Google Now kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Google Now

Később kap új nyelveket a Google Now

Egy jelentés szerint a Google múlt héten bejelentette, hogy több nyelv támogatásával frissül a Now szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy első körben további hét nyelvet támogat a program. Azonban néhány tesztelési probléma miatt késni fog a frissítés.

2014. június 30. 13:36

Internetkapcsolat nélkül is használhatók a Google Now kártyák

A legutóbbi frissítésnek köszönhetően a Google Search felhasználók már aktív internetkapcsolat hiányában is élvezhetik egyes Google Now kártyák előnyeit.

2014. május 7. 09:45

Google Now – már asztali verzióban is

A Google több mint egy évvel a Now debütálása után asztali verzióban is elérhetővé tette a szolgáltatást a Chrome böngészőben. Ha a felhasználó asztali gépen is bejelentkezik Google-fiókjába, számos hasznos kártya megjelenik számára.

2014. március 27. 11:14

Google Now funkciókkal bővült a Maps mobilváltozata

A Google Térkép Android és az iOS verzióját is frissítette a vállalat, melynek köszönhetően a felhasználók repülőterekre, hotelekre és éttermekre kereshetnek mobiljukon.

2013. december 13. 12:32

Megújul a Google Now

Az Android 4.4 KitKat megjelenésével számos alkalmazás megújul, többek között a Googéle Now is. Már múlt hónapban felbukkant egy funkció, amelyet most több másik is követ.

 

2013. november 18. 17:04

iOS-en is elérhető a Google Now

Már iOS-en is elérhető a Google Now szolgáltatás, amely a Search funkcióba van beágyazva. Az alkalmazás iPhone-nal és iPaddel is kompatibilis. Az iOS-es applikáció valamennyire eltér az androidos változattól.

2013. május 2. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14