Kata kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Kata

Bemutatkozik a Kata új kollekciója

A Kata bemutatta újdonságait: az új logót, három új termékcsaládot - és egy halom vadonatúj terméket.

Kulcsszavak: Kata fotó
2010. július 16. 15:43

Hátunkra is, hasunkra is tehetjük, de félvállról is vehetjük Katát: ideális partner

Valójában sosem éreztem szükségét egy fotós hátizsáknak, jól megvoltam kellő méretű oldaltáskámmal, illetve ha csak kisebb felszerelés kellett, megfért az övtáskámban is. Az egyszeri fotós meg amúgy is az objektívhirdetéseket böngészi, komoly indíttatás kell ahhoz, hogy drága szállítóeszközbe invesztáljon.

Kulcsszavak: fotó Kata
2010. május 20. 08:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14