Symantec - Tiscali szövetség internetvédelmi megoldásokra

forrás Prim Online, 2004. január 28. 13:47
A Symantec és a Tiscali bejelentette, hogy szövetségre lép egymással, amelynek keretében internetvédelmi megoldásokat kívánnak nyújtani az európai internetezőknek.

A Symantec által kifejlesztett szolgáltatással a Tiscali olasz, francia, német és egyesült királyságbeli ügyfelei a piacvezető Norton internetvédelmi termékeket a Tiscali-nak a havi internet-előfizetési díjukhoz kapcsolódóan fizetendő előfizetés ellenében használhatják. Ez a szolgáltatás ebben a hónapban megjelenik a Tiscali portáljain.

A Tiscali ügyfelei a Norton AntiVirus 2004, a Norton Personal Firewall 2004 és a Norton Internet Security 2004 közül választhatják ki az igényeiknek legjobban megfelelő Symantec terméket. Ezek a díjnyertes termékek az internetes veszélyek széles köre ellen nyújtanak védelmet. A világ egyik legmegbízhatóbb víruselhárítója, a Norton AntiVirus 2004 a vírusok, a férgek és a trójaiak, valamint egyes nem vírusjellegű veszélyforrások, például a kémszoftverek ellen védi a felhasználókat. A Norton Personal Firewall 2004 egy termékben biztosít teljes körű tűzfalat, átfogó titkosságvédelmet, programfelügyeletet, a reklámok megfékezését, valamint átfogó behatolás-érzékelő rendszert. A Norton Internet Security 2004 a Symantec legjobb vírusellenes, tűzfal, behatolás-érzékelő, titkosságvédő, levélszemét- és tartalomszűrő megoldásait egyesíti egyetlen, szorosan integrált programcsomaggá.
Az ügyfelek internetes letöltéssel telepíthetik a kiválasztott terméket. A szoftverért nem kell előre fizetni. Az ellenérték a Tiscali-nak fizetett havi előfizetési díj része. Ezen szolgáltatás keretében a végfelhasználók mindaddig megkapják a Symantec termékek új változatát és közvetlenül hozzájuthatnak a legfrissebb vírusazonosítókhoz, valamint a többi védelemfrissítéshez, amíg fennáll az előfizetésük.

A partneri kapcsolat részeként a Symantec segíti a Tiscali-t a kibővített internetvédelmi kínálat előfizetőknek történő értékesítésében. Tavaly a két cég bejelentette, hogy a Tiscali márkanév alatt Symantec termékeket kínáló netes boltokat nyit Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50