Symantec Backup Exec 12: minősített adatvédelem az új Windows operációs rendszereknek

forrás Prim Online, 2008. február 19. 18:05

A Symantec bemutatta Backup Exec 12 Windows szerverekre készített termékét, biztosítva a lemezről lemezre, majd szalagra történő rögzítést, valamint a hatékony és gyors helyreállítást. A Backup Exec 12 gyorsabb mentést, valamint a Microsoft Exchange, SQL Server, Active Directory és Sharepoint felhasználói környezete számára gyorsabb tárolást biztosít, továbbá támogatást nyújt nem Microsoft környezetben is. A termék a Symantec ThreatCon globális biztonsági riasztó rendszeréhez is illeszkedik.

A Backup Exec 12 az új Windows Servernek  - mint az első igazolt, archiváló és helyreállító szoftver a Windows Server 2008 számára - egy bizonyított, hatékony, lemezről lemezre történő szalagmentést és helyreállítást biztosít Windows-centrikus felhasználói környezeteknek. Optimalizált adatvédelmet biztosít, valamint a fájlszerverek, munkaállomások és Microsoft Exchange és SQL Szerverek számára folyamatos adatvédelmet nyújt. Mindezeken felül a Backup Exec 12 lehetővé teszi a szervezetek számára az időre szóló adattárolást, annak érdekében, hogy a szigorú helyreállítási pontoknak megfeleljenek.

A Backup Exec 12 gyorsan tárolja az adatokat egyetlen átfutó mentésről a szabadalmaztatás alatt álló Granular Recovery Technology segítségével, mellyel elejét vehetjük annak, hogy a postafiókunk archiválását le kelljen futtatni ahhoz, hogy visszaállítsuk az egyes Exchangben tárolt e-mailjeinket. Mindezek mellett egyszerűen, akár percek alatt visszaállíthatók a Sharepoint, a Sharepoint Services és az Active Directory információk.

Ez az új megoldás más Symantec termékekkel integrálva tovább fokozza az adatvédelem hatékonyságát. A Symantec Enterprise Vault- tal való integrálás gyors és hatékony háttértárra való mentést tesz lehetővé a kritikus archívumok számára, valamint a Symantec Endpoint Protectionnel való ötvözés proaktív mentést tesz lehetővé egy esetlegesen magas Internet ThreatCon szinten. A Symantec Protection Network segítségével egy biztonságos, könnyen kezelhető offsite tárolási alternatíva nyílik, és a Symantec kiegészítő alkalmazása, a Backup Exec System Recovery segítségével egy teljes rendszer-visszaállítást és egy fejlettebb, károk helyreállítását lehetővé tevő védelmet nyújt a Microsoft Server 2008 és más kritikus rendszerek számára. Mindezek mellett a Backup Exec 12 kiterjesztett védelmet nyújt mind a Macintosh rendszerek, mind a Lotus Domino szerverek számára és további támogatást nyújt az IBM N széria elemeinek, illetve LTO-!-nek is.

A Windows Small Business Server számára készült Backup Exec 12 széles körű adatvédelmet és rendszer visszaállítást nyújt azoknak a kisvállalkozásoknak, melyek Microsoft Small Business Server rendszert futtatnak. A standard és prémium csomagban is elérhető termék gyors, még rugalmasabb háttértármentést  tesz lehetővé, valamint az Exchange és SQL szerverek helyreállítását az új integrált Symantec Endpoint Protectionnel együtt.

Ez az új termék már minden Backup Exec 12 alkalmazást támogat, ezáltal erőteljes adattárolást biztosít az egyre növekvő tárolási kapacitás számára, valamint védelmet nyújt elkülönült Windows és nem Microsoft szervereknek. A Backup Exec 12 for Windows Small Business Server bevezetésével kezdték el a Microsoft Sharepoint és Microsoft Active Directory támogatását is ugyanúgy, mint a különálló Linux, UNIX, NetWare és Macintosh rendszerek védelmét is.

Symantec Backup Exec 12 szolgáltatások


A Symantec Remote Expert Installation Services (REIS) szolgáltatása távoli hozzáférési technológiát alkalmaz, mellyel a kisebb üzleteknek segít a Backup Exec 12 biztonságos telepítésében egy Windows Media szerverhez a világhálón keresztül. A Symantec REIS for Backup Exec Windows Servers, mely elérhető a Symantec viszonteladói partnereinél, valamint a Symantec Business Store-on keresztül online, egy alacsony költségű, kényelmes, szakértői bevezetést tesz lehetővé a vállalatok számára.

A Symantec Education Services technikai segítséget nyújt a Backup Exec 12 telepítésében, frissítésében és kezelésében. Az Enterprise Support Services lehetővé teszi a Backup Exec 12 folyamatos frissítését és maximális értékének biztosítását.

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A CIB Bank a Kyndrylt választotta hitelezési platformja modernizálására

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT infrastruktúra-szolgáltatója és a CIB Bank, Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi bankja ma bejelentette, hogy a Kyndryl támogatta a bankot alkalmazásai modernizálásában és fedezetlen hitelezéssel kapcsolatos munkafolyamatai átalakításában. Ennek eredményeként a CIB Bank – a fogyasztói hitelek feldolgozására szolgáló modern és automatizált rendszer bevezetésével – tovább egyszerűsíti hitelezési folyamatát, nagyobb hatékonyságot és jelentős költségmegtakarítást érhet el.

2024. április 30. 14:41

Az ABB Santa Palomba-i gyártóüzeme évi 675 tonnával csökkenti a szén-dioxid-kibocsátását

Az ABB áram-védőkapcsolók (AVK/FI-relék) és árammérők olaszországi, Santa Palomba-i gyártóüzeme évente 675 tonnával csökkenti CO2-kibocsátását. A meglévő megújuló energiaforrások mellett egy új fotovoltaikus rendszer biztosítja a telephely energiaellátásának negyedét. 

2024. április 30. 13:02

Közzétette első negyedéves pénzügyi jelentését az LG Electronics

Az LG Electronics Inc. (LG) 2024 első negyedévében 21,09 ezer milliárd dél-koreai von konszolidált árbevételt és 1,33 ezer milliárd von működési eredményt ért el. 

2024. április 30. 09:57

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14