MySQL kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MySQL

Elérhető az integrált elemző motorral ellátott Oracle MySQL adatbázis-szolgáltatás

Az Oracle a napokban bejelentette a MySQL Analytics Engine integrált elemző motorral ellátott Oracle MySQL Database Service adatbázis-szolgáltatást, amelyet az Oracle felhőalapú infrastruktúrájához optimalizáltak, és csak ott érhető el. Ez az egyetlen MySQL szolgáltatás, amely egy egységes platformot kínál az OLTP (Online Transaction Processing) és OLAP (Online Analytical Processing) feladatok számára, ezáltal lehetővé teszi a modern alkalmazások gyorsabb és biztonságosabb fejlesztését és futtatását. 

2020. december 6. 16:58

Elérhető az Oracle MySQL 5.7-es verziója

A világ egyik legnépszerűbb nyílt forrású adatbáziskezelőjének új verziója háromszor gyorsabb eredményeket ért el a teszteken, mint elődje.

2015. október 21. 09:17

Sun-MySQL: előzetes megállapodás a MySQL termékeinek teljes körű értékesítéséről

A Sun előzetes, mindenre kiterjedő értékesítési megállapodást írt alá a MySQL vállalattal. A Sun Microsystems 2008 januárjában jelentette be, hogy megvásárolja a MySQL-t, a világ legnépszerűbb nyílt forráskódú adatbázisának fejlesztőjét. A most megkötött megállapodás lehetővé teszi a Sun Microsystems számára, hogy az akvizíciós folyamat lezárását megelőzően is értékesíthesse a MySQL teljes termékportfolióját.

Kulcsszavak: +céginfo MySQL Sun
2008. február 21. 13:14

A Sun Microsystems megvásárolja a MySQL-t

A Sun Microsystems megállapodást kötött, amelynek értelmében megvásárolja a MySQL AB-t, a nyílt forráskódú világ egyik ikonját, a világ egyik leggyorsabban növekvő nyílt forráskódú adatbázisának fejlesztőjét.

Kulcsszavak: MySQL +céginfo Sun
2008. január 16. 17:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

Az utóbbi hónapokban egy sor kiváló gyár mutatta be tevékenységét és fejlesztéseit, hogy összemérjék eredményeiket egymással. A sokszínű mezőnyben a zsűrinek, a korábbi évekhez hasonlóan, nehéz dolga volt, az összetett díjasok kiválasztásában.

2021. május 31. 09:54