Supermicro kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Supermicro

A Supermicro az adatközpontokra fókuszál

Immáron húsz éve van a piacon több mint hetven országban, azóta pedig csak bővül a tárházuk, figyelmüket pedig egyre inkább az adatközpontok felé fordítják. A Supermicro szerverek egy olyan open világot képviselnek, ahol mindenki a maga szájíze szerint választhatja ki a számára ideális megoldást.

2014. június 5. 11:06

Supermicro Intel Xeon és MIC alapú szuperszerverek

A Supermicro cég az Intel sokmagos MIC architektúrán alapuló Xeon Phi társprocesszorának bejelentése után a szerverek és munkaállomások egész sorozatát vezette be, amelyek 2, 4, 6 és 12 Xeon Phi processzort támogatnak.

2012. november 28. 08:43

Supermicro szerver és munkaállomás Intel Core i7-vel

A Supermicro az ismert alaplap-, szerver- és munkaállomás-gyártó Intel Core i7 mikroprocesszor alapú alaplapokat, szervereket és munkaállomásokat vezetett be az ünnepekre.

Kulcsszavak: szerver Supermicro
2008. december 25. 19:56

1U szerver 16 CPU maggal

A Supermicro új, 1U (44mm) magas rack-fiókba szerelt SuperServer modelljei a legfejlettebb hardver és szoftver technológiákat foglalják magába, amelyek együtt nagy teljesítményt kínálnak a felhasználóknak az információ nagy mennyiségének feldolgozásához.

Kulcsszavak: szerver Supermicro
2007. december 7. 12:45

Supermicro SuperBlade pengék két- és négymagos CPU-kal

A Supermicro az elmúlt héten megrendezett ’Computex Taipei 2007’ kiállításon mutatta be a két- és négymagos Intel Xeon processzorokon alapuló SuperBlade rendszert, amely 7U (308mm) magas rack fiókban 10 pengét tartalmaz.

Kulcsszavak: szerver Supermicro
2007. június 14. 11:12

SuperMicro SuperBlade pengeszerver 40 CPU maggal

A SuperMicro bejelentette a nagy sűrűségű és energia-hatékony SuperBlade pengeszervert, amely maximum 40 processzorral 7U (298mm) magas rack-fiókban kapható.

Kulcsszavak: Supermicro szerver
2007. március 22. 13:32

Két szerver egyetlen rack-fiókban

A pengeszerverek gyorsan terjednek. Ezt bizonyítja, hogy egy neves szervergyártó két nagyteljesítményű ilyen masinát épített be egyetlen hagyományos rack fiókba. Az új pengék két- és négymagos processzorokon alapulnak.

Kulcsszavak: szerver Supermicro
2007. január 6. 18:45

Supermicro szerverek az Axico kínálatában

Sajtótájékoztatót tartott ma az Axico Kft., amelyen a cég mint disztribútor mutatta be új partnerét, az amerikai Supermicro vállalatot, amely a professzionális szervergépek képviselője. Az eseményen megjelent és termékismertető előadást tartott Jorge Costa, a Supermicro cég kelet-európai menedzsere.

Kulcsszavak: Axico szerver Supermicro
2006. június 29. 14:30

Supermicro rendszerek Itanium 2 processzorral

Az Itanium 2 processzorok egyre népszerűbbé válnak főleg azután, hogy az Intel a nyár végén bejelentette a 64 bites processzor olcsó változatát. Most a Supermicro szervergyártó bejelentette az Intel Itanium 2 alapú 6113M-8 1U/2U szerver platformot.

Kulcsszavak: Supermicro szerver
2003. október 15. 11:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14