Saját CD-ket a Yahootól

Kővári Ádám Kővári Ádám, 2000. október 19. 10:24
A Yahoo Shopping kedden írta alá azt a szerződést az Imix.com-mal, melynek köszönhetően olyan CD-ket vásárolhatnak a látogatók a Yahoo! elektronikus boltjából, melyeket ők állítanak össze.
A szerződés megkötésével a Yahoo! is beszáll az America Online, a Microsoft és a Lycos mellé a ringbe a vásárlók kegyeiért.

Aki ellátogat a Yahoo Shopping kikötőjére, összeállíthatja saját CD-jét, az Imix adatbázisából választva. Az Imix több mint 200 000 dalt bocsát a vevők rendelkezésére. A számok között megtalálhatjuk a BMG és a Sony Music Group kiadványait is. Egy lemezre maximum 70 percnyi zene válogatható össze, 1 dal ára körülbelül 1 dollár. Újdonság, hogy a lemezek borítóját is szabadon állíthatja össze a vásárló. Mikor kézhez kapjuk az általunk összeválogatott albumot, a zenékért, a postaköltségért és a nyers lemezért (2,50 dollár) kell fizetnünk.

A CNet által idézett elemzők véleménye megoszlik az ilyen szolgáltatásokkal kapcsolatban. Az egyik csoport szerint például, ha az Imixhez ellátogat valaki, és ott nem találja meg az általa keresett dalt vagy dalokat, akkor a cég azonnal elveszíti a vásárlót. A Yahoo! és az Imix ráadásul olyan szolgáltatást nyújt pénzért, amit a Napsteren keresztül bárki ingyen igénybe vehet.

Kulcsszavak: Yahoo onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38