, akik Nagy-Britanniában nyertek el ösztöndíjat.

Kulcsszavak: weboldal website oktatás
2013. december 28. 08:51

Megújul a Vatikán honlapja

Több hírrel és közösségi funkciókkal erősíti online jelenlétét a L'Osservatore Romano, a Szentszék félhivatalos újságja.

Kulcsszavak: vallás média website
2013. december 21. 08:19

Díjnyertes a Telekom virtuális fesztiválközpontja

Idén is kihirdették a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat közös szervezésében létrejött "Az Év Honlapja" pályázat nyerteseit. Közösségi marketing megoldás kategóriában a Telekom „Y2013” fesztivál honlapja nyerte a díjat.

2013. december 13. 08:31

Buenos Aires városa honlapot indított Ferenc pápának

Buenos Aires önkormányzata külön weboldalt hozott létre, amely a város híres szülötte, Ferenc pápa életét és munkásságát mutatja be az érdeklődőknek - jelentette a Rome Reports televíziós hírügynökség. A honlap címe Ciudad del Papa, vagyis A pápa városa.

Kulcsszavak: vallás website onlineszolg
2013. október 29. 06:11

Ismét pályázhatnak az Üzleti siker honlappal-díjra a vállalkozók

Első pillantásra már szimpatikus, tudja mit akar, könnyű eligazodni rajta és kapcsolatot teremteni vele. Ez a mondat nem egy társkereső irodában hangzott el, hanem a Budapest Bank „Üzleti siker honlappal”-díj zsűrije vonta le a konklúziót a tavalyi pályázat során. A 2012-es nagy érdeklődést követően a bank idén is meghirdeti a díját, amelynek célja nem csak az, hogy elismerje a legjobb weboldalakat, hanem hogy azok megosztásával hozzájáruljon más cégek fejlesztéséhez, üzletélénkítéséhez is. 

2013. szeptember 16. 09:45

Elindult a sportolanemzet.hu

Tematikus, össznemzeti sportplatform indult kedden, Szegeden; a sportolanemzet.hu weboldal minden sportágban igyekszik minden fontos információt megadni - mondta el a projekt vezetője.

Kulcsszavak: sport onlineszolg website
2013. szeptember 15. 10:23

Győri EYOF - Elindult a rendezvény hivatalos honlapja

Elindult a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapja, a www.gyor2017.hu címen - közölte az MTI-vel a kisalföldi megyeszékhely önkormányzatának szóvivője.

Kulcsszavak: sport website
2013. július 13. 09:46

Román honlapot indított a Sziget fesztivál

Fotókiállítással, régizenei és blues koncerttel, valamint a romániai Sziget honlap elindításának beharangozójával készült idén a Kulturális Intézetek Éjszakájára az ötletgazda intézmény, a bukaresti magyar intézet - számolt be Kósa András igazgató az idei rendezvényt megnyitó pénteki sajtótájékoztatón.

2013. június 15. 09:18

Elindult a GTS új honlapja

A GTS Central Europe (GTS), a közép- és kelet európai régió vezető integrált távközlési és adatközpont szolgáltatója elindította új honlapját, amely a www.gtsce.com címen érhető el.

2013. május 9. 11:18

Mérnökhallgatók ötletei alapján újul meg a MAVIR honlapja

Két pályamunka legjobb elemeit ötvözve készülhet el a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító ZRt. új honlapja. A 2012/2013-as tanévre kiírt hallgatói ösztöndíj megosztott félmillió forintos fődíját Hackl Mónika kommunikációs vezető és Aszódi Tibor, a vállalat informatikai igazgatója adta át a nyerteseknek. A beérkezett pályázatok minősége és részletessége igazolta, hogy érdemes alapozni a hazai mérnökhallgatók tudására és kreativitására.

Kulcsszavak: webfejlesztés website
2013. március 30. 08:30

HM: bővült a második világháborúban elesett katonák adatait tartalmazó honlap adatbázisa

Tovább bővült a Honvédelmi Minisztérium (HM) Társadalmi Kapcsolatok és Háborús Kegyeleti Főosztálya által üzemeltetett honlap adatbázisa: már több mint 76 ezer második világháborúban elesett katona adatát és temetési helyét tartalmazza a www.hadisir.hu - közölte a szaktárca szerdán az MTI-vel.

Kulcsszavak: website
2013. március 14. 08:51

Új NBA statisztikai oldal belső infókkal

Elindult az NBA statisztikai oldala, melynek adatai eddig csak a liga és a csapatok számára voltak elérhetőek. A nagy tömegű információkban való gyors keresgélést, kimutatások készítését az SAP megoldásai biztosítják.

Kulcsszavak: sport SAP website
2013. február 24. 17:50

Elindult a nyári katolikus ifjúsági világtalálkozó magyar honlapja

Elindult a Pécsett július 24. és 28. között, a Rio de Janeiró-i katolikus ifjúsági világtalálkozóval egy időben rendezendő, HungaRio elnevezésű katolikus ifjúsági találkozó honlapja.

Kulcsszavak: website vallás
2013. február 24. 09:21

Elindult a Kós Károly Kollégium honlapja

A www.mtva.hu/KKK címen elérhető internetes portál nem csupán a testület információs fóruma lesz, hanem - a kollégium tagjainak szándékai szerint - szellemi műhely, vitafórum, adatbank, fotó- és videotár is.

Kulcsszavak: MTVA website e-government
2012. december 17. 08:33

Személyesebb lett a megújult NetPanel.hu

Felhasználókra szabott funkciókkal és arculati változtatásokkal frissítette online piackutatási paneljét az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. Az új honlapon külföldi és belföldi híreket, a saját fiókban pedig személyre szóló információkat olvashatnak a felhasználók.

2012. november 30. 10:17

Példaértékű kisvállalkozói weboldalakat díjaztak

Bár sok kisvállalkozás használja már tudatosan az online jelenlétet a vevői kör bővítésére, még mindig szükség van ösztönzőkre és jó gyakorlatok bemutatására ahhoz, hogy a kisebb cégek körében széles körben elterjedjen a saját weblap, illetve webáruház. A Budapest Bank ezért hirdette meg „Üzleti siker honlappal” pályázatát, ahol sok olyan vállalkozás mutatkozott be, amely honlapja példaértékű lehet más cégek számára is. A zsűri szakmai díját egy e-könyveket árusító vállalkozás, a közönségszavazást pedig egy környezetbarát termékeket kínáló cég nyerte.

2012. november 22. 10:41

Magyarországról is elérhető a PayPal egyszerűsített és mobiloptimalizált weblapja

2012. november 5-től minden magyarországi PayPal felhasználó számára elérhető a megújult és mobiltelefonra optimalizált www.paypal.com. Az oldal nyár elején debütált az Egyesült Államokban, és hazánk mellett a napokban Lengyelországban, Finnországban, Csehországban, Szlovákiában, Görögországban és Ukrajnában, rövidesen pedig Európa többi országában, a Közel-Keleten és Ázsiában válik elérhetővé.

2012. november 6. 08:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52