flow kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: flow

Konferencia a boldog munkavállalók és az üzleti siker összefüggéseiről

Nem új, de a magyar munkahelyeken ritkán szóba kerülő fogalmakat vezet be a köztudatba a Piac és Profit legújabb konferenciája: mentális intelligencia, a boldogság pszichológiája, flow-jelenség, optimista cégkultúra. A Best Western Hotel Hungáriában június 15-ére meghirdetett - eleve nem konferenciának, hanem dialógusnak nevezett - esemény ezeket a fogalmakat járja körül szakértő előadók és trénerek segítségével.

Kulcsszavak: konferencia flow
2011. június 2. 08:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47