Galaxy S6 edge Plus kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Galaxy S6 edge Plus

Opening Ceremony dizájner tokok a Samsung csúcskészülékeihez

A Samsung az Opening Ceremony divatmárkával együttműködve egy különleges kiegészítő kapszulakollekciót mutatott be. A „Stylish Cover” és a „Battery Pack” nevű dizájntokokat a Samsung Galaxy S6 edge+ és a Galaxy Note 5 készülékeihez tervezték.

2015. október 15. 15:20

Samsung Galaxy S6 edge+: összefonódik a divat és technológia

A Samsung Electronics összefogott a divatvilág emblematikus figuráival, hogy egy olyan trendteremtő lookbookot állítson össze az őszi szezonra, melynek főszereplői a Galaxy S6 edge+ és Note5 telefonok.

2015. szeptember 18. 09:34

A Telenornál is kapható a Samsung Galaxy 6 edge+

A Telenorhoz is megérkezett a Samsung új phabletje, a Galaxy S6 edge+. A Telenor Készülékcsere bármikor elnevezésű programjával akár a meglévő hűségszerződéssel rendelkező ügyfelek is megvásárolhatják a mobilt.

2015. szeptember 9. 14:36

Megérkezett a várva várt Samsung Galaxy S6 edge+

A pletykák kereszttüzében álló Samsung mobil végre hivatalosan is bemutatkozott a nagyközönségnek. Az S6 széria legújabb tagja a phabletek sorát erősíti.

2015. augusztus 14. 13:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52