Nokia bázisállomások a Vodafone Hungary-nak

Harmat Lajos, 2000. augusztus 21. 21:20
A Nokia a Vodafone Hungarynak Nokia InSite bázisállomásokat szállít, beltéri jeltovábbításhoz és az cég központjának kapacitásbővítéséhez.
A Nokia legújabb bázisállomása a világon a legkisebb méretű és beltéri alkalmazásokra van optimalizálva, lehetővé téve a dedikált ellátási szint egyenletes növelését, ezzel a kiemelt minőségű hálózat megvalósítását. A Nokia InSite bázisállomásokat a világon harmincnál több üzemeltetőnek szállítják, a szállítás felfutása az év harmadik negyedében várható.

A megegyezés magában foglalja a berendezés támogatást, megoldás tervezést és kivitelezést. A szerződés legújszerűbb eleme maga a Nokia InSite bázisállomás, a maga különlegesen kis méretével és kis súlyával, amely körülbelül egytizedét jelenti a hasonló bázisállomásokénak. Az elfoglalt terület egy A4-es lapnak felel meg, a súlya pedig csak 2,4 kg. Tömör kivitele, valamint a csekély elektromos teljesítményfelvétele és a zajmentes működés könnyen telepíthetővé teszi bármely irodai környezetben.

A Nokia InSite csaknem minden környezetben telepíthető, gyorsan üzembe helyezhető és jelentősen csökkenti a költségeket, felszerelése a szokásos telepítési idő egytizede alatt megoldható a maga "plug and play" megoldásával. Hozzá kell tenni, hogy a Nokia InSite bázisállomás bármely Nokia GSM irodai megoldással kombinálható, támogatja az automatikus hálózattervezési funkciókat, így a telepítést egy mérnök egymaga is elvégezheti egyszeri látogatással.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14