Új magyar nyelvű gyermekcsatorna a UPC hálózatán

, 2000. október 4. 11:33
Fox Kids Europe - az első számú pán-európai, szórakoztató gyermekműsorokat készítő vállalat - bejelentette, hogy Magyarországon beindítja a Fox Kids Hungary műsorának terjesztését a UPC Direct hálózatán és a UPC kábelrendszerein.
A csatorna műsorának terjesztési joga kiterjed a Cseh Köztársaságra és Szlovákiára is, a UPC Direct hálózatára és a nem UPC-hez tartózó kábelrendszerekre is. A Fox Kids Hungary csatorna - mely programját elsősorban a 2-14 éves korosztálynak készíti - napi 13 órában, reggel 6-tól este 7-ig sugározza a Fox Kids Europe gazdag kínálatából választott népszerű műsorait. A műsorok között szerepel a 'Power Rangers', 'Inspector Gadget', 'Princess Sissi', 'Dennis the Menace' és a kis hableányról szóló 'Little Mermaid'.

"Az a tény, hogy elérhetővé tesszük a Fox Kids műsorát a magyar nézők számára is, bizonyítja, hogy mennyire elköteleztük magunkat a terjeszkedés mellett. A magyar csatorna egyéb lehetőségeket is kínál, ideértve a csatornához kapcsolódó fogyasztási cikkek, termékek online és interaktív értékesítését. A UPC kiváló partnernek bizonyult Lengyelországban, így örömmel terjesztjük ki DTH és kábeltelevíziós partneri kapcsolatainkat új piacokra is" - mondta Marina Williams, a Fox Kids, valamint a Fox Kids Central & Eastern Europe TV-csatornákért felelős igazgatója.

Kulcsszavak: UPC-hu televízió

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14