Indul a média - indul a hajó

, 2000. szeptember 27. 22:33
Szerda reggel útra kel a három egymáshoz láncolt hajóból álló vízi komplexum, más néven: a Médiahajó, s ezzel egy időben debütál a Prím Online új rovata, a média. A média rovat a nyitónapon különös gyorsasággal fog telni, ugyanis a Prím a Médiahajó on-line hírügynökségeként négy munkatárssal lesz jelen az egész napos eseményen, és folyamatosan készülnek a tudósítások mind a Prímre, mind a Médiahajó weboldalára.
A millenniumi Médiahajón utazók átevezhetnek az új évezredbe is, ezt jelképezi, hogy ezúttal a legnagyobb hajó önálló informatikai programot bonyolít: miközben másutt a pénzügyminiszterek reggeliznek vagy az uniós várakozások kerülnek terítékre, aközben az Internethajónak nevezett középső vízi jármű pódiumbeszélgetései már az információs társadalomról szólnak.

A beszélgetések témáiról és a résztvevőkről előzetesen mindenki tájékozódhat a www.mediahajo.hu, illetve a www.internethajo.hu oldalakról, az elhangzottak veleje pedig remélhetőleg még napközben felkerül a Prím Online médiarovatába is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14