netbook kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: netbook

Asus netbook 200 dollár alatt

Az Asus bevezette az új X205TA netbookot, amely az USA piacán már kapható. Jelenleg ez a legolcsóbb, Windows 8.1 operációs rendszert használó masina a piacon.

Kulcsszavak: Asus netbook
2014. november 14. 13:11

Acer Moonstone White Chromebook érintőképernyővel

Az Acer bevezetett egy új Chromebook noteszgépet érintőképernyővel, új színben. A fehér színű modell neve: „Moonstone White”. A teljes ház színe fehér. Az új masina specifikációja hasonló a többi C720 modelléhez.

Kulcsszavak: netbook notebook Acer
2014. január 4. 11:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55