Nexon Kft. - új terület a humánerőforrás

MTI Sajtóadatbank, 2000. október 6. 07:43
A humánerőforrást (HR) kezelő programok piacára kíván betörni a bérügyviteli szolgáltatásokra, és ügyviteli szoftverekre szakosodott Nexon Vállalkozási és Kereskedelmi Kft.
A 11 éve alakult társaság jelenleg piacvezető a bérügyviteli programok piacán: a magyar munkavállalók csaknem egyharmadának bérét számfejtik a Nexon szakemberei által készített szoftverekkel. A társaság bérügyviteli rendszere különböző vállalatok, intézmények, gazdasági társaságok bér-, táppénz-, nevelési ellátásának gépi feldolgozását, valamint számfejtési, bérfeladási, személyi jövedelemadó elszámolási feladatainak elvégzését teszi lehetővé.

A cég három programot fejlesztett ki a humáninformatika területén: egy beléptető és munkaidő-nyilvántartó, egy humánerőforrás-gazdálkodási és egy bérügyviteli rendszert. A szoftverek mindegyike modulokból áll, melyek külön-külön is megvásárolhatók, önállóan is használhatóak.

- Teljes körű humáninformatikai rendszert fejlesztettünk ki, amelyek a munkavállaló belépésétől kezdve a bérszámfejtésen, a továbbképzésén át a dolgozó kilépéséig kezelik adatait - ismertette Ocskay Szilárd, a cég ügyvezető igazgatója.

Ocskay Szilárd elmondta: cége folyamatosan fejleszti programjait, hogy azok az aktuális jogszabályoknak megfeleljenek. Hozzátette: ez évente 15-20 módosítást tesz szükségessé. A Nexon a programok telepítésén túl szaktanácsadást és állandó műszaki segítségnyújtást is biztosít a cégeknek, ezen kívül bérmunkában is vállal bérszámfejtést.

A 3 millió forint törzstőkéjű cég tavaly 430 millió forint árbevételt realizált, ezzel szemben az idén 650 millió forintra számítanak.

A Nexon Kft.-nek Budapesten kívül 3 irodája működik vidéken: Kecskeméten, Veszprémben és Szegeden, valamint további hat iroda megnyitását tervezi még az idén.

Kulcsszavak: Nexon ügyvitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55