Sydney minden pillanata az Origón

2000. szeptember 13. 17:03
A MatávNet portálja, az [origo] nagyszabású tartalommal készül a 27. nemzetközi olimpiai játékokról való folyamatos és teljes körű híradásra.
A 2000. év olimpiája éjjel-nappal figyelemmel kísérhető lesz az [origo] Sydney 2000 oldalán, az olimpia.origo.hu webcímen. Az olimpiák történetében először fordul elő, hogy a legrészletesebb és legfrissebb információk a világhálón lesznek azonnal hozzáférhetőek. Az [origo] munkatársai a Magyar Olimpiai Bizottsággal és a Nemzeti Sporttal szoros együttműködésben szerkesztik a tartalmat, amely a hazai sportolóknak kiemelt figyelmet szentel majd. Nem csupán sporteredményeiket ismerhetjük meg, hanem bepillantást nyerhetünk a felkészülésbe, sőt a sportolók személyes információkat is megosztanak a látogatókkal. Az aktuális híreken és a friss beszámolókon túl a weboldalon több kereshető adatbázis is található, amelyek az eredményeket, éremtáblázatokat, az olimpiák történetét rendszerezik. “Lógok a szeren” címmel kvízjáték is indul, továbbá naponta megújuló olimpiai szappanopera és versrovat felel a döntők közötti könnyebb szórakozásért.

Az [origo] Sydney 2000 oldal projektvezetője Krecz Tibor, aki a MatávNet főmunkatársaként tevékenykedik a cégnél, s a továbbiakban a szélessávú tartalomfejlesztésért felel majd. Krecz Tibor az RTL Klub elindulásától 2000 tavaszáig a kereskedelmi televízió hírigazgatója volt.

Az olimpiai év alkalmából a MatávNet különleges olimpiai akciót is hirdet Hobbi és Profi csomagjaira.

Kulcsszavak: Matávnet Origo onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14