Google Map kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Google Map

Offline navigáció a Google Mapsszel már iOS-en is

A Google bejelentette, hogy a Maps alkalmazás iOS verzióját is frisítették. Az update egyik fontos része az offline navigáció is.

2015. december 16. 12:09

Hazánkban is elérhető az offline Google Maps

Frissült a Google térképszolgáltatása. Immáron hazánkban is használható offline a Google Maps a letöltött területeken.

2015. december 8. 14:21

Offline módban is használhatjuk majd a Google Mapset

A Google Maps igen hasznos alkalmazás útvonalak, utazások tervezéséhez, de a legfőbb hibája, hogy működéséhez stabil internetkapcsolat szükséges. Ez azonban mostantól nem így lesz.

2015. november 13. 11:15

Már a Google Mapsen is megoszthatjuk az ételeinkről készült képet

Egy jó étteremben ülünk, és szeretnénk megosztani az élményt, a hosszas méltatás helyett sokkal többet mond egy fotó a vacsoráról. Ezeket a képeket hamarosan a Google Maps térképalkalmazáson is megoszthatjuk.

2015. augusztus 26. 09:12

Google Timeline – fedezd fel újra, ahol jártál

A Google Maps alkalmazás egy új funkcióval bővült: a Google Timeline segítségével végignézhetjük merre jártunk, akár a hétköznapi útjaink során, akár a nagyobb utazások alkalmával.

2015. július 23. 16:34

A Google Street View segítségével Ausztrália csodálatos északi részein kirándulhatunk

Hamarosan otthon a számítógépünk mellől is felfedezhetjük Ausztrália északi részét, a Google és az Északi Terület (Northern Territory) kormányának köszönhetően.

2015. július 22. 09:27

Átküldhetjük androidos eszközünkre az asztali gépen elkészített útitervünket

Az asztali gépen elkészített útitervet már nem csak iOS eszközökre, hanem Android okostelefnokra és táblagépekre is el tudjuk küldeni a Google Maps új frissítésének köszönhetően.

2015. július 15. 17:10

Az Uber technológiát és tehetségeket vásárol a Microsofttól

A Microsoft megerősítette a hírt, hogy nem gyűjti tovább a térkép adatokat. Az átalakítás keretében a Microsoft adatközpontot, kamerákat, szellemi termékeket és mintegy 100 fejlesztőt ad el az Ubernek.

2015. július 2. 16:27

A Google Maps figyelmeztet majd a vasúti átjárókra

Az ütközéses balesetek elkerülése érdekében az amerikai Szövetségi Vasúti Igazgatóság (FRA) a Google-lel együttműködve egy új opciót tett elérhetővé a Mapsben. A szolgáltatás automatikusan értesíti a felhasználókat, ha vasúti átjáróhoz érnek.

2015. július 1. 13:28

A Google rövid ideig szünetelteti Map Maker alkalmazását

A Google átmenetileg leállította a Map Maker alkalmazást, aminek segítségével bárki kiegészíthette, szerkeszthette a térkép valamely részletét. 

2015. május 18. 13:15

A Google-térképen is megjelennek a BKK valós idejű járatinformációi

Péntektől a Google térképszolgáltatásában is megjelennek a Futár-rendszer által kezelt valós idejű járatinformációk - közölte a Budapesti Közlekedési Központ és a Google.

2014. november 9. 11:33

Távolságokat is mérhetünk a Google Térképpel

A Google frissített térképszolgáltatását, melynek révén az egyes pontok közötti távolságot is lemérhetjük. A vállalat a Google+-on jelentette be az újdonságot.

2014. július 11. 16:23

Műholdcéget vett a Google

A Google kedden hivatalosan is bejelentette, hogy felvásárolta a SkyBox Imagine nevű műholdcéget. A beruházás 500 millió dollárt ért meg a keresőóriásnak.

2014. június 12. 11:02

Újra járja az országot a Street View

Nevezetes magyarországi épületekben, borvidékek szőlőhegyein és gyalogosoknak fenntartott kis utcákban indulhat virtuális túrára. Hogy Magyarország településeiből, különleges helyeiből még többet és minél aktuálisabb fényképeken láthassanak az emberek, május elejétől újra fényképezni fognak a Street View munkatársai.

2014. május 2. 12:18

A Google és a Jandex egyes régiókban már Oroszország részeként tünteti fel a Krímet [Frissítve]

Már Oroszország részeként tünteti fel a Krím félszigetet a Google amerikai internetes keresőoldal térképszolgálata, a Google Maps orosz változata - jelentette az Interfax.

Kulcsszavak: Google Map Google
2014. április 12. 09:02

Google Now funkciókkal bővült a Maps mobilváltozata

A Google Térkép Android és az iOS verzióját is frissítette a vállalat, melynek köszönhetően a felhasználók repülőterekre, hotelekre és éttermekre kereshetnek mobiljukon.

2013. december 13. 12:32

Ezentúl saját Street View élményeinket is megalkothatjuk

A Google egy új lehetőséget vezetett be, amellyel bárki létrehozhatja saját utcanézetét. A kitétel mindössze annyi, hogy a képek digitális fényképezővel vagy a Google Photo Sphere technológiával készüljenek.

2013. december 10. 15:24

Állomások képei a Google térképén

A Google Street View-val számos helyet bebarangolhatunk virtuálisan. Segítségével mostantól a repterekre, vonat- és metróállomásokra is bekukkanthatunk.

2013. november 27. 09:15

Hamarosan a Machu Picchut is feltérképezheti a Street View

Hamarosan a Machu Picchu és más inka emlékhelyek is bejárhatók lesznek a Street View-szolgáltatással, a Google ugyanis engedélyt kért - és minden bizonnyal kap is - a perui kormánytól a híres romváros feltérképezéséhez és a szükséges felvételek elkészítéséhez. 

2013. szeptember 14. 08:01

Megkezdi Magyarországon a hátizsákos és biciklis képkészítést a Google

A napokban Magyarországon is megkezdi a Google a hátizsákos, triciklis és zsúrkocsis képkészítést azokról a helyekről, amelyekről autóval nem lehet fotókat készíteni a Street View utcaképnéző szolgáltatáshoz  jelentette be csütörtökön Budapesten Schuster Richárd a Google kommunikációs menedzsere.

Kulcsszavak: Google térkép Google Map
2013. augusztus 22. 13:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55