CA: Jasmine Portal

, 2000. október 19. 21:45
A Computer Associates által bemutatott Jasmine Portal különböző forrásokból képmegjelenítés segítségével szolgáltat információkat a weben keresztül. A Jasmine Portal a webportálok gyors és biztonságos telepítését teszi lehetővé.
A Jasmine Portal hozzáférést biztosít a vállalati hálózatok és az internet tartalmához, beleértve a weboldalakat, Microsoft Office és Excel dokumentumokat, e-mailt, vállalati adatbázisokat és alkalmazási programokat. A könnyen használható keresőprogram segítségével a felhasználók azonnal hozzáférhetnek a keresett információkhoz.

A Computer Associates Neugents technológiájával bővített Jasmine Portal az egyedüli portál, mely az egyén vagy vállalat által definiált minta alapján testre szabott információkat szolgáltat. A 100%-os Java alkalmazás segítségével a Jasmine Portal a javás asztali, tenyér- és mobilkészülékekkel is kommunikálhat. Az angol nyelven kívül a Jasmine Portal támogatja a francia, német, spanyol, olasz és japán nyelvet. A Jasmine Portal alapára 10 000 dollár.

Kulcsszavak: CA +céginfó e-commerce

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36