Haswell kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Haswell

Az Intel bejelentette az első 8 magos mikroprocesszort

Az Intel pénteken a „PAX” videójáték konferencián (Seattle, WA) hivatalosan bejelentette az Intel Core i7 HEDT („High-end Dektop Processor) processzorcsaládot, melynek kódneve „Haswell-E”. A család három reteszeletlen processzort tartalmaz, melyek támogatják a hyperthreading technológiát, a DDR4 memóriát és az új Intel X99 lapkakészletet.

2014. szeptember 1. 12:07

Új „Haswell Refresh” CPU-k júliusban, Haswell-E szeptemberben

Az elmúlt héten a VR-Zone Chinese Edition weboldalon megjelent a legújabb „Haswell Refresh” Pentium és Core i3 processzorok valamint a Haswell-E CPU és az X99 lapkakészlet bevezetésének pontos időpontja.

 

Kulcsszavak: Haswell processzor Intel
2014. június 23. 11:21

Intel Haswell-EP Xeon E5-2699 v3: 18 maggal, 36 szállal és 45MB L3 gyorsítótárral

Az Intel növeli a Haswell-EP Xeon lapkákon a magok számát, ami lehetővé teszi a jelenleginél nagyobb sűrűségű és nagyobb teljesítményű számítógépek (HPC = nagy teljesítményű számítógépek) bevezetését. A tervek szerint az Intel 2014 harmadik negyedévében (valószínűleg szeptemberben) vezeti be Haswell-EP v3 Xeon sorozatot, és ezzel szinte egy időben HEDT Haswell-E processzorokat is.

Kulcsszavak: Xeon Haswell processzor Intel
2014. június 11. 09:04

Intel Haswell-E CPU-k szeptemberben

A legújabb Intel úti térkép megerősíti, hogy a Haswell-E CPU-k szállítása 2014 szeptemberében kezdődik, amely igazi HEDT platformot biztosít a szórakozáshoz és a játékokhoz az olyan felhasználók részére, akik szeretik a processzor órajelét a névleges fölé „tekerni”. 

Kulcsszavak: Haswell Intel processzor
2014. május 28. 13:04

Az Intel „Haswell Refresh” Xeon E3 CPU-k specifikációja

Az Intel Haswell alapú Xeon E3-1200 v3 családhoz a frissítés ebben a negyedévben érkezik. A „Haswell Refresh” (Haswell Frissítés) elnevezésű processzorcsomag 11 új Xeon modellt foglal magába.

Kulcsszavak: Intel processzor Haswell lapka
2014. május 8. 13:56

Az Intel „Xeon E3 Refresh” processzorok több új részlete

Az Intel néhány nappal ezelőtt fedte fel a mobil „Haswell Refresh” CPU-k részleteit, és több mint 20 asztali CPU-t vezet be a következő 2-3 hétben. Még ebben a negyedévben felfrissíti a Xeon E3-1200 v3 családot is.

Kulcsszavak: Haswell Xeon processzor Intel
2014. április 24. 12:23

Az Intel felfedte a Haswell Refresh CPU-k árát

Az Intel a hét első munkanapján minden „Haswell Refresh” asztali és mobil mikroprocesszor rövid specifikációját és árát hozzáadta a hivatalos árlistához. Az új Intel processzorok ára azonos az előző processzorokéval. 

Kulcsszavak: ár Haswell processzor Intel
2014. április 17. 14:02

Már ismertek a Haswell Refresh asztali CPU-k előrendelési árai

Az elmúlt évben az Intel bevezette az első ”Haswell” asztali processzorokat, amelyek a lapkák teljesítményét maximum 10%-kal növelte, és jelentős mértékben fokozták az integrált FPU-k teljesítményét is. A lapkagyártó óriás ebben az évben nem tervezi új asztali architektúra bevezetését. E helyett az Intel az „öreg” Haswell architektúrán alapuló termékeket szállít a felhasználóknak. 

Kulcsszavak: Haswell processzor Intel
2014. március 4. 12:11

Az Intel előkészíti a „Haswell Refresh” processzorok bevezetését

Az Intel következő generációs „Haswell Refresh” processzorok várhatóan a második negyedévben (májusban) lesznek elérhetők. Ennél kicsit korábban a mikroprocesszor-gyártó óriás megkezdi a Z97 és H97 lapkakészletek szállítását is. 

 

Kulcsszavak: Haswell processzor Intel
2014. január 14. 11:34

Az Intel Haswell Refresh CPU-k első részletei

Az Intelnél jövő év eltér a hagyományoktól, ugyanis a vállalat a várt reteszeletlen Broadwell-K asztali processzorok helyett a Haswell architektúrára épülő lapkák új változatait dobja piacra, melyek csak néhány jellemzőben térnek el az eredeti változatoktól. 

2013. december 13. 13:28

Intel Broadwell CPU sorozat jellemzői

A következő Intel mikroarchitektúra – kódneve „Broadwell” – a hordozható számítógépekhez 2014 második felében érkezik. Mivel a Broadwell termékek még csak jövőre érkeznek, még túl korai a modellszámokról és frekvenciákról beszélni, mégis már vannak előzetes információk néhány Broadwell sorozat jellemzőről.

 

2013. december 12. 16:19

Az Intel megkezdte a Haswell alapú Celeron és Pentium CPU-k szállítását

Az Intel megkezdte a Haswell mikroarchitektúrán alapuló Celeron és Pentium processzorok szállítását. Ezeket a processzorokat az olcsó noteszgépekhez fejlesztették. A Celeron és Pentium lapkák a negyedik generációs Core processzorok „kissé lebutított” változatai, melyeket az Ultrabookokban és a sokkal drágább noteszgépekben használnak.

 

2013. október 10. 16:27

Az Apple Haswell processzorokkal frissítette asztali iMac sorozatát

Az Apple a hét elején a negyedik generációs Intel Haswell processzorokkal és az új NVIDIA grafikus processzorokkal frissítette fel az asztali iMac sorozatot, de más „ráncfelvarrás” is történt. Ilyen például a képernyő áttervezése, amely ennek eredményeként most 5 mm-rel vékonyabb, valamint a legújabb tároló (gyorsabb PCIe flash tároló), valamint a következő generációs vezetékes és Wi-Fi vezeték nélküli kommunikációs technológiák alkalmazása.

 

2013. szeptember 30. 08:53

Új Haswell mobil processzorok az Inteltől

Az Intel most bevezetett asztali Haswell és Ivy Bridge alapú processzorokkal egy napon sok Haswell alapú mobil lapkát is bejelentett. A most kibocsátott mobil processzorok teljesítmény tartománya a belépőszintű standard és ultra-alacsony feszültségű Celeron lapkáktól az Iris Pro grafikával kombinált nagy teljesítményű Core i7 modellig terjed.

 

Kulcsszavak: Intel Haswell mobil processzor
2013. szeptember 4. 11:03

A 2014 elején érkező Haswell Celeron CPU-k első részletei

Az Intel néhány nap múlva új Pentium és Core i3 Haswell processzorokat vezet be, melyek ára 70 US$ és 170 US$ között lesz. Az olcsóbb Celeron sorozatot két új modellel – G1630 és G1620T – frissíti fel, de ezek az öregebb, Ivy Bridge architektúrán alapulnak. 

Kulcsszavak: Intel Haswell processzor
2013. szeptember 1. 14:48

Új Intel Haswell processzorok szeptember 1-én

Várható, hogy az Intel a Haswell processzorok új sorozatát jelenti be ma, azaz szeptember 1-én. Az asztali PC-khez a vállalat 13 új processzort vezet be.

Kulcsszavak: Haswell Intel processzor
2013. szeptember 1. 10:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47