Sixt kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sixt

A Sixt Magyarország Gerával forgatta legújabb reklámfilmjét

Gera Zoltán és a Sixt Autókölcsönző kapcsolata nem új keletű, már-már barátinak is mondható. Ezen apropóból született a gondolat, hogy mind a Sixt, mind pedig Gera számára egy egymás munkásságát támogató, mindkét fél számára előnyös együttműködést hozzanak létre, mely mint a későbbiekben látható is lesz, reklámfilm formájában öltött testet.

2013. december 22. 09:02

A Sixtet ismét World Travel Awards díjjal jutalmazták

A Sixtet  Németország legnagyobb autókölcsönző cégét, valamint egyben Európa egyik legnagyobb mobilitási szolgáltatóját  két World Travel Award díjjal is jutalmazták. Elnyerte a világ vezető üzleti autókölcsönzője címet, valamint kitűntették a világ első számú luxus sofőrszolgáltatásáért is.

2013. december 9. 13:06

A Sixt rekord eredménnyel zárta harmadik negyedévét

A SIXT SE, Németország legnagyobb autóbérlési társasága és Európa egyik legjelentősebb mobilitási szolgáltatója rendkívül sikeres időszakot zárt 2013 első 9 hónapjával, a cég saját várakozásait is túlszárnyalva. Az elért eredményt leginkább a kiemelkedően sikeres 3. negyedévnek lehet elkönyvelni, mely az autóbérlési üzletágnak, valamint a folyamatos külföldi terjeszkedésnek köszönhető.

2013. december 5. 14:53

Sixt jótékonysági koncert a fülöp-szigeteki áldozatoknak

A klasszikus zene sztárjai léptek fel a Regine Sixt által alapított gyermeksegélyezési alapítvány, a Drying Little Tears jótékonysági koncertjén melyet a fülöp-szigeteki tájfun áldozatai számára ajánlottak.

2013. november 24. 08:36

Német diákokkal a nemzetközi ügyfelek elégedettségéért

A vállalat régóta megvalósításra váró céljai közé tartozott, hogy az ügyfelek igényeinek lehető legmagasabb szintű kielégítése érdekében a nemzetközi ügyfelek kultúrköréből érkező, anyanyelvi szinten angolul és németül kommunikáló dolgozókat alkalmazzon. Ennek megvalósítása érdekében indult el az együttműködés a Sixt Magyarország, valamint a WEXEdU Alapítvány között.

Kulcsszavak: autóbérlés Sixt
2013. november 23. 07:31

A Sixt Chile felé terjeszkedik

Világszintű terjeszkedési stratégiáját a Sixt Del-Amerika felé orientálta és Chilében megnyitotta első állomását. Több mint 100 vendég tette tiszteletét (újságírók, utazásszervezők és üzleti ügyfelek) az iroda megnyitó ceremóniáján a fővárosban, Santiago de Chile-ben. A Sixt franchise partnerként van jelen a dél-amerikai országban.

2013. november 10. 07:44

Továbbfejlesztette a Sixt autófoglaló mobilalkalmazását

A Sixt optimalizált autóbérlési applikációja modernizált dizájnnal, tiszta, átlátható struktúrájával és továbbfejlesztett tulajdonságaival áll a felhasználók rendelkezésére. A megújult, tartalom érzékeny alkalmazás remek áttekintést biztosít a használó számára a már meglévő foglalásával kapcsolatos részletekre vonatkozólag. Mi több, az új verzió már futtatható az iOS 7 Apple operációs rendszeren is.

2013. október 14. 12:21

A Sixt limuzin szolgáltatása lett Európa legjobbja

A Sixt limuzin szolgáltatása elnyerte a World Travel Awards díját, mint Európa legjobb sofőrszolgáltatása.

2013. október 1. 10:55

Sixt mobilapp – a 2013-as Mobil Alkalmazások Útikalauzának legjobbja

A világ legnagyobb utazási kiállítása, a berlini ITB által közzétett Mobil Alkalmazások Útikalauzának legutóbbi kiadásában a Sixt Autókölcsönző alkalmazása győztes lett a mobil használók körében, kiemelkedően felhasználóbarát tulajdonságai miatt. A szakértők 5 iOS alkalmazást vizsgáltak 25 kategóriában.

Kulcsszavak: autó Sixt mobilalkalmazás
2013. szeptember 26. 15:26

A Sixt elnyerte a Legjobb Szolgáltatás kategória fődíját a Handelsblatt tesztjén

Németország egyik legjelentősebb pénzügyi és üzleti lapja, a Handelsblatt szavatolja a Sixt szolgáltatásainak magas minőségét autóbérlési tesztjei által.

Kulcsszavak: autóbérlés Sixt
2013. szeptember 16. 12:41

Egymásra talált a SiXT és a Virgin America

A SiXT, a magas minőségű mobil szolgáltatások nemzetközi szállítója, és a díjnyertes légitársaság, a Virgin America elindított egy széleskörű együttműködést az Egyesült Államokban és Mexikóban, mely által mindkét cég ügyfelei további kedvezményeket élvezhetnek és bónusz pontokat gyűjthetnek utazásaik során.

Kulcsszavak: Sixt
2013. augusztus 15. 10:59

A Sixt elnyerte a Seven Star Global Luxury Award díjat

A nemzetközi mobilitás szolgáltatást nyújtó Sixt a legjobb autókölcsönzőként nyerhette el a Seven Star Global Luxury Award díjat, mely egy nemzetközi luxus és életstílus díj. A díjátadó ünnepséget a spanyol Marbella üdülőhelyén a Villa Padierna Palace Hotel – ban tartották, ahol a díjat a Sixt spanyol ügyvezető igazgatója Estanislao de Mata Perez vette át a cég nevében. A díjat Ece Vahapoglu, török műsorvezető adta át.

 

Kulcsszavak: Sixt díj autóbérlés
2013. július 8. 16:46

Új mobilitási modellt dolgozott ki a Sixt

Németországban a vállalatok és alkalmazottaik számára ma egy intelligens autópark megoldás nyílik: A Sixt Leasing és a PSA Csoport (Peugeot és Citroën) közösen kifejlesztették a “Sixt Corporate CarSharing” programot, mely a cégek teljes flotta költségét, akár 30% - kal csökkentheti.

Kulcsszavak: Sixt
2013. június 18. 11:00

A Sixt rent a szingapúri légitársasággal üzletel

A müncheni központú Sixt rent a car és a szingapúri légitársaság megállapodást írt alá, mely keretében a mobilitás szolgáltató csatlakozik a KrisFlyer, gyakori utazóknak szóló bónusz-, pontgyűjtő programhoz.

Kulcsszavak: autóbérlés Sixt
2013. március 25. 09:28

Nemzetközi partnerkapcsolatot létesített a Sixt és a Middle East Airline

A nemzetközi együttműködésen keresztül mindkét szolgáltató lehetővé teszi, hogy ügyfeleik mind az autóbérlés mind pedig a légi közlekedés használata során tövábbi előnyöket élvezzenek bónusz pontok gyűjtésevel. Az együttműködés 30 MEA desztinációra terjed ki Európában, a Közép-Keleten és Afrikában.

Kulcsszavak: +céginfo autószolg Sixt
2013. március 1. 07:04

Világ- és év vége a Sixtnél

Úgy tűnik, hogy a világ egyik vezető autókölcsönzőjének számító Sixt magyarországi képviselete is készül a világvégére, csak éppen kicsit másként: azt mondják, hogy ha már egyszer vége lesz a Földnek és útra kell kelni, érdemesebb autóval…

2012. december 20. 10:12

A Sixt franchise hálózatot alapít az USA-ban

A Sixt, Németország legnagyobb autókölcsönző cége, megkezdte a szükséges lépések végrehajtását egy amerikai franchise hálózat kiépítésére. A cég nem csak a saját tulajdonú Sixt állomásokkal fog terjeszkedni, hanem franchise partnerek segítségével fogja államonként növelni az amerikai autókölcsönzői piacon való jelenlétét, valamint megerősíteni a Sixt márka pozícióját. Ez a lépés része a nemzetközi terjeszkedési stratégiának, amelyre a vállalat jelenleg kiemelten összpontosít.

Kulcsszavak: Sixt autószolg
2012. november 27. 09:43

A Sixt nyereséges évet vár

A hanyatló európai gazdaság ellenére továbbra is jelentős az érdeklődés a Sixt bérautói iránt; a világ egyik vezető autókölcsönző cége 2012 harmadik negyedévében is növelte bevételeit, s ennek köszönhetően az év első kilenc hónapjának üzleti teljesítménye teljes mértékben megfelelt a cég elvárásainak.

Kulcsszavak: +céginfo Sixt
2012. november 22. 18:08

Sixt autóbérlés az Apple Passbook alkalmazásával

A Sixt az iPhone alkalmazásába implementálta az innovatív Passbook funkciót, ezzel is bizonyítva elkötelezettségét a legújabb innovációk irányába. Németország elsőszámú autókölcsönzőjének ügyfelei így iPhone-jukon a foglalásaik minden releváns információját kezelhetik az alkalmazás segítségével.

2012. november 16. 12:04

A Sixt lett a világ legjobb autókölcsönzője

A rangos new york-i alapítású magazin, a “Premier Traveler”, a Sixt-et tartotta érdemesnek “A Világ Legjobb Autókölcsönző Cége” díjra a 2012-es évben. Több mint 10 ezer “Premier Traveler” olvasó vett részt az értékelésben a premiertravelerusa.com oldalon.

Kulcsszavak: autószolg Sixt
2012. november 14. 19:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Xiaomi a Fortune Global 500-as listájának 338. helyére lépett

A Xiaomi immár a harmadik egymást követő évben került fel a Fortune Global 500-as listájára. A vállalat idén a 338. helyet szerezte meg, jelentősen, 84 hellyel javítva tavalyi, 422. helyezését. Ezzel a növekedési ütemmel, 2021-ben a Xiaomi a világ leggyorsabban fejlődő vállalata az Internet és Kiskereskedelem kategóriában a Fortune Global 500-as listáján.

2021. augusztus 3. 09:56

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

Újra pályázhatnak a Technology Fast 50 díjra a gyorsan fejlődő technológiai cégek: a Deloitte már 22. éve hirdeti meg közép-európai versenyét, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja. Mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak platformot biztosít arra, hogy szélesebb körben bemutathassák innovatív megoldásaikat. 

2021. július 20. 16:30