Microsoft Business Apps kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Microsoft Business Apps

A Qualysoft az első magyar cég Microsoft Business Apps oklevéllel

A Qualysoft, hazánk egyik vezető kompetencia-alapú IT-tanácsadó cége az első magyar vállalat, mely elnyerte a Microsoft Cloud Partner Programjának Business Applications Solution Partneri minősítését. Az oklevél a Qualysoft szakértelmét és az üzleti alkalmazások sikeres megvalósításának készségét ismeri el, megszilárdítva a vállalat pozícióját a Microsoft egyik legmegbízhatóbb partnereként a közép-kelet-európai régióban.

2023. június 14. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52