Sencor kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sencor

Konyhai és háztartási gépeket adományoztak rászorulóknak

Konyhai kisgépeket adományozott a Sencor magyarországi képviselete a Magyar Református Szeretetszolgálatnak. Az adomány több mint 40 konyhai és háztartási gépet tartalmaz, amelyek összértéke meghaladja az egymillió forintot.

2023. december 7. 17:30

Még nagyobb szabadságot biztosít a Sencor új robotporszívója

Új szintre emeli a robotporszívók által nyújtott kényelmet a Sencor újdonsága. Kétség nem fér hozzá, hogy bár ezek a készülékek teljesen autonóm módon képesek gondoskodni a porszívózásról, a tartályuk kiürítésére eddig nem voltak képesek. Mindez teljesen megváltoztathatja a robotporszívókról alkotott elképzeléseinket. 

Kulcsszavak: robotporszívó Sencor
2023. október 2. 19:55

Hogyan válasszunk autós hűtőtáskát?

Nyáron kiemelten fontos gondoskodni a megfelelő folyadékpótlásról. Mivel egy nyaralás során gyakran váratlan helyzetekkel is szembesülni kell, éppen ezért praktikus megoldás lehet egy autós hűtőtáska, amelyben kiválóan alkalmas a családi frissítők hidegen tartására. 

Kulcsszavak: Sencor
2023. augusztus 4. 14:33

A kényelem új korszaka köszöntött be a háztartási gépeknél

Az okostelefonok manapság már nemcsak szórakozásra, hanem a mindennapi élet menedzselésére alkalmasak. A különféle alkalmazások révén taxit, ételt rendelhetünk velük, de fizetésre és menetjegy vásárlásra is használhatjuk őket. Újabban pedig már a háztartási gépeinket is kezelhetjük velük, ami egy új, komfortosabb és kényelmesebb korszak hajnalát jelenti.

2023. július 7. 20:21

Hogyan válasszunk légtisztítót a pollenszezonra?

A pollenszezon általában már az év második hónapjában elkezdődik és bár a legtöbben a parlagfűre allergiások, már tavasszal is okozhatnak kellemetlenségeket bizonyos növényfélék az arra érzékenyeknél. Ilyenkor jól jöhet, ha van a háztartásban egy légtisztító, amellyel csökkenthető az otthoni pollenterhelés. A Sencor most összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat arról, hogyan kell légtisztítót választani.

Kulcsszavak: légtisztító Sencor
2023. május 4. 18:56

Egy robotporszívó, amivel fertőtleníteni is lehet

A robotporszívók új generációjáról rántotta le a leplet a Sencor, amely bemutatta a legmodernebb technológiával felszerelt készülékét. Az újdonság tetszetős, prémium megjelenésben, fehér-arany színkombinációban készül. „A robotporszívókra jellemző hagyományos előnyök mellett az SRV 9150WH két különleges tulajdonsággal büszkélkedhet. Egyfelől nedves padló törlésre alkalmas, mindemellett pedig UV-C fertőtlenítő fénnyel képes eltávolítani a kórokozókat a tisztítandó felületekről” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője. 

Kulcsszavak: robotporszívó Sencor
2023. március 5. 16:38

Így csökkenthetjük a konyhai és a háztartási gépek energiafelhasználását

Az energiaárak emelkedése és a rezsicsökkentés feltételeinek változásai miatt valószínűleg sok magyar háztartásban mindennapi témává válik egyes konyhai gépek, vagy háztartási gépek energiafelhasználása. A Sencor ezért szeretne néhány hasznos tippet adni annak érdekében, hogy optimalizálni lehessen egyes nélkülözhetetlen háztartási gépek áramigényét. 

Kulcsszavak: háztartási gép Sencor
2022. szeptember 19. 09:54

Egészséges ételkészítés kellemetlen szagok és sütőolaj nélkül

Ugyan ma még kevésbé számít elterjedtnek, mégis hosszú ideje létezik alternatívája az olajban, vagy zsiradékban történő sütésnek. „Az egészséges ételkészítés nem elérhetetlen vágyálom többé. A megoldás kulcsa a forrólevegős fritőz, amelynél a közkedvelt köretekről, így például a hasábburgonyáról sem kell lemondanunk” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője.

Kulcsszavak: Sencor háztartási gép
2022. augusztus 12. 17:06

Hogyan válasszunk konyhai robotgépet?

A konyhai robotgépekkel számtalan ételkészítéssel kapcsolatos munkafolyamat leegyszerűsíthető. Ezek a készülékek játszi könnyedséggel verik fel a tojásfehérjét, illetve krémeket készíthetünk, sőt akár tésztákat is dagaszthatunk velük. „További előnyük, hogy a kiegészítők segítségével pillanatok alatt turmixgépet, húsdarálót, vagy kekszkészítőt varázsolhatunk belőlük. Az ideális konyhai robotgép kiválasztásánál azonban mindenképpen figyelembe kell vennünk, hogy elsősorban mire és milyen gyakran szeretnénk használni” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője.

2022. április 12. 15:36

Ezzel a készülékkel elkerülhetők az időjárással kapcsolatos meglepetések

A tavasz beköszöntével egyre több időt töltenek az emberek a szabadban és ezzel párhuzamosan végre alkalom nyílik a mezőgazdasági munkák elvégzésére is. Az áprilisról azonban azt tartják, hogy szeszélyes és bolondos, mert ebben a hónapban meglehetősen kiszámíthatatlan oldalát mutatja az időjárás. „Egész évben, de ilyenkor különösen jól jön egy időjárás állomás, amely képes egy nappal előre jelezni a várható időjárást” – hívta fel a figyelmet Sztrakovics Péter, a Sencor márkamenedzsere. 

2022. április 4. 13:59

Könnyen tisztántartható mikrót dobott piacra a Sencor

A mikrohullámú sütő felfedezése egy véletlennek köszönhető. 1946-ban Percy Spencer amerikai mérnök jött rá arra, hogy a mikrohullámú sugárzás az ételek felmelegítésére is alkalmas. Az azóta eltelt idő óta ez a konyhai gép számtalan változáson ment keresztül, amelynek eredményeképpen modernebb és felhasználóbarátabb lett. A Sencor új mikrohullámú sütője egy innovatív megoldással teszi könnyebbé az ételek melegítését. 

2022. március 26. 16:44

Ez a készülék kijelzi milyen minőségű a szoba levegője

A hideg hónapokban kevesebbet szellőztetünk, emiatt az otthoni levegő gyorsan elhasználódhat. A fűtés miatt azonban megnövekedhet a portartalma, ami egyeseknél szénanáthás tüneteket idézhet elő. „Éppen ezért érdemes gondoskodni a levegő megfelelő tisztításáról, amire ma már számos korszerű megoldás létezik” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divízójának vezetője. 

Kulcsszavak: légtisztító Sencor
2022. március 6. 11:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47