Megalakult az E-Group Hungary Rt.

Tóth Zoltán, 2000. november 9. 15:14
Közel 8 hónapos cégösszevonási és befektetői tárgyalássorozat után, több millió dollár értékű kockázati tőke bevonásával jött létre az új társaság.
Három szakértői terület - üzleti konzultáció, információtechnológia, interaktív kommunikáció - nagy tapasztalati háttérrel és elismert referenciákkal rendelkező vállalatának sikeres összevonásával, 130 millió forintos alaptőkével a magyarországi e-business piac egyik meghatározó szereplője jött létre. A cég jelen pillanatban egyedülálló szolgáltatáscsomaggal és tudásportfólióval áll hazai és regionális ügyfelei rendelkezésére.

A cég küldetésnek tekinti, hogy a szükséges technológiák ismeretében élenjárva olyan hatékony megoldásokat nyújtson és innovatív termékeket fejlesszen a régió vállalatai részére, melyekkel jelentősen erősíthetik globális piaci pozícióikat. Az üzleti automatizálás specialistájaként az E-Group - szolgáltatásainak minősége és termékeinek hatékonysága alapján - a nemzetközi piacvezető vállalatok elismert partnerévé és a régió egyik meghatározó tényezőjévé kíván válni.

A tőkehátteret a 3TS Venture Partners biztosítja, amely a Technologie Holding Central and East European Fund kezelője. Az alap részvényesei között található a 3i, amely a világ egyik legjelentősebb befektetői csoportja az informatikai iparágban.

Kulcsszavak: E-Group +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59