A Norton AntiVirus ismét elnyerte a Virus Bulletin díját

2000. augusztus 29. 19:50
A Symantec bejelentette, hogy a Norton AntiVirus immár tizedszer kapta meg a VB 100% díjat a Virus Bulletintől. A Norton AntiVirus volt az egyike azon három terméknek, amelyek a megmérettetésre benevezett tizennyolc szoftver közül megkapták ezt az elismerést.
A Virus Bulletin tizennyolc Windows 98 alapú víruskeresőt tesztelt - köztük a Network Associates VirusScanjét és a Computer Associates InoculateIT-jét is -, és a 2000. júliusi számában tette közzé az eredményeket. A VB 100% díjat azon termékek kapják meg, amelyek a Virus Bulletin alapos tesztje során a WildList Organization által „vadként” nyilvántartott vírusok 100%-át kiszűrik.

A Symantec AntiVirus-megoldásai valamennyi sebezhető ponton - beleértve az elektronikus levélhez csatolt állományokat és az internetről történő letöltéseket is - automatikus védelmet biztosítanak a felhasználóknak a vírusokkal és más rosszindulatú számítógépes kódokkal szemben. A Norton AntiVirus 2000 automatikusan, a felhasználó közbeavatkozása nélkül észleli, elemzi és hatástalanítja a vírusokat, a rosszindulatú ActiveX controllokat, Java appleteket és más gyorsan terjedő veszélyforrásokat.

A Virus Bulletin összehasonlításai jellemzően a vírusfelderítési arányokra, a keresési sebességekre és a felhasználó által indítható vagy rezidens víruskereső-összetevők teljesítményigényére helyezik a hangsúlyt. A WildList Organization listáján szereplő vírusok elismerten valós veszélyforrást jelentenek, és nem csak egy-két elszigetelt helyen. Ahogy azt a VB 100% díjak hosszú sora is mutatja, a Norton AntiVirus folyamatosan kimagasló elismerésekben részesül. A szoftver nemrég ismételten felkerült a PC Data Top 10 Business Software listájára. A Norton AntiVirus 1998 januárja óta állandóan rászolgál erre a megtiszteltetésre.

Kulcsszavak: Symantec Norton security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14