Novell szoftverlegalizációs akció 2000. október végéig

, 2000. október 6. 12:37
A Novell Magyarország a mai napon bejelentette, hogy nagyszabású szoftverlegalizációs akciót indít a magyarországi jogtiszta Novell szoftverhasználat elősegítése érdekében. Az akció keretében az új Novell Kisvállalati Csomag 5.1 magyar nyelvű változata, valamint a NetWare 3.2-es verziója rendkívül kedvezményes, upgrade áron vásárolható meg 2000. október végéig. Az akcióban bárki részt vehet, mert az akcióban résztvevő termékekhez, az akció ideje alatt a Novell nem kéri a jogtiszta upgrade alapot.
A most bejelentett Novell szoftverlegalizációs akció is azt erősíti, hogy a Novell elsősorban kedvezményes beszerzési konstrukciókkal segíti a felhasználókat, az esetlegesen még mindig jogszerűtlenül használt szoftverek "kifehérítésében". A legalizációs akció sokaknak rendkívül időszerű, különös tekintettel a jelenlegi - az illegális szoftverhasználat visszaszorítására irányuló - fokozódó BSA és rendőrségi aktivitásra.

Az új Novell Kisvállalati Csomag 5.1 magyar nyelvű változatának legalizációs, upgrade ára lehetővé teszi a magyarországi kisvállalatok számára, hogy nagy kedvezménnyel jussanak a legmodernebb hálózati eszközökhöz, amelyek segítségével a napi informatikai gondjaik megoldása mellett elindulhatnak az új gazdaságba és megbízható, stabil informatikai alappal kapcsolódhatnak be az internet világába. A legalizációs akció közel 50 %-os kedvezményszintje minden kisvállalat számára elérhetővé teszi, hogy végre jogtisztán nyomtathasson, levelezzen a hálózaton, és legális vírusvédelemmel tartsa biztonságban adatait.

A NetWare 3.12, illetve annak 2000. évre felkészített 3.2-es változatának gyártását és értékesítését a Novell 2000. októbere után beszünteti.

Bár a NetWare 3.2 funkcionalitásában messze elmarad a jelenlegi verzióktól, mégis azokon a helyeken, ahol a feladat a fájl- és nyomtatómegosztásra, illetve egy-egy alkalmazás futtatására korlátozódik, ma is nagy mennyiségben használják, sokan illegálisan. Ezeknek a felhasználóknak a munkáját szeretné a Novell segíteni azzal, hogy a NetWare 3.2-es terméket mostantól, 2000. október 26-ig kedvezményesen, upgrade áron kínálja.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55