QNAP kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: QNAP

A QNAP kiad egy licencmentes Windows PC/Server biztonsági mentési megoldást

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma hivatalosan is bemutatta a NetBak PC Agent licencmentes, teljes rendszermentési megoldást Windows-rendszerhez. A NetBak PC Agent egy olyan segédprogram, ami megköveteli a Hyper Data Protector, a végponti eszközök (beleértve a VM-eket, Windows PC-ket és szervereket) biztonsági mentését támogató NAS-alkalmazás telepítését a felhasználó NAS rendszerére.

2024. március 3. 13:47

Rangos díjat kapott a QNAP két terméke

A QNAP Systems, Inc., a hálózati adattároló (NAS) megoldások globálisan vezető vállalata, örömmel jelenti be, hogy két élvonalbeli termékét, a QNAP TBS-h574TX-t a és TVS-h874T-t is elismerték és díjazták a TechRadar Pro rangos elismerésével, a CES 2024 Picks Awarddal.

2024. február 7. 19:41

Páratlan teljesítmény ZFS-adatvédelemmel a videóprojektek felgyorsításáért

A QNAP Systems, Inc., a számítási- és tárolási megoldások vezető innovátora ma hivatalosan is bemutatta a vadonatúj Thunderbolt 4 all-flash NASBookot, a TBS-h574TX-et, amely megnövelt produktivitással egyszerűsíti a videófelvételek munkafolyamatait a gyártási előkészületektől kezdve az utómunkáig. 

Kulcsszavak: QNAP NASBook
2024. január 21. 14:48

A QNAP megoldása 24 órán belül megjósolja a NAS-lemez meghibásodását

A QNAP Systems, Inc., a számítási- és tárolási megoldások vezető innovátora partnerével, az ULINK Technology Inc.-kel (ULINK), a számítástechnikai tárolóinterfészeket tesztelő eszközök egyik világelső gyártójával kiadta a DA Drive Analyzer 2.0-t, a NAS-meghajtók hibáit előrejelző és élettartamdiagnosztikai eszköz továbbfejlesztett változatát. 

Kulcsszavak: NAS QNAP
2024. január 9. 12:55

A QNAP bemutatja az új, félszélességű, rackbe szerelhető switchet

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora, ma bemutatta az új 100 GbE-s QSFP28/25GbE SFP28 menedzselhető switchet, a QSW-M7308R-4X-et. Akár 1200 Gbps-os kapcsolási kapacitást kínál egy kompakt, félszélességű, rackbe szerelhető házban, a QSW-M7308R-4X megfelel a big data tárolás, videószerkesztés, virtualizációs- és mesterséges intelligencia alkalmazások nagy sávszélességű igényeinek, hogy felgyorsítsa a nagy sebességű adattároló központok telepítését, az intelligens orvoslást és professzionális multimédiás stúdiókat.

Kulcsszavak: switch QNAP
2023. december 11. 17:41

A QNAP kiadja a SaaS biztonsági mentési megoldást

A QNAP Systems, Inc. kiadta a Boxafe 2.0-s verzióját, a Google Workspace és Microsoft 365 biztonsági mentési megoldást új vállalatközpontú funkciókkal és licenccsomagokkal. A vállalatok és a menedzselt szolgáltatásnyújtók könnyen hasznosíthatják a Boxafét, hogy megvédjék a SaaS-adatokat az előre nem látható katasztrófáktól, amelyek helyrehozhatatlan károkat okozhatnak a vállalkozásoknak.

Kulcsszavak: biztonsági mentés QNAP
2023. december 8. 12:56

A QNAP frissíti a Qfile Pro mobilalkalmazást

A QNAP Systems, Inc. kiadta az új Qfile Pro mobilalkalmazást, amely integrálja a Qsync Pro fájlszinkronizálását. Ez az integráció biztosítja a felhasználóknak a teljes NAS-fájl hozzáférést, szinkronizálást, és mobil fotó-/videómentési élményt egyetlen mobilalkalmazás használatával.

Kulcsszavak: mobilalkalmazás QNAP
2023. december 5. 17:45

Páratlan teljesítmény, megbízhatóság és sokoldalúság az adatkezelésben

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora bejelentette a TVS-h674T / TVS-h874T Thunderbolt 4-es NAS-okat. A kizárólag alkotóknak és meglévő fájlalapú munkafolyamatokon alapuló videógyártáshoz kialakított hálózati adattároló (NAS) használatával a felhasználók élvezhetik a nagyfokú produktivitást, és elképesztő hatékonysággal óvhatják meg értékes kreatív munkáikat.

Kulcsszavak: QNAP NAS
2023. november 25. 15:10

A QNAP új switcheket mutatott be

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta az új félszélességű, 16 portos, 10 GbE switch sorozatot, beleértve az L2-weben keresztül menedzselhető QSW-M3216R-8S8T-t és a nem menedzselhető QSW-3216R-8S8T-t. A beépített nyolc 10 GbE SFP+ és nyolc 10 GbE RJ45-port a visszafele kompatibilitással megfelel az interfészek és sebesség felé támasztott változatos igényeknek a nagy sebességű hálózati infrastruktúrában. A félszélességű, rackbe szerelhető kompakt kialakítás lehetővé teszi a KKV-knak a rugalmas telepítést szervertermekbe vagy akár az irodák asztalaira.

Kulcsszavak: QNAP switch
2023. november 8. 14:28

A QNAP bemutatja új, kétportos, 10 GbE-s hálózati kártyáit

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma bemutatta az új QXG-10G2SF-X710 10 GbE hálózati bővítőkártyát. A fejlett Intel Ethernet Controller X710-BM2-vel felszerelt PCIe Gen 3 kártya (kompatibilis a PCIe Gen 2-vel) beépíthető egy QNAP NAS-ba vagy Windows/Linux PC-be, ezáltal azonnal két nagy sebességű 10 GbE porttal bővítve a csatlakozási lehetőségeket.

Kulcsszavak: hálózati kártya QNAP
2023. október 26. 10:37

A QNAP bemutatja új NVR hálózati felügyeleti szervereit

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta legújabb NVR hálózati felügyeleti szervereit, a QVP-41C-t négy 3,5 hüvelykes SATA-meghajtórekesszel és a QVP-21C-t két 3,5 hüvelykes SATA-meghajtórekesszel. 

2023. augusztus 24. 14:37

Vadonatúj felhasználói felületet kapott a Container Station 3.0

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési és tárolási megoldások vezető innovátora ma bejelentette a Container Station 3.0-t, amely megújult felhasználói felülettel érkezik, kényelmesebb és rugalmasabb konténertelepítési élményt és tárolási környezetet kínálva a fejlesztőknek.

2023. augusztus 2. 16:26

Új és fejlett funkciók a McAfee Antivirus for NAS frissítésben

A QNAP Systems, Inc. kiadta a McAfee Antivirus 3.2-es verzióját a QNAP NAS rendszerekhez. Ez az új verzió számos erőteljes funkciót vezet be, amelyek célja a QNAP NAS általános biztonságának és hatékonyságának növelése.

2023. július 18. 19:11

A QNAP megszünteti a Photo Station, a Qphoto és a Qvideo alkalmazásokat

A QNAP Systems, Inc. bejelentette, hogy 2023. október 1-jétől a Photo Station fotókezelő alkalmazás és a Qphoto, valamint Qvideo mobilalkalmazások többé nem lesznek elérhetők az App Centerben és a mobilalkalmazások letöltőoldalán. Ezen dátumtól a Photo Station, a Qphoto és a Qvideo összes szoftverfrissítése és technikai támogatása is megszűnik.

2023. július 5. 12:50

A QNAP segíti a KKV-kat a hibrid tárolási megoldások és a nagy sebességű virtualizációs alkalmazások telepítésében

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora bejelentette az új TS-855X NAS-t, amely hat 3,5 hüvelykes HDD-vel és két 2,5 hüvelykes SSD-vel kínál hibrid tárolóhelyet. 

Kulcsszavak: NAS QNAP
2023. június 27. 21:34

A QNAP TS-410E elnyerte a 2023-as Red Dot Award terméktervezési díjat

60 ország több mint 20 000 nevezése közül a QNAP TS-410E ventilátor nélküli hűtésű professzionális 2,5 GbE NAS nyerte el a 2023-as Red Dot Award terméktervezési díjat. A teljesen fém vázzal és ventilátor nélküli kialakítással a TS-410E egy vadonatúj esztétikai koncepciót mutat be, és ideális a zajérzékeny környezetekhez. A 43 fős szakmai ítészből álló Red Dot zsűri különlegességként ismerte el a TS-410E-t, igazolva a kiváló minőségű dizájnt.

Kulcsszavak: QNAP Red Dot Award NAS
2023. június 21. 14:10

A QNAP továbbfejlesztette mobilos biztonsági mentési megoldását

A QNAP Systems, Inc. kiadta a Qfile Pro mobilalkalmazást iOS-hez, a már meglévő Qfile mobilalkalmazás továbbfejlesztett verzióját.

Kulcsszavak: QNAP mobilalkalmazás
2023. június 8. 11:27

A QNAP elvitte legújabb termékeit az idei COMPUTEX kiállításra

A QNAP Systems, Inc. (QNAP), a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora is részt vesz a COMPUTEX TAIPEI 2023 kiállításon (Nangang Exhibition Center, 1. csarnok, standazonosító: J0409a).

2023. május 30. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47