kártyajáték kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: kártyajáték

Mostantól a színvakok is könnyebben kártyázhatnak

Idén év végéig a társasjátékok 80 százaléka, jövőre pedig már a 90 százaléka lesz a színvakok számára akadálymentesített a Mattel saját portfóliójában. A világ vezető játékgyártója ezzel a kezdeményezésével arra törekszik, hogy lebontsa a játékot érintő akadályokat a különböző szintű színlátás-zavarral élők előtt. Az átállással az olyan klasszikus kedvencekkel, mint az Uno, az UNO Quatro és a Blokus még szélesebb közönség játszhat a jövőben. 

Kulcsszavak: kártyajáték Mattel
2024. július 9. 13:30

Legalább 40 iskolába jut el a MONDO jogtudatosító program

Sikeres volt a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) közösségi gyűjtése. A kampány vége előtt két héttel, 128 támogató segítségével jött össze csaknem egymillió forint arra, hogy a MONDO tanároknak szóló workshopja legalább 40 iskolába eljusson. 

2018. október 29. 08:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

Közel érintésmentes könyvelési megoldást fejlesztett a Process Solutions, Magyarország vezető számviteli szolgáltatója. A PS APPS-t az különbözteti meg a piacon elérhető többi rendszertől, hogy nem statisztikai alapon működik, mint a klasszikus AI megoldások, hanem 100%-os pontossággal funkcionáló megoldásról van szó, amelyen a vállalat már tízezres nagyságrendben futtat át számlákat. A használatbavétellel ráadásul a könyvelési szakemberek manuálisan végzett munkafolyamatai legalább 50%-al csökkenthetőek.

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

Az ESET legújabb Threat Report jelentése átfogó képet ad az ESET szakértői csapata által 2023 decemberétől 2024 májusáig megfigyelt fenyegetettségi trendekről.

2024. július 5. 09:55