Szörf mellé egy autó: új magazin az Origón

, 2000. november 9. 17:56
Új magyar autós magazin jelent meg az interneten a MatávNet Rt. és a Webnoster Kft. együttműködésének eredményeként. Az autók világa iránt érdeklődők október 30-ától az [origo] autós rovata helyén kereshetik fel a sokoldalú információkat és szolgáltatást kínáló tartalomegyüttest.
Készítői, akik eddig az Auto.5 internetes honlapot üzemeltették, a magyar web leglátogatottabb autós portáljává szeretnék fejleszteni a magazint.

A leggyakrabban frissített rovat a "bemutató", amely a piacon megjelenő legújabb autótípusokról ad gyorsjelentést, de gyakran frissül majd a hír- és tesztrovat is. A "tuning" és az "autóhifi" rovat nemcsak az újdonságokról szól, hanem teszteket, értékeléseket is közöl; a Milyen gépet nyúz? cím alatt pedig egy-egy ismert személy autóját és autózással kapcsolatos gondolatait ismerhetik meg az internetes magazin olvasói. A további tartalomból figyelemre méltó a praktikák/tanácsok, valamint a használt autók rovat: mindkét helyen hasznos és gyakorlatias információkhoz juthat az érdeklődő. Természetesen a motorok, valamint az autó- és motorsportok szerelmeseinek is van külön rovata, az adatbankból pedig gyorsan kikereshetők s összehasonlíthatók az új autók főbb adatai. Végül érdemes elidőzni a galériában, ahol a szerkesztők könnyen áttekinthető szerkezetben több száz képet helyeztek el a legkülönfélébb autótípusokról.

Kulcsszavak: onlineszolg Origo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55