SEA kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SEA

A SEA szülinapi ajándéka a Facebooknak

A Facebook a napokban ünnepelte 10. születésnapját, amelyről sokan megemlékeztek. A Szíriai Elektronikus Hadsereg (SEA) is bebizonyította, hogy ők sem feledkeztek el e jeles napról.

2014. február 6. 11:23

Meghekkelték a Skype Twitterét

A Szíriai Elektronikus Hadsereg (SEA) névre hallgató hekkercsapat lecsapott a Skype Twitterfiókjára. A posztok hamar elkezdtek terjedni a mikroblogon. 

2014. január 3. 09:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14