MySpace kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MySpace

Tízmillió felhasználót veszített a MySpace egy hónap alatt

Tízmillió felhasználót veszített a MySpace közösségi portál egy hónap alatt - derül ki egy friss felmérésből, amely szerint az oldalon végrehajtott radikális változások sem hozták meg a hozzájuk fűzött reményeket.

2011. március 28. 08:53

Mennyire biztonságosak a közösségi oldalak?

Annak ellenére, hogy a Facebookot és más közösségi oldalakta sok támadás ér az adatvédelmi és adatbiztonsági jogok megsértéséért(ld: http://hirek.prim.hu/cikk/2011/01/24/a-google-utan-a-facebook-is-kapitulalt-a-nemet-adatvedelmi-torvenyek-elott ), úgy tűnik, a felhasználók kevésbé érzik veszélyben magukat. Egy 2010 decemberében készített felmérés azt mutatja, hogy a felhasználók elégedettek az adatvédelmi biztonsággal a közösségi oldalakon.

Kulcsszavak: Facebook iWiW Twitter MySpace
2011. január 26. 22:25

6 milliárd dolláros reklámbevételt könyvelhetnek el az idén a közösségi szájtok

Az eMarketer.com szerint jelentősen nő az idén, majd 2012-ben is a közösségi hálózatok reklámbevétele: a Facebook több, mint a duplájára, a Twitter pedig több, mint a triplájára növelheti 2010-es bevételeit. Egyedül a MySpace esetében prognosztizálnak visszaesést, de a közösségi szájtok együttesen 5,968 milliárd dollárra számíthatnak az idén a tavalyi 3,477-tel szemben. A nagy nyertes kétségtelenül a Facebook, a hatmilliárd több, mint kétharmada a legnagyobb közössé portálnak jut.

 

Kulcsszavak: Facebook Twitter MySpace
2011. január 24. 21:14

A MySpace elbocsátja alkalmazottainak csaknem felét

A MySpace, az egykoron legnépszerűbb közösségi portál arra készül, hogy elbocsássa alkalmazottainak csaknem felét - jelentették szerdán az amerikai lapok.

Kulcsszavak: +céginfo MySpace
2011. január 13. 09:01

A MySpace behódolt a Facebooknak

A nemrég még vezető közösségi portál úgy tűnik, hogy komoly lépést tett a Facebookkal való összeolvadás felé, ezentúl ugyanis Facebook-fiókból is kezelhetők lesznek a MySpace-es profilok.

Kulcsszavak: Facebook MySpace
2010. november 20. 15:34

A közösségi oldalakon töltik a legtöbb időt a netezők

Közösségi oldalakon való kapcsolattartásra használják online töltött idejük legnagyobb részét az internetezők - derült ki egy nemzetközi tanulmányból.

Kulcsszavak: trend MySpace Facebook
2010. október 12. 09:38

A FarmVille tulajdonosa alkalmazza a MySpace egykori főnökét

Számos népszerű közösségi játék, köztük a Farmville fejlesztője, a Zynga üzleti elnökhelyettesi pozícióban alkalmazza a MySpace közösségi oldal egykori főnökét, Owen Van Nattát.

Kulcsszavak: Zynga játék MySpace CIO
2010. augusztus 16. 10:00

A MySpace a fiatalabb felhasználókat célozza meg

A News Corporation médiavállalkozás bejelentette, hogy átszabja a MySpace közösségi oldalt úgy, hogy inkább a fiatalabb felhasználók igényeit elégítse ki a szolgáltatás.

Kulcsszavak: MySpace
2010. július 26. 09:26

Egyszerűsítené a MySpace a személyes adatvédelmi beállításokat

Egyszerűsítené és egyértelműbbé tenné a MySpace közösségi portál személyes adatvédelmi beállításait, miután az elmúlt hetekben heves viták folytak a Facebook-felhasználók adatainak nem kívánt nyilvánosságáról.

2010. május 19. 08:22

Amerikában a kiberkalózok a közösségi oldalakon támadnak

Amerikában a kiberkalózok leginkább a közösségi oldalakon támadnak, az utóbbi két évben 4,5 milliárd dollár kárt okoztak magánszemélyeknek az internetes bűnözők - írta a Consumer Reports fogyasztói magazin.

2010. május 12. 11:16

Közösségi portálokat integrál levelezőrendszerébe a Microsoft

Közösségi portálokat integrál az Outlookba a Microsoft szoftveróriás, amely ezzel újabb lépést tesz abba az irányba, hogy asztali levelezőkliensét a Facebook és a MySpace közösségi portálokhoz hasonló információs központtá alakítsa.

Kulcsszavak: Outlook Facebook MySpace
2010. február 18. 13:18

Kifizeti a MySpace az "elmaradt" jogdíjakat

A MySpace közösségi oldal, amely már számtalan kezdő zenésznek segített karrierje elindításában, most több millió dollárral járul hozzá az "elmaradt" jogdíjakhoz.

Kulcsszavak: MySpace zene szerzői jog
2010. január 26. 08:32

MySpace Music Nagy-Britanniában is

Egy ével az amerikai, az ausztrál és az új-zélandi bemutató után Nagy-Britanniában is elindult a MySpace közösségi portál zenei szolgáltatása.

Kulcsszavak: MySpace zene
2009. december 4. 08:19

A MySpace megvette a rivális zeneszolgáltatást

A MySpace felvásárolta az iLike nevű rivális zeneszolgáltatást. Az eljövendő fúziónak köszönhetően a felhasználók zenét hallgathatnak és oszthatnak meg a közösségi hálózatokon keresztül.

Kulcsszavak: MySpace
2009. augusztus 24. 09:41

E-mail szolgáltatást indít a MySpace

Elektronikus levelezési rendszerrel bővíti szolgáltatásait a 130 millió felhasználóval rendelkező MySpace közösségi portál.

Kulcsszavak: MySpace
2009. augusztus 3. 10:03

Dolgozói egyharmadát elküldi a MySpace

Az utóbbi időben már nem is olyan nagyon jól menő közösségi oldal kénytelen alkalmazottjai legalább 30 százalékát kirúgni, a háttérben a piac radikális átrendeződése húzódik meg.

Kulcsszavak: MySpace +céginfo
2009. június 17. 13:15

A legnagyobb portál is gyorsan kieshet a webhasználók kegyeiből

Az amerikaiak csaknem kétszer több időt fordítanak internetes közösségi életükre, mint egy évvel ezelőtt; robbanásszerűen növekedett a Facebook és a Twitter közösségi portálokon töltött percek száma.

2009. június 4. 20:50

A Facebooktól érkezett vezetővel újul meg a MySpace

Újításokra van szükség a MySpace közösségi portál háza táján, hogy az oldal versenyben tudjon maradni a Facebookkal - erre a következtetésre jutottak a MySpace új vezetői, akik közül az egyik éppen a nagy riválistól érkezett a közelmúltban.

2009. május 29. 09:16

Távozik a MySpace elnöke és vezérigazgatója

A pénzügyi nehézségekkel és egyre komolyabb versenytársakkal küzdő vezető közösségi oldal két legfontosabb vezetőjét leváltják, az elnök új pozíciót kap, a jelenlegi vezérigazgató pedig távozik a cégtől.

Kulcsszavak: MySpace +céginfo CIO
2009. április 23. 21:30

Ingyenzenével akar kilábalni a pénzügyi problémáiból a MySpace

Letölthető tartalmat osztanak meg a felhasználókkal a zenészek a MySpace és a zeneipar legnagyobbjainak közös megállapodása nyomán a MySpace Musicon.

Kulcsszavak: MySpace zene
2009. április 23. 08:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55