Magyar nyelvű sportcsatorna a UPC-től

, 2000. október 2. 18:47
A UPC ma elindította Magyarország első előfizetéses, tematikus sportcsatornáját, a SPORT1-et, mely kifejezetten a magyar sportrajongók igényeire épül. Az új sportcsatorna a legnépszerűbb hazai és nemzetközi sporteseményeket juttatja el a nézőkhöz magyar nyelven.
A SPORT1 mind a UPC kábelrendszerein, mind a szintén ősszel (szeptember 1-jén) indult UPC Direct műholdas szolgáltatás igénybevételével - tehát egész Magyarország területén - elérhető lesz. A csatorna exkluzív sportközvetítéseket kínál a magyar sportbarátoknak, Magyarországon még nem látott minőségű televíziós technikával. A SPORT1 40 százalékban saját műsorrendű, rendkívül színes sportkínálatában szerepel többek között a Bajnokok Ligája-, UEFA-kupa-, rangos olasz és spanyol labdarúgó mérkőzések, különböző hazai és világesemények a kosárlabda, a kézilabda, a jégkorong és az ökölvívás világából.

A SPORT1 csatornára előfizetni kívánó nézők teendője mindössze annyi, hogy megkeressék a UPC központi ügyfélszolgálatát, ahol mind kábelrendszeren, mind a UPC Direct előfizetés mellé megrendelhetik a szolgáltatást.

Kulcsszavak: UPC UPC-hu televízió

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50