Qualysoft kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Qualysoft

A Qualysoft az első magyar cég Microsoft Business Apps oklevéllel

A Qualysoft, hazánk egyik vezető kompetencia-alapú IT-tanácsadó cége az első magyar vállalat, mely elnyerte a Microsoft Cloud Partner Programjának Business Applications Solution Partneri minősítését. Az oklevél a Qualysoft szakértelmét és az üzleti alkalmazások sikeres megvalósításának készségét ismeri el, megszilárdítva a vállalat pozícióját a Microsoft egyik legmegbízhatóbb partnereként a közép-kelet-európai régióban.

2023. június 14. 09:55

Újra kell gondolni az IT-biztonsági szolgáltatásokat a NIS 2 miatt

Az Európai Unió Tanácsának „A digitális évtizedhez vezető út” nevet viselő programja keretén belül kiadott NIS 2 (Network and Information Security) direktíva új kihívásokat jelent az IT-szolgáltatók számára. A NIS 2 irányelv általános szabályként kiterjed majd a hatálya alá tartozó ágazatokban működő vagy szolgáltatásokat nyújtó minden közepes és nagyméretű szervezetre, tekintettel többek között az energiaszektorra, a közlekedésre, az egészségügyre és a digitális infrastruktúrára. 

2023. május 20. 10:06

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

A Qualysoft Csoport magyarországi tagvállalata és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara (BME VIK) együttműködésének köszönhetően március 8-án elindult a Qualysoft Akadémia. A május 10-ig tartó, 10 alkalmas előadássorozat hozzájárul az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) által is szorgalmazott hazai informatikusképzés minőségi fejlesztéséhez. 

2023. március 9. 14:08

Dr. Hasznics Milán lett a Qualysoft Csoport globális vezérigazgatója

Dr. Hasznics Milán igazgatósági tag tölti be 2023 januárjától az IT-tanácsadó és szolgáltató Qualysoft Csoport globális vezérigazgatói posztját. A kinevezés a szakember 2022-es magyarországi vezérigazgatói előléptetését követi. A magyarországi feladatkör mellett a cégcsoport német, osztrák, román, szerb és svájci tagvállalataiért is felelős.

2023. január 31. 15:29

Egyre fontosabbak a női kompetenciák a digitális világban

Az Európai Unióban 8,4 millió szakember dolgozik az információs és kommunikációs technológiák (IKT) iparágában, de csupán 18,5 százalékuk nő. Magyarországon ez az arány mindössze 12,3 százalék. Itthon még mindig férfias szakmának tartják az informatikát, ugyanakkor a vállalatok jóval több női digitális szakembert szeretnének látni a szektorban – derül ki az IVSZ legfrissebb Femintech kutatásából.

2023. január 18. 09:58

Ilyen a jövő IT-tanácsadócége

Világszerte egyre népszerűbbek a kompetenciaalapú IT-szolgáltató- és tanácsadócégek, melyek komplexebb termékportfólióval rendelkeznek, mint a hagyományos modellek alapján működő társaik. Az újragondolt szolgáltatásmodulok olyan megoldásokat vegyítenek, amelyekkel például a régi IT platformok integrálhatóvá válhatnak. A dobozos megoldásokból és a nyílt forráskódú technológia ötvözetéből pedig létrejött egy úgynevezett mozaikfejlesztési modell. Ennek köszönhetően teljeskörűen kiszolgálhatóvá váltak a legtöbb iparág nagyvállalati szereplőjének megváltozott és új igényei.

2022. október 24. 14:00

Dr. Hasznics Milán a Qualysoft új vezérigazgatója

Dr. Hasznics Milán igazgatósági tag tölti be 2022 januárjától a Qualysoft Csoport magyarországi irodájának vezérigazgatói posztját. A szakember kinevezése óta a Qualysoft Csoport közel 660 millió forintos árbevétel-emelkedéssel zárta 2022 első és második negyedévét a tavalyi évhez képest.

2022. augusztus 31. 15:49

Új lendületet kap az IT toborzás

Új szakmai befektetővel folytatja a toborzási iparág megreformálását és növekedési terveinek megvalósítását a Talentuno, miután gyorsan reagált a munkaerő-toborzásban tapasztalható ideiglenes visszaesésre a COVID-19 pandémia alatt. Az újgenerációs HR tech startup befektetője az európai informatikai piac meghatározó technológiai és szolgáltató vállalata, a Qualysoft.

Kulcsszavak: Qualysoft Talentuno
2021. június 12. 10:14

Együttműködés a digitalizációért

A tizennyolc éve folyamatosan fejlődő, nemzetközi IT szolgáltató Qualysoft Zrt. idén áprilisban 25 százalékos kisebbségi tulajdont szerzett az Arteries Studio Kft-ben. A partnerség eredményeként jól bevált digitalizációs technikák és értékesítési tapasztalat egyesült az IoT-ra és mesterséges intelligenciára épülő kreatív megoldásokkal.

2017. június 1. 10:01

QualysmArt: képernyőkön és táblagépeken a művészet

A Qualysoft megnyitotta művészeti kiállítását Bécsben. A rendhagyó tárlaton nem festményeket láthatnak a résztvevők, hanem az egyes alkotásokat táblagépeken és képernyőkön keresztül tekinthették meg.

2015. július 6. 12:31

November 6-a a projektmenedzsment világnapja

A tavalyi év sikere után, idén második alkalommal is megrendezi angol nyelvű projekt konferenciáját a Project Management Institute (PMI) Budapest Magyar Tagozata november 6-án. A nemzetközi szakembereket felvonultató eseményen az érdeklődők hasznos információkkal gazdagodhatnak a kockázatkezelés, a big data analízis, vagy éppen a közösségi médiahasználat projektmenedzseri vonatkozásairól. 

2014. november 6. 12:01

A legjobb informatikusokra vadászik a Qualysoft

Az infokommunikációs iparág a teljes magyar gazdasági növekedést meghaladó módon képes a fejlődésre, ez a piacot érintő jó hír azonban évek óta komoly szakember hiányt is eredményez. A Qualysoft, hazánk egyik legsikeresebb informatikai tanácsadó és szolgáltató vállalata gyakornoki programokkal, valamint egyetemi együttműködésekkel kíván hozzájárulni az informatikusképzés sikerességéhez.

2014. október 15. 14:32

QualysmArt kiállítás – Tudomány, technológia, művészet

Közép-Európa különböző országaiból érkező művészek különleges alkotásait sorakoztatta fel bécsi székházában a Qualysoft, hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő informatikai vállalkozása.

2014. június 16. 15:48

Terjeszkedik és tőzsdére készül a Qualysoft

A két magyar szakember által alapított informatikai tanácsadó és szolgáltató Qualysoft Zrt. belföldön és külföldön is terjeszkedik, felvásárlásokkal és új irodák nyitásával, így teremtve meg a tőzsdére lépés alapjait, amit közép távon szeretnének elérni - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Kulcsszavak: +céginfo Qualysoft
2014. május 22. 14:10

Qualysoft - Elkészült a Vaporider vállalati tudás- és információ rendszerező platform

Új, hiánypótló alkalmazást fejlesztett ki a Qualysoft Informatikai Zrt.  A Vaporidernek nevezett alkalmazás fejlesztője azt ígéri, hogy a megoldás csökkenti a vállalati információk elkallódásának az esélyét. A rendszer kifejlesztése 180 millió forintba került, aminek a felét Európai Uniós támogatás fedezte.

2014. március 7. 16:05

Qualysoft: Átalakult az informatikai HR-piac

"Az elmúlt egy-két évben átalakult az informatikai HR-piac. Szinte kizárólag a jó szoftverfejlesztő szakembereket keresik a cégek, technológiától függetlenül. Kicsi az elhelyezkedési esélye a közép- vagy felsővezetői pozícióra vágyó managereknek, vagy akár a projektmenedzsereknek, legyenek még oly kiváló szakemberek is".

2013. április 29. 10:59

Qualysoft: Terjeszkedési tervek Lengyelország, Csehország, és Svájc felé

A nemzetközi IT szolgáltató a 2012-es évre 35%-os növekedést jelentett be, és Európa-szerte jelenleg több mint 350 munkatárssal sikeresen működik a piacon. Ez a szám kereken 50 fővel magasabb az előző évinél. A Qualysoft a továbbiakban is a munkavállalói létszám bővítését tervezi.

Kulcsszavak: +céginfo Qualysoft
2013. április 15. 16:05

Új vezérigazgató a Qualysoft Informatikai Zrt. élén

Február elsejétől Simon Attila tölti be a Qualysoft Informatika Zrt. vezérigazgatói pozícióját. A 40 éves, nemzetközi közgazdasági végzettséggel rendelkező vezető az elmúlt másfél évtizedben több iparágban dolgozott és bőséges nemzetközi tapasztalatokat halmozott fel.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Qualysoft
2013. április 2. 12:50

IVSZ minősítést nyert a Qualysoft

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalatok Szövetségének (IVSZ) minősítését kapta a Qualysoft Informatikai Zrt.

Kulcsszavak: IVSZ +céginfo Qualysoft
2012. szeptember 10. 10:14

Hatékonyabb ügyfélszolgálat és kintlévőség-kezelés válság idején

A válság elhúzódása növeli a kintlévőségi folyamatokban érintett ügyfelek számát és a lejárt követelések volumene is magasabb a korábban megszokottnál - hangzott el a Qualysoft Pénzintézeti Üzleti Reggelijén. Az ott bemutatott kintlévőség-kezelésre illetve hatékonyabb ügyfélszolgálatra alkalmas megoldások még a jelen körülmények között különösen költségérzékeny pénzintézeti, illetve a közműszolgáltató szektor számára is elfogadható kínálatot jelentenek.

2012. június 7. 07:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52