Norton kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Norton

Már a mobilokon is megjelentek a váltságdíj-támadások

A napokban egy olyan kártékony alkalmazást észlelt a Symantec, amelyről a biztonsági megoldásokat fejlesztő cég szakemberei úgy gondolják, hogy ez lehet az első, kifejezetten mobilkészülékeket célzó váltságdíj app, azaz úgynevezett „ransomware”. Az új program a hamis antivírus fenyegetések egyik típusa, amely immár androidos eszközökön terjed és „Android.Fakedefender” néven azonosították.

2013. július 1. 15:15

Alig figyelnek mobiljaikra a fesztiválozók

Itt a nyár és vele együtt kezdődik a fesztiválszezon is. A Norton legfrissebb kutatása szerint a fesztiválozók 77 százaléka kiemelten fontosnak tartja, hogy okostelefonját is magával vigye a rendezvényekre, 35 százalékuk viszont egyáltalán nem foglalkozik a készülékén tárolt adatok biztonságával. Sokan ráadásul nem megbízható forrásokból vásárolják meg a belépőjegyeket, így már több hamis jegyet adnak el a bűnözők online, mint a helyszíneken.

2013. június 19. 09:03

Világszerte terjednek a hamis közösségi oldalak

Az adathalászok minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a gyanútlan felhasználók azonosítóit megszerezzék. Közülük sokan drasztikus módszerekkel, különféle hamis közösségi oldalakkal cserkészik be áldozataikat. Erre vonatkozóan mutat be a Norton két friss példát, amelyekhez hasonlókra a közeljövőben a magyar felhasználóknak is fel kell készülniük.

Kulcsszavak: biztonság védelem Norton
2013. május 29. 12:35

Kockázatos játék a nem biztosított wifi hálózatok használata

A Symantec fogyasztói üzletága, a Norton további betekintést nyújt az európai mobiltulajdonosok felhasználói szokásaiba. A vállalat kutatása szerint a felnőttek számára fontosabbak a mobil eszközeik mint valaha, ennek ellenére csak néhányan gondoskodnak arról, hogy a rajtuk található adatok biztonságban legyenek.

2013. április 4. 14:02

Valentin napon is ügyeljünk számítógépeink biztonságára!

A Valentin nap közeledtével általában mindenki a szerelemre gondol, az online fenyegetésekre viszont az internetezők többsége a legkevésbé sincsen felkészülve. A rosszindulatú támadások nagy része ugyan biztonsági szoftverekkel kivédhető, de ahhoz, hogy ki tudják cselezni az emberi érzelmekre és a bizalomra alapozó fogásokat, a felhasználóknak legfőképpen józan észre van szüksége.

Kulcsszavak: Norton Symantec security
2013. február 14. 10:17

Biztonsági tippek Windows 8-at használó új eszközeinkhez

Nemrég kerültek piacra, és az első eladási adatok alapján várhatóan az idei karácsonyi vásárlási szezon slágertermékei lesznek a Windows 8 operációs rendszert alkalmazó különféle eszközök. Azonban ezeknél az új eszközöknél is fontos, hogy odafigyeljünk a banki és személyes adataink biztonságára. A Norton hat egyszerű, de annál fontosabb jótanácsot ad, melyek betartásával biztonságosabbá tehetjük eszközeinket. 

Kulcsszavak: Norton security Windows 8
2012. december 14. 10:50

Norton védelem Samsung Galaxy-ra

A Symantec bejelentette, hogy a Samsung Electronics készülékek ezentúl Norton Mobile Security-t is biztosítani fognak androidos felhasználóknak. A Samsung egy teljes funkcionalitással bíró 90 napos előfizetést biztosít több nyelven a Samsung Galaxy felhasználók számára a Samsung Apps alkalmazásboltban (www.samsungapps.com).

2012. március 21. 18:48

Ingyenesen elérhető a Norton Identity Safe béta verziója

A felhőalapú szolgáltatás azonosságvédelmet és egyszerű, biztonságos jelszókezelést biztosít Windows számítógépekre, iOS-re és androidos készülékekre.

2012. február 6. 14:04

Új értékesítési vezető a Norton élén

A Symantec bejelentette, hogy új értékesítési vezetőt nevezett ki fogyasztói üzletága, a Norton élére Rakoncza Zsolt személyében. Az új vezető az elmúlt évtizedben olyan nemzetközi nagyvállalatoknál bizonyított értékesítési vezetőként, mint a Microsoft Hungary, a Pannon GSM (ma már Telenor) valamint a Vodafone legnagyobb magyarországi disztribútora.

2012. január 12. 10:11

Minden harmadik keresőszó fertőzött weboldalra mutat - ingyenes Norton Facebook-alkalmazás

A Norton nyilvánosságra hozta legfrissebb felmérését, mely során a keresőoptimalizálás (SEO) vírusveszélyeit vizsgálta. A felmérésből kiderül, hogy minden harmadik keresőszó károkozót tartalmazó fertőzött weboldalra mutat, óriási kockázatnak kitéve ezzel a személyes adatainkat.

Kulcsszavak: Facebook security Norton
2010. július 29. 17:03

Megjelent a Norton Ghost 15

Megjelent  a szakma egyik legfejlettebb PC mentő és -helyreállító megoldása, a Norton Ghost 15. A Windows 7-tel kompatibilis Norton Ghost 15 a 25G és 50G Blu-ray Disc-kel is használható. Ebben a változatban mutatkozik be az új, hideg lemezképkészítő funkció, amely a termék telepítése nélkül készít lemezképet a számítógépről. A Norton Ghost emellett a Symantec hatékony ThreatCon jelzőjét is használja komoly veszély fenyegetése esetén a PC-k önműködő mentéséhez.

Kulcsszavak: Norton Symantec security
2009. november 23. 20:40

Megjelent a PC teljesítményét gyorsító, a netes védelmet is kiterjesztő Norton 360 változat

A Symantec mai budapesti sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy elérhető a minden elemet egyben tartalmazó védelmi megoldásának, Norton 360-nak új, v.3.0 változata.

Kulcsszavak: Symantec Norton security
2009. március 24. 15:34

Norton 2009: gyorsnak gyors, biztonságosnak biztonságos - de

2008 második felében jelent meg a piacon új Symantec Norton 2009. Az alkalmazások sebességét szem előtt tartva újratervezett Norton 2009 teljesítménye jelentősen javult, ám az ennek érdekében tett egy-két apró trükk biztonsági kockázatot jelent a felhasználók számára.

Kulcsszavak: Symantec security Norton
2009. február 1. 11:51

A Symantec megjelentette Norton 2009 termékei bétaváltozatát

A Symantec ma jelentette be a Norton Internet Security 2009 és a Norton AntiVirus 2009 nyilvános bétaváltozatának megjelenését, melyek már letölthetők.

Kulcsszavak: Symantec Norton security
2008. július 21. 14:20

Norton Ghost 14.0: fejlett PC-mentés és -helyreállítás

A Symantec, a Norton márkájú védelmi szoftverek gyártója bejelentette a legfejlettebb PC-mentő és -helyreállító megoldása, a Norton Ghost 14.0 bevezetését. A Norton Ghost 14.0 a rajta tárolt összes adattal – az alkalmazásokkal, a beállításokkal, a könyvtárakkal és a fájlokkal – együtt elmenti, és szükség esetén helyreállítja a felhasználó teljes PC számítógéprendszerét.

2008. április 10. 14:33

Itt a Norton AntiVirus 2007 és Norton Internet Security 2007

A Symantec magyarországi képviselete nevében Bartha Hedvig ma sajtótájékoztatón jelentette be a cég Norton AntiVirus (NAV) 2007 és Norton Internet Security (NIS) 2007 biztonsági szoftver termékeinek megjelenését. Lényeges változások: az alkalmazások technológiai tudását és teljesítményét megnövelték, gyorsabb és egyszerűbben kezelhető lett a két programcsomag.

Kulcsszavak: Norton security Symantec
2006. október 3. 15:12

Különleges védelemmel vértezi fel a böngészőket az új Norton

A Symantec bejelentette, hogy bár még messze a jövő év, egy-két héten belül megkezdi a végfelhasználóknak szánt népszerű szoftverei, például a Norton programcsalád 2006-os változatának forgalmazását.

Kulcsszavak: Norton security Symantec
2005. szeptember 28. 14:02

Olcsóbb Norton Antivirus Thaiföldön

A Symantec kibocsátotta Norton Antivirus vírusirtó szoftverének thai nyelvű változatát, amely feleannyiba kerül, mint az eredeti, angol nyelvű verzió.

2004. május 31. 19:12

A Symantec 3 terméke a PC Magazine "Best of 2003" listáján

A legjobb segédprogramokká kiáltották ki a harmadszor nyertes Norton InternetSecurity-t, a Norton AntiVirus-t és a Symantec PartitionMagic-et

Kulcsszavak: Norton security Symantec díj
2004. február 2. 14:11

Symantec - Tiscali szövetség internetvédelmi megoldásokra

A Symantec és a Tiscali bejelentette, hogy szövetségre lép egymással, amelynek keretében internetvédelmi megoldásokat kívánnak nyújtani az európai internetezőknek.

2004. január 28. 13:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10