Videa kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Videa

A Videán osztja meg tartalmait a Central Médiacsoport

Az utóbbi évek tanúsága szerint, egy hírsite-nak ma már nem elég csupán megosztania videós anyagokat, de önálló rovattal, saját mozgóképes tartalmakkal is rendelkeznie kell.

Kulcsszavak: Videa Origo
2015. december 15. 16:26

Megújult a Videa

Már látható: alapos ráncfelvarráson esett át a magyar videómegosztó. A Videa csapata várja  a felháborodott, elkeseredett és különböző szankciókat kilátásba helyező leveleket.

Kulcsszavak: onlineszolg Videa videó
2011. november 11. 10:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37