ICL az Auchanban

2000. augusztus 8. 21:10
Július 26-án hivatalosan átadták ugyan a Soroksáron felépített Auchan áruházat, de a hipermarket megközelíthetősége csak az eredetileg tervezettnél később, augusztus 1-jén tette lehetővé, hogy a nagyközönség számára is megnyissák a bevásárlóközpontot. Az Auchan magyarországi hálózatának második egységében is az ICL Hungary tervezte, szállította és helyezte üzembe az informatikai rendszert.
Az ICL áruházi rendszere által a felhasználó számára kínált legfőbb szolgáltatások: központi ügyintézés, folyamatos kétirányú adatcsere a pénztári és a központi rendszer között, távoli hozzáférés, automatikus áruháznyitás és -zárás, könnyű továbbfejlesztés, valamint felhasználóbarát felépítés.

A francia Auchan számára kiváló referenciát jelentett, hogy a cég első magyarországi hipermarketjében, a budaörsi bevásárlócentrumban az ICL által szállított kereskedelmi (retail) rendszer a több mint kétéves üzemelés alatt egyszer sem állt le meghibásodás miatt.

A retail üzletág egyébként az ICL egyik legsikeresebb, valóban globális méretű üzletága, jelentős referenciákkal rendelkezik Angliában, Franciaországban, Skandináviában, a Benelux államokban, Spanyolországban, Portugáliában, Olaszországban, az USA-ban, Kanadában, Ausztráliában, a Távol-Keleten, 1998-tól pedig megjelent Közép-Európában is.

Az ICL-megoldás világméretű terjedése többek között olyan szolgáltatásoknak köszönhető, mint a törzsvevők számára kínált kedvezménykampányok és a statisztikai-elemző munkát megalapozó adatbányászati alkalmazások lehetősége. Az ICL megoldása Budaörsön az igen nagy igénybevétel mellett is hibátlanul működik, és rövid idő alatt elnyerte a kiszolgáló személyzet és a felhasználó partnercég szakembereinek elismerését.

Stark János, az ICL Hungary vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy az ICL Hungary munkatársai a jövőben is teljes szakmai tapasztalatukkal és odaadásukkal támogatják az Auchan hipermarketek informatikai rendszereit.

Kulcsszavak: ICL rendszerintegráció

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55